0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Домашните любимци на Зачатие
« Отговор #400 -: Януари 03, 2008, 19:22:34 pm »
Ами ние такова..... :oops: :oops: :oops:
покрай празниците у дома и мама и Тедка така се наклахме отвсякъде (както е видно от снимката...).Само тати се излага и не качва, ама ние си го знаем, че е дефектен.Мама каза, че ще го върне на баба и ще си иска парите обратно! :P

*
« Отговор #401 -: Януари 04, 2008, 10:11:07 am »
Ей успя рано, рано да ме накараш да се леза като тиква, та котака се чуди к`во ми става.
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #402 -: Януари 06, 2008, 04:20:18 am »
Привет момичета. И аз имам котарак- Мари се казва, малко хахаво, че е със женско име  :lol: ама така се случи. Ще пусна и снимка тея дни като ги намали като размер моя. Искам да питам нещо тези, които вече са родили или им предстои как съчетавате котето с бебето???? Аз съм категорична, че няма да го махна и предполагам ще ме разберете. Но и все още не мога да измисля как да ги съчетавам двете тъй обичани същества. Живеем в апартамент със свекърите ми, които не са особенно добре предразположени към нашия котарак. Имат си там те друг, но двете котки не контактуват. Мари си седи само в нашата стая и не обича да седи на друго място  :(.Ние вече разгънахме креватчето и бебешките неща са извадени, но той не проявява интерес към тях. Даже гледа едно такова опулено креватчето  :lol:. Помогнете с някакви идеи моля ви ще ми изпуши главата :?. Целувки за любимците :D, аз да ви кажа Мари не го имам за любимец имам си го за част от семейството знам, че и с вас е така. Прегръдки от нас. :)
*
« Отговор #403 -: Януари 06, 2008, 10:03:55 am »
Нахи,радвам си,че няма да изхвърляш котарака.Знам какво е.Нашата Марселка е нашата кака на бебето.
Та,да ти разкажа как е при нас.След като се прибрах от родилното не позволявахме на котката да влиза в спалнята.До този момент тя си спеше при нас.Първите две седмици майка ми беше вкъщи и котето не се чувстваше толкова самотно и си ходеше при нея да спи.След като мама си тръгна Марселка седеше на вратата и плачеше,особено през ноща.Започнах да я пускам.Опитваме да и направим ново място за спане,така че да не е при нас на леглото.В началото ме беше страх като заспим да не направи нещо на детето.Веднъж заспах преди да я изкарам.Като се събудих котето си се беше свило на новото си място и си спеше кротко.Надявам се и за напред да нямаме проблеми.Предполагам обезпаразитяване,ваксиниране вече сте направили.Това трябва да се следи.Ако имаш още въпроси-питай :).
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #404 -: Януари 06, 2008, 19:31:13 pm »
joshi Много се радвам че ми отговори :biglove:. При нас проблема са свекитата ми  :(, а и единствената стая, в която може да пребивава Мари е кухнята, а там баща му не дава пък и не се отоплява. Душа не ми дава да го държа на студа  :(. Той инъче си има място (един голям стол), на които си спинка и е в срещу положния край на бебешкото креватче  :wink:, и чат пат през нощта идва при нас. Не вярвам да прояви ревност към бебето, нито да ходи да спи при него. Притеснявам се, че има косъмчета дето си хвърчат насам натам, ама и да е в друга стая то пак ще си има. Четох, че децата, които съжителстват със животни  са по-малко предразположени към алергии. Ваксини годишни правим, а на всеки месец и нещо му давам за вътрешно обезпаразитяване. Само да спомена, че той никога не е докосвал асфалт и яде само хубава храна (само котешка). Според мен проблема ще ми е дето викаш първите една две седмици. Ама чак толкова голям проблем ли ще е?
Вие от колко време имате сладуранката :)?

Искам да се извиня ако съм променила тематиката на темата :oops:. Мими ще прощаваш  :bighug: :flower:
*
« Отговор #405 -: Януари 06, 2008, 20:24:52 pm »
Ами и на косъмчетата се намира колая, има специални ръкавици за котки и кучета, дето обират космите.2-3 пъти на ден и няма да има проблем.Ако не намериш такава ръкавица ползвай влажна хавлиена кърпа.
И аз Тедка не я давам на нищо на света!
*
« Отговор #406 -: Януари 07, 2008, 09:30:42 am »
В къща, в която е имало животно дори то да се изхвърли,косми ще си има с години наред,така че отърване от тях няма :).
Нахи, аз си мисля следното:в началото ти така или иначе ще будуваш през ноща и ще можеш да видиш как реагира котарака.Освен това,ако котката бъде рязко отхвърлена от стопаните си,то тогава има по-голяма опасност да прояви ревност(поне това е моята логика).Марселка е с нас от 2години и половина.Може да я видиш по-назад в темата.Я пусни една снимка на твоя котарак :wink: да го видим.
Мими ще прощава,защото и тя трябва да ги знае тези работи :wink:.А и всички момичета в темичката :hug2:.
*
« Отговор #407 -: Януари 07, 2008, 10:38:20 am »
В къща, в която е имало животно дори то да се изхвърли,косми ще си има с години наред,така че отърване от тях няма :).

