0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Домашните любимци на Зачатие
« Отговор #360 -: Декември 13, 2007, 13:56:05 pm »
 Пуфа е звезда.А Кари е пораснала.Много са сладки и двете!
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #361 -: Декември 13, 2007, 14:38:03 pm »
Големи сладури са всички. Да ги намачкате и нацелувате хубаво. :lol:
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #362 -: Декември 13, 2007, 14:40:23 pm »
Другарки, аз съм тъпа!  Как ги слагате тези снимки, да сложа и аз на нашите калпазани.  От иконката горе не става като са ми на компютъра снимките :(
*
« Отговор #363 -: Декември 13, 2007, 14:50:12 pm »
Трябва да си качиш снимките в интернет, в някой сайт, напр.  snimka.bg, от там с десен бутон на пропертис и копираш адреса, него го пействаш между скобите на двете jpg. от иконката за вмъкни изображение. Май сложно го обясних но пробвай и ако не стане ще опитаме пак.
« Отговор #364 -: Декември 13, 2007, 14:59:00 pm »

Мдааа, сега се кандидатираме за другари на Кари, нали противоположностите се привличат :)

Благодаря, Надинчи.  Вчера и по този начин оптах, не стана, да видим вие виждате ли ни...
*
« Отговор #365 -: Декември 13, 2007, 15:00:23 pm »
Ето набързо мама и Тедка, че нямам време!Като се въърнем окончателно по Нова Година, ще наваксаме! :wink:

*
« Отговор #366 -: Декември 13, 2007, 15:01:40 pm »
Принцеска,аз не виждам нищо :?
« Отговор #367 -: Декември 13, 2007, 15:15:29 pm »
Хо-хъм  :oops:... а така?

*
« Отговор #368 -: Декември 13, 2007, 15:54:43 pm »
Пак нищо. Дай линка направо. Мале Мимка, ква е душичка тедка се едно се гушкаме с мойта Дара. Какво супер сладко носле. Мамина хубавица!
*
« Отговор #369 -: Декември 17, 2007, 14:01:17 pm »
Пуфито е голяма сладурана!
Миме,много сте готини с Тедка.
Аз показвала ли съм ви моята Марселка?Ако не съм, ето я и нея:
*
« Отговор #370 -: Декември 17, 2007, 14:34:30 pm »
*Принцеска* нищо не виждам и аз. Ако искаш иди в подфорума "за сайта - Въпроси, предложения, похвали и оплаквания " там има обяснено :) да видим ние каква противоположност ни очаква с Кари :)

joshi помня я твоята Марселка - пу пу пу

Мимка хайде къде се изгуби, намерихте ли на Теди момък :) Чакаме те да се върнеш и да разказваш :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #371 -: Декември 17, 2007, 14:41:44 pm »
joshi помня я твоята Марселка - пу пу пу

Ааа,значи съм я показвала :oops:.Ами нали си я обичам много, та пак да я покажа :D.
*
« Отговор #372 -: Декември 17, 2007, 15:05:39 pm »
Тедка е добре, дебелее при баба.(да не казвам, че и мама и също  :oops:)
А ето Джинка-Тринка- на бабата на Тедка (моята мама) куклата.

*
« Отговор #373 -: Декември 17, 2007, 15:09:48 pm »
Ех тази Джинка, така ми се иска да я нагушкам, нацелувам. Толкова е пухкава и послушна :) пу пу пу
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
« Отговор #374 -: Декември 17, 2007, 15:10:24 pm »
*Принцеска* нищо не виждам и аз. Ако искаш иди в подфорума "за сайта - Въпроси, предложения, похвали и оплаквания " там има обяснено :) да видим ние каква противоположност ни очаква с Кари :)

Макс:
Мориц:
Братя Калпазанови:

Много искат да се запознаят с Кари и са големи мераклии  :oops:.  И хирургът не се справи с желанието  :oops:.
*
« Отговор #375 -: Декември 17, 2007, 15:14:05 pm »
 Принцеска,много сладки негативчета!
« Отговор #376 -: Декември 17, 2007, 15:17:59 pm »
Хихи, много благодаря, Жекова.  И аз харесвам много твоя Цанко - ако ги съберем с Мориц (струва ми се със същата коса като Цанко) ще са много смешни.
*
« Отговор #377 -: Декември 17, 2007, 15:52:26 pm »
Малеее тая Джинкаааа!Божке кви са тез фибички, направо е диско кралица, хахаа. Голям майтап.
*
« Отговор #378 -: Декември 17, 2007, 15:56:52 pm »
Хихи, много благодаря, Жекова.  И аз харесвам много твоя Цанко - ако ги съберем с Мориц (струва ми се със същата коса като Цанко) ще са много смешни.
Ми аз отдавна искам черна котка,ама Цаньо вече е дърт и няма да е доволен да си дели територията,така че си оставаме само с него.
*
« Отговор #379 -: Декември 17, 2007, 16:20:52 pm »
*Принцеска*  големи позьори за твоите котаци, пу пу пу и по-рошавки - таман за наша Кари (хи хи хи ) правят еднакви "стойки и чалъми" като гледам по снимките :)