0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Домашните любимци на Зачатие
« Отговор #440 -: Януари 09, 2008, 16:48:02 pm »

eli_v - твоята Пуфа се предава на сън, сигурно сънува как е откраднала риба и после я арестуват  :lol: :lol: :lol:

:rockon: :rockon: :rockon:
*
« Отговор #441 -: Януари 09, 2008, 19:07:40 pm »
ааааа Mary моята Кари е женска - своенравна и бясна мацка  :lol: :lol: :lol: гали се когато тя си иска (наскоро се жалвах на Мимка тук в темата)
Мале, обърнах пола на момичето. :oops: Извинявай много и я цункай от мен.
Е ми то ми е простено, не ми е за първи път. Спомняте ли си когато писах, че съм решила да взема на канарчето женска. Е , купих второ канарче, насадих го както си му е реда със всичките му екстри и зачаках. Чаках, чаках :?........във всички писания пише, че до максимум 20 дни трябва да има резултат, а вече минава втори месец и нищо. А то к`ва била работата - ми мъжко пиле яйца снася ли бееееееее :lol: :lol: Ега си и работата насила ще ги направа пед......си. Разделих ги, но не знам дали не съм нанесла непоправими щети в ранимата им душа. :D Но щом пропяха, може и да са забравили срамната ситуация.
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #442 -: Януари 09, 2008, 21:11:44 pm »
Цитат
Я тези които имат мъжки котаци - Цанко, на Ози е мъжки, на Титката, моя адаш на Наха и другите разбира се и най-вече тези които не са кастрирани, кажете ми как се държат котетата с вас. Моя имам чувството, че вече го задушавам с прегръдките си, понякога като тръгна към него да го гушна, даже ми подбягва. Преди спяхме буза до буза, сега предпочита да е в краката ни, само като му стане студено, се бутне при мен. Имам чувството, че не иска много да го мачкам, като чели му досаждам. При вас как е?

Mary, ами той моят не е кастриран и до сега никога не е маркирвал...да чукна на дърво, може би защото не излиза на вън и не вижда женски. За галенето, като всички котки ту иска - ту не, котките са своенравни, а и знам че да се мачкат не обичат. Да ги галиш, да. Но зависи и от характера и расата на котката, всички са различни, като нас хората. Моя е с много благ характер, няма никаква следа от агресивност. И обича да го глезя. Обаче само аз. На никой друг не дава да го милва. Или ако го викат или казват нещо, изобщо не реагира. Странно привързан само към мен. Не еб*ва никой друг. :lol:

Момичета, много са ви хубави котките, браво. :D
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #443 -: Януари 10, 2008, 16:56:45 pm »
Ауу красоти мамини  :D. Големи са сладкиши.
А да ви кажа нашия що се казва Мари, нали ние си го взехме от нашите на Петрич като стана на месец и си мислим, че е женско обаче един ден идва един приятел на гости и играе си нещо и вика- абе тая ваща женска котка има топки  :oops: :lol: :lol: :lol:. И така си остана. Не се обръща на никакво друго име, нито на писе, маце, ала бала. Ама на- мамина душичка -се обръща  :wink: .

- ей така също обича да спинка
- тук ще ни прощавате за позата  :oops: ама нямаше как да не отбележим, че имитирахме Капитан Планета спейки  :lol: :lol: :lol:

Osiana колко е голям вашия, че още не те е замаркирал  :wink:.
Да ти кажа моя никога не е контактувал с друго животно, но при тях си е инстинкт маркировката в едни такива специфични периоди като разгонването на пролет  :D например. Мен лично най-много обичаше да ме маркира. Негова собственост съм си и т'ва е  8). А преди да го кастрираме нали няма достъп до други котки па камо ли женски много се обичаха с един мои половер дето си му го подарих голяма лЮбоФ падаше ако се сещате  :lol:.
*
« Отговор #444 -: Януари 10, 2008, 16:59:48 pm »
Да споделя- днес почина мойто куче :(-след няколко месеца щеше да стане на 17 години. :(
*

