0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Домашните любимци на Зачатие
« Отговор #380 -: Декември 17, 2007, 21:35:49 pm »
Преди време имаше една реклама на Бенетон-черен жребец качил бяла кобила и отдолу логото-United colors ot Benetton.
Сега направо виждам новата реклама-Макс, Кари, Мориц и Цанко на Жекова.Две бели топки и двете черни пантери...ооо, ама аз се сетих, че и мама си има един Черньо-чисто черна пантерка.Ухааа, стана то United Colors Of Zachatie!!!!! :lol: :lol: :lol:

P.S. Горко и на Кари!
*
« Отговор #381 -: Декември 20, 2007, 11:32:38 am »
Да дааааа такаа ги смятате вие - дано издържи моята маца, каквато е бясна не знам дали ще пусне някой до себе си :) като види друго коте й настръхва опашката и гръбнака и става на динозавър :)  :lol:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #382 -: Декември 20, 2007, 12:05:45 pm »
Да дааааа такаа ги смятате вие - дано издържи моята маца, каквато е бясна не знам дали ще пусне някой до себе си :) като види друго коте й настръхва опашката и гръбнака и става на динозавър :)  :lol:

Aaaaaa, титката с плитката, динозавър, динозавър, ама нашите са 2.  А пък и Цанко ми се вижда якичък, ако се обедини с Макс и Мориц - Кари влиза в рекламата и стават Ин и Ян отвсякъде.  Е, това при условие, че мъжете не се изпокарат де  :lol:.
*
« Отговор #383 -: Декември 21, 2007, 13:00:51 pm »
Моята Марселка пожелава весели празници на всички!!!
*
« Отговор #384 -: Декември 21, 2007, 14:52:58 pm »
jоshi,Марселка при вас ли живее?Питам,защото имате малко бебче...И аз не бих искала да се разделям с Цанко при евентуална бременност и раждане,та затова питам.
*
« Отговор #385 -: Декември 21, 2007, 16:50:44 pm »

То това е защото не  е виждала черните бандата все още. :wink:
*
« Отговор #386 -: Декември 21, 2007, 17:24:43 pm »
Да,Жекова,Марселка си е при нас, противно на всякакви правила.Не мога да се разделя с нея.Отгледахме я от първия час.Тя запълваше празнотата ни до сега.Даже мама казва,че тя ни е донесла бебето :wink:,защото сме се грижили за нея.Сега тя е каката :)(ако знаете колко хора ме гледат странно като кажа така).Стараем се да спазваме хигиената и дано да няма проблеми съжителството на котето и детето.
*
« Отговор #387 -: Декември 23, 2007, 12:48:50 pm »
Мисля вече съм ви представяла Азис и Китаеца - двамата братя, които са от бандата на мама.Ето ви ги отново в красива братска прегръдка!Пу пу! :lol:

« Отговор #388 -: Декември 23, 2007, 21:53:07 pm »
Жоси,ми много сладка Марселка.Да й нацелуваш сладката муцунка от мен.
Мимка,колко се смях с Азис и Китаеца.Заради имената,и колкото повече се вглеждат ,толкова повече ми заприличват на Семейство Китаецови,честно :lol:
*
« Отговор #389 -: Декември 26, 2007, 00:54:49 am »
"Ах, колко съм измореничко и как си спинкам в скута на татиии..."

*
« Отговор #390 -: Декември 26, 2007, 13:53:19 pm »
   Цанко-Мързеланко се събужда:

« Отговор #391 -: Декември 26, 2007, 14:55:21 pm »

Tова е моя Мончо.
*
« Отговор #392 -: Декември 26, 2007, 16:51:59 pm »
Мимка Мимка :) твоите любимци не спират да ме радват пу пу за азис и китаеца :) ама ми кажи сами ли се гушкат или... :) :lol:

Цанко мързаланко искам да го нагушкамммммм :)

А Мончо - направо му завиждам за съня :)

Ето я Кари-белята :) как събаря играчки от елхата

Тук се запознава по-отблизко със снега :)  :lol:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
*
« Отговор #393 -: Декември 27, 2007, 18:09:21 pm »
Мимка Мимка :) твоите любимци не спират да ме радват пу пу за азис и китаеца :) ама ми кажи сами ли се гушкат или... :) :lol:

Ееее, ако намекваш дали ние не ги нагласяме за снимка : кълна се в каквото поискаш, че няма нито една нагласена снимка.Просто никога не съм виждала други котараци-братя, които толкова да се обичат.Обяснението на майка ми е, че въпреки, че са 'селски' котаци, те никога не са били гладни и на студено, не са се озлобили.Любвеобилни са колкото поискаш.Единствено корена на родословното дърво на всички котки в майка ми -Мима, нещо я пере критическата и като и падне пердето ги пребива всичките, дори Черньо-черната пантера, който е 2 пъти по-едър от нея, при това и е внук.Ако някой се опита да избяга, оная лудата го догонва и по-свирепо го набива.Майка казва, че е от годините.... :lol:
*
« Отговор #394 -: Декември 28, 2007, 08:29:48 am »
 :lol: :lol: :lol: колко е хубаво смях за закуска :) този корен МИМА е опасен  :lol: :lol: :lol:
А аз не съм виждала две котета да се прегръщат така - пу пу пу затова така попитах :)
*
« Отговор #395 -: Декември 28, 2007, 08:59:15 am »
:lol: :lol: :lol: колко е хубаво смях за закуска :) този корен МИМА е опасен  :lol: :lol: :lol:
А аз не съм виждала две котета да се прегръщат така - пу пу пу затова така попитах :)

Ето още снимки от същия момент, които направих аз, после обаче Яшо се намеси и направи онази, която публикувах по-горе.И още малко като доказателство колко са любвеобилни Азис и Китаеца.
тази пък е от Никулден а на тази са Азис с Чрньо

А ето и нейно величество Мима-коренът на родословието с котенце от последното си котило.За съжаление нито едно не оцеля от тях.Ние им викахме 'камерките на Бай Брадър' защото само киризиха отгоре какво става долу:

Ако се чудите какво е това в устана на камерката, погледнете малко вдясно от и надолу от него.Точката, която виждате е дупенцето на камерка Номер 2! :lol: :lol: :lol:

п.п.Незнам защо, но активните снимки не се отварят, затова ги правя нормални големи снимки, само им намалям бройката, че ще ми се карат! :lol:
« Последна редакция: Декември 28, 2007, 11:21:19 am от Мимка »
*
« Отговор #396 -: Декември 28, 2007, 09:32:53 am »
На мен не ми се отварят тези снимки, само с мама Мима.
На малките снимки виждам че се гушкат - браво Мимка - искам и аз такива любвеобвилни котараци, КАри има див характер и няма много моменти в които е кротка за да мога да й се порадвам - само когато тя си иска   :(
*
« Отговор #397 -: Декември 28, 2007, 11:23:09 am »
Готово, оправих!
КАри има див характер и няма много моменти в които е кротка за да мога да й се порадвам - само когато тя си иска   :(

Ми женска, какво искаш! :lol: :lol: :lol:
« Отговор #398 -: Януари 02, 2008, 20:06:08 pm »
днес бари е много щастлив,убожава сняг :P сутринта си е играл като малко дете,рови,скача като зайче...
следобед излезна на терасата,качило се милото на столчето и гледка,беше побелял целия.дожаля ми и го изведах,за вечерната разходка пак :lol:
*
« Отговор #399 -: Януари 03, 2008, 10:33:09 am »
Направи му някоя снимка и дай да го видим :).