0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
Re: Домашните любимци на Зачатие
« Отговор #320 -: Ноември 08, 2007, 10:49:18 am »
пуканка ти уби рибата с твоя домашен любимец.много е атрактивен и екзоти4ен.голям сладур4о.леле как искам и аз един такав.много е мили4ак и симпати4ни4ак.ох как искам да му нацелувам 4ов4ицата
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*
« Отговор #321 -: Ноември 08, 2007, 13:11:49 pm »
Той обожава целувките.Даже пуска езиче. :wink: :lol:Само че още незнаем момче или момиче е,но до месец ще знаем, защото пратихме ДНК проба в Щатите.Тогава ще му мислим и името.
*
« Отговор #322 -: Ноември 12, 2007, 08:49:11 am »
Pukanka направо ме разби :) Не всеки се наема да гледа папагали. Аз лично не знам много за тях.
Много е сладък бебе-жако пу пу пу
Прави ли белички?
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #323 -: Ноември 12, 2007, 11:08:59 am »
Хайде нова снимка от мен:

Паднах от смях като видях Пуфа с тая идиотска физиономия. Бързах да взема фотоапарата и да я снимам ...
*
« Отговор #324 -: Ноември 12, 2007, 12:16:20 pm »
Хванах един подарък за Пуфа. :lol:

*
« Отговор #325 -: Ноември 12, 2007, 13:12:17 pm »
Хванах един подарък за Пуфа. :lol:

Леле, ако й падне в ръчичките т.е. лапичките :wink:, ще го побърка тоя мишок от игра :lol:
« Отговор #326 -: Ноември 12, 2007, 16:10:55 pm »
Една голяма  :balk_104:за Пуфа.Вече и вечеря сте й осигурили гледам. :lol:
*
« Отговор #327 -: Ноември 12, 2007, 16:27:35 pm »
Една голяма  :balk_104:за Пуфа.Вече и вечеря сте й осигурили гледам. :lol:

Ммм, да-а-а, само дето няма да й стигне доникъде :wink:
Айде чакаме още подаръци, щото то закуска, то обяд  :wink:
*
« Отговор #328 -: Ноември 13, 2007, 09:34:50 am »
Аз да се похваля-имаме кървясало дупе у дома   :cul2::lol: :lol: :lol:
Тая сутрин моя забеляза малко петънце на чаршафа.Лошата новина е, че нямаме зет! :(

*
« Отговор #329 -: Ноември 13, 2007, 16:06:48 pm »
Мимкааааа ще има зет - колко тука се точиха за Теди :)  :lol: таман сега е момента  :wink:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
*
« Отговор #330 -: Ноември 13, 2007, 16:07:53 pm »
Е айде де!Ние сме в бойна готовност и чакаме! :wink:
« Отговор #331 -: Ноември 13, 2007, 17:35:22 pm »
а бари за  3-ти път ще става тати  :P

за чочи-уж стар ама като го пуснах по едно време в стаята едвам оттървахме момата :lol:сега само вървят и душат навсякъде
*
« Отговор #332 -: Ноември 13, 2007, 18:20:35 pm »
Леле,страхотно животинче е Жакото.
А, тази Пуфа е като една от моите маци.Целувки на Пуфа.
*
« Отговор #333 -: Ноември 16, 2007, 21:04:08 pm »
Да покажем нови "чупки"

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*
« Отговор #334 -: Ноември 17, 2007, 13:23:01 pm »
Ей, то бива красота, бива, амо то вашето вече минава границата.
Аз съм си я харесала за снаха, ама само съм си я харесала.
*
« Отговор #335 -: Ноември 20, 2007, 09:04:48 am »
Alkataaaa пу пу пу да я нагушкам :) чак до кихане  :lol: :lol: :lol:

Да ви разкажа какво се случва с моята принцеса. Миналия четвъртък (на 15.11) Кари разхождайки се по външната подпрозоръчна дъска падна от 6-тия етаж  :( Съмненията ми са че е излезнал по-силен вятър и комарника я е бутнал, защото тя там си излиза често без произшествия до сега. Добре че отдолу под блока (защото се пада от задната страна) има пръст и трева и е омекотила падането. Слизам долу, Кари уплашена и заобиколена от 2-ма големи коратака и направила гръб. Успях да си я взема и се качихме у дома. Тя застана на едно място, само приклекна леко и стои така, неподвижна. Обаждам се аз на лекарката, тя се забави доста, дойде след 4 часа след падането. Кари все на едно място стои и не може ни да легне, нищо. Лекарката я прегледа, каза че има хрип, който може да е от разкъсване на белия дроб, но иначе няма нищо счупено. Би й антибиотик някакъв и обезболяващо. Явно напрежението й е дощло в повече и отиде до нейната тоалертна да свърши 2 неща, като нямаше кръв в урината. 1 час след инджекцията Кари заспа на една страна за около 2-3 часа. После дойде при нас в хола, хапна си малко, легна пак до печката на топло. След време даже се заигра. До днес се възстановява добре. Вече си е както преди, бяс, обаче още я боли като я хвана да коремчето. Вече се качва нагоре със скок, но не се катери на много високо. По-стресната е. Дано да се оправи напълно.
Доктор Рич какво мислиш ти, да я водим ли на рентген? Някакви препоръки?
*
« Отговор #336 -: Ноември 20, 2007, 10:00:55 am »
Алка, голяма красота е твоята писанка. :P

Милата Кари! :( Тити, много съжялявам. :(
Сега като чета направо настръхнах.. Пуфа снощи пак се беше паркирала на парапета. Излязох на терасата само да изхвърля боклук в кошчето, и тя нашата да не види вратата отворена - веднага се изстреляла. Аз хич не съм я видяла кога е излязла. А навън духаше силен вятър и валеше дъжд. Ама й пука на опашката на Пуфа. Като я прибрах, козината й цялата на капки.
От днес обаче да му мисли... никаква тераса, никакви разходки по парапета.

*
« Отговор #337 -: Ноември 20, 2007, 14:35:51 pm »
Аууууууууу, Титка, дано нямате последици.
*
« Отговор #338 -: Ноември 20, 2007, 14:37:23 pm »
Слава богу, че се подобрява.Щом е почнала да играе вече, значи всичко е наред.
*
« Отговор #339 -: Ноември 21, 2007, 08:40:54 am »
Аз си я наблюдавам, защото за първи път гледам котка (като голям човек) и не знам всичко :)
Вчера й купих витаминчета да хрупа. Сигурно трябва да мине време да го преодолее. Вчера майка ми я е взела у тях и излязла да простира дрехи,Кари и тя излязла навън ама потреперала малко и се прибрала. Но едно е на терасата, друго на прозореца отвън, нали :)