Когато Панчо почина (котарака, който ми беше подарък за 1вия учебен ден в 1ви клас и почина 2 месеца след сватбата ми) ми беше толкова мъчно, че не исках повече животно.8 месеца по -късно Яшо ми подари Тедка и сега мога да убия човек за нея, толкова я обичам.Обаче когато преди 2 години правихме ремонта в спалнята и махнахме всички мебели намерих под леглото едното от мустачетата на Панчо.Ей, Бога ми, такъв рев беше, такъв кошмар..сякаш ми се върна нощта в коята почина!
Така че това май наистина е така-за намиранет на косми години след това!

Джоши, удържай фронта с Марселка, само ти си ми утехата, когато си помисля за Тедка и бебето в една стая.Имаме смао един проблем-няма сила на света, която да накара Тедка да спи разделно от мен.Ако легна на земята и тя ще легне с мен...но мисля, че при спазване на всички ветеринарни условия, няма да има проблем!
*
« Отговор #408 -: Януари 07, 2008, 14:23:02 pm »
Да пусна освен и аз една-две снимки на наш Денис. То не че сме много фотогенични, но пък за сметка на това по-мръсни, оцапани и омазани от нас няма. Общо взето това ни е естествено състояние.
Любимото му място да се въргаля е огнището където се варят компоти, представяте ли си като влезне без да го видим и се намърда по диваните или столовете. 8O Мале изпадам в ужас, даже заради него вече заключвам и входната врата, щото той всичките си отваря. А пък как мрази да се къпееееее, не е истина. По едно време даже като види, че влизам в банята и почва да мяука и бяга.
Който си е казал, че мъжете съ си по мърляви от жените, си е прав. :lol: :lol:
*
« Отговор #409 -: Януари 07, 2008, 14:25:11 pm »
Ми пускай,де!
*
« Отговор #410 -: Януари 07, 2008, 14:26:33 pm »
*
« Отговор #411 -: Януари 07, 2008, 15:16:55 pm »
Мари, може би искаше ето това да направиш  :wink:

Сладурко и половина!!!!
*
« Отговор #412 -: Януари 07, 2008, 15:30:08 pm »
 Mary,котан лютеница ли е ял,или му е такава козината около устата!

П.П.Като го гледам,май е в категорията на Цанко.Голям сладур!Гледам,и Тедата добре е загладила косъма,голямо шкембе е вързала...
« Последна редакция: Януари 07, 2008, 15:34:34 pm от Жекова »
*
« Отговор #413 -: Януари 07, 2008, 16:04:48 pm »
Бе направо си е лютеница!И мен много ме кефи Тедко, когато е яла попарка или нещо по-течно и после по сладката муцунка има храна.Яшо все вика,че си вземала за през нощта! :lol:
*
« Отговор #414 -: Януари 07, 2008, 16:50:44 pm »
Каква лютеница ще яде тоя капризник, аз се чудя как да му угаждам, май яде картофена манджа или ориз - не помня.
Мимка, благодаря ти, нямах в предвид това, просто ми зацикля форума цял ден и един пост мога да го изпращам по 10 пъти и ми дава някакви грешки, та затова пуснах линк, а не както обикновено с малки активни снимки.
*
« Отговор #415 -: Януари 07, 2008, 17:12:45 pm »
упс  :oops: :oops: :oops:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #416 -: Януари 07, 2008, 17:35:47 pm »
Каква лютеница ще яде тоя капризник, аз се чудя как да му угаждам, май яде картофена манджа или ориз - не помня.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: И нашата булонка си хапва такива вкусотии! :wink:
« Отговор #417 -: Януари 07, 2008, 20:47:44 pm »
Мари,цунки за Денис :balk_104:С моя Мончо си приличат,само дето твоя е по цветен :lol:
*
« Отговор #418 -: Януари 07, 2008, 21:04:51 pm »
Мари,това с отварянето на вратите е кофти работа :).Е,какво пък като се настани на някое диванче :wink:.
*
« Отговор #419 -: Януари 07, 2008, 23:29:07 pm »
Ми то проблем няма, аз по принцип без него почти не лягам, вярвате ли че ако е случайно на вън, докато не го прибера не лягам. Снощи съм го чакала до 1.30 - а, кажете нормално ли е? Ама много го обичам диването. Проблем има ако влезне кален, има един навик да се въргаля по килимите, та омаже всичката мръсотия. Аз споменах, че на вън се търкаля в огнището, е това ми е голяма мъка. Или ако нещо съм се забляла и той си е отворил, ще пукясъм от студ, аз съм много студелива /язък  за килата/, ама затова го наказвам - да ме грее нощес, особено сега като моя мъж е нощна и сме си само двамката.