от опит зная, че това се случва много рано при кучетата... Мими, а дали твоята Теди ще го хареса, нищо че на теб ти мирише?
искам да ви разкажа една интересна история за предшественика на Роши, как 1 съседско куче беше разгонило и минали покрай нас. понеже нашия пич си ходеше свободно из двора я подушил. издебнал вратата да е отворена и беж след мадамата. цял ден не се прибра и аз надвечер събрах децата от махалата и направихме акция "Да спасим Рошко" (те така я кръстиха). както и да е, намерихме го, прибрах си го, а той се наяде, поогледа се и като видя, че гаджето му го няма, нададе рев. цяла вечер плака, не ни остави да спим. на сутринта, като съм тръгнала за работа, пак е издебнал вратата отворена и отишъл "на гости". 2 седмици си го прибирах на връщане от работа и то не как да е, а с рев. добре, поне, че съседите ми нямаха нищо против да го обикалят и него
направо се бях шашнала тогава. не очаквах, че може да има любов и при кучетата. след това бяха поотихнали нещата, но пак се срещаха и той се прибираше. и така, докато не се изгуби... после сълзите бяха от моя страна
та сега ще видим дали този Роши ще е такъв любовник