naha

• 1474
« Отговор #445 -: Януари 10, 2008, 17:00:32 pm »
Ей момичета сериозно ви казвам, че ако се наложи да го отделя от нас като се роди бебка ще изживея емоционален шок  :( , което съм сигурна, че ще се отрази и на контакта ми с бебето. Така се надявам да не се стигне до там. :?
*

naha

• 1474
« Отговор #446 -: Януари 10, 2008, 17:02:49 pm »
mpia  многооооооооо съжалявам миличкаа  :balk_145:
Ако ти се говори с някои насреща съм. 
*
« Отговор #447 -: Януари 10, 2008, 17:37:07 pm »
Мпия, съжалявам, знам че боли много и аз мин. година загубих куче на 14 год. :(
Нахита, скъпа, не се поддавай на останалите. Това че ще имаш и бебе и коте, не те прави по-лоша или безотговорна майка. Повечето хора точно това си мислят, те не разбират че за нас животните не са просто животни, те са живи същества които имат своите права. Това дали едно същество ще е човек, животно, риба, птица - каква е разликата? Всички са живи душички и имат своето място под слънцето и аз не мога да си представя, че днес ми трябваш при мен си, утре вече не ми трябваш айде къш.
Отстоявай си любовта към адашчо, отблагодари му се със твоето присъствие, за моментите когато е бил до теб, а не онези които сега те съветват да го махнеш. Една голяма целувка от мен за него.
*
« Отговор #448 -: Януари 10, 2008, 18:44:37 pm »
Mpia,много съжалявам!
Знам какво тие! :balk_144:

*
« Отговор #449 -: Януари 10, 2008, 18:45:23 pm »
Да споделя- днес почина мойто куче :(-след няколко месеца щеше да стане на 17 години. :(
Съжалявам!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #450 -: Януари 10, 2008, 19:32:04 pm »
mpia, съжалявам много!!! :(
*
« Отговор #451 -: Януари 10, 2008, 19:48:00 pm »
Благодаря!
Днес цял ден ми е гадно и  :balk_145:
*
« Отговор #452 -: Януари 10, 2008, 20:26:08 pm »
Мила,съжалявам :(.Прегръщам те.
Ей момичета сериозно ви казвам, че ако се наложи да го отделя от нас като се роди бебка ще изживея емоционален шок  :( , което съм сигурна, че ще се отрази и на контакта ми с бебето. Така се надявам да не се стигне до там. :?
Няма да се стигне до там,Нахи.Ще видиш.Не се тревожи.
*

Osiana

• 4888
« Отговор #453 -: Януари 10, 2008, 22:13:18 pm »
Цитат
Osiana колко е голям вашия, че още не те е замаркирал

Ами на 4 години ще стане през март.

Цитат
Да споделя- днес почина мойто куче -след няколко месеца щеше да стане на 17 години.

mpia,съжалявам. Прегръщам те.

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
« Отговор #454 -: Януари 10, 2008, 22:55:01 pm »
mpia, много съжалявам      :hug2:
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #455 -: Януари 10, 2008, 23:40:50 pm »
mpia :cry: :bighug:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #456 -: Януари 11, 2008, 08:56:07 am »
mpia съжалявам !
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*

naha

• 1474
« Отговор #457 -: Януари 11, 2008, 11:47:02 am »
Osiana и сериозно ли до сега не се е разгонвал и не маркира?? Ще ме прощаваш малко ми е странно  :).
Mary така е права си много. Мерси за целувката ще предам с най-голямо удоволствие  :wink:.
joshi а я кажи къде държите на вашата красота тоалетната?
« Отговор #458 -: Януари 11, 2008, 11:56:03 am »
mpia, съжалявам мила.Допреди няколко години и аз имах кученце, което загубих на 14 годинки. Още си спомням агонията и. Знам какво изпитваш. Прегръщам те.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*

Osiana

• 4888
« Отговор #459 -: Януари 11, 2008, 15:43:58 pm »
Osiana и сериозно ли до сега не се е разгонвал и не маркира?? Ще ме прощаваш малко ми е странно  :).

Абсолютно сериозно. Моя котарак никога не е имал контакти с други котки и избощо животни, той никога не излиза на вън. Иначе ще трябва да го кастрирам, а не ми се иска.