0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Домашните любимци на Зачатие
« Отговор #200 -: Октомври 19, 2007, 13:36:20 pm »
Жекова айде една мома за твоя Цанко  :lol: :lol:
Да,ама момата е кастрирана.По принуда де.Наложи и се да ражда секцио и я кастрираха.Аз бях линейката,която отиде от София до село да я вземе,за да може тук да я спасят.Едното коте вътре в нея беше започнало да се разлага.Другите две ги извадиха и от този момент това яха наште деца,защото Гвенда не искаше да ги приеме.Хранехме ги на 3 часа,топлихме ги,изпишквахме ги и всичко,което се налага.Едното оцеля и сега е на лентичката ми.Това е Марсела,която също можете да видите в албума.И майката се оправи.Имаше абокат на лапичката и всеки ден и слагахме венозно антибиотик.Но всичко мина добре.
Хе-хе,значи с Цанко са набори!Аз видях само една снимка.Друго коте не видях.

П.П.Грешка,вижда се албума,пак съм бляла :oops:
 Видях всички сладури.Цялата тая менажерия в една къща ли е?

Ами да.Единствената гостенка е нашата Марса,която си я водим на село и там си изкарва лятото с мен.Но тя от новородена е с нас- в колата и на село.Прави сте.Наистина трябва от много малки котетата да свикват да пътуват или да излизат.Иначе не става.
*
« Отговор #201 -: Октомври 19, 2007, 13:41:50 pm »
Хе-хе,то и Цаньо е кастриран,могат само да флиртуват. :lol: :lol: :lol:
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #202 -: Октомври 19, 2007, 13:55:23 pm »
Цитат
До колко години живея кучетата?
Кучетата живеят средно около 15 години, мисля
Цитат
за сажаление не вси4ки.скоро разбрах от гор4ив опит 4е ротваилерите живеят 8-9 години.моето беше такова но по4ина преди 5 дена. :(.сега имам средноазиатска ов4арка/валкодав/, един невероятно красив котарак-каларпоинт/хималаиска котка/и един персиец които живее при маика ми защото 2 мажки котарака на едно място е много лоша комбинация :D.за сажаление немога да се оправя с ка4ването на снимките :oops:за да ви ги покажа,но в момента в които се нау4а ще е парвото нещо което ще направя :wink:
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #203 -: Октомври 19, 2007, 14:46:52 pm »
Petq съжалявам за твоето куче.  :bighug:
Може наистина ротвайлерите да живеят помалко, не знам. Аз знам средно около 15 години, също като котките 12-16.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #204 -: Октомври 19, 2007, 17:07:42 pm »

ей тва чочи от снощи започна да ходи с главата на една страна,като самолет е.много е смешен обаче се притесних,че е старичък и носим отговорност за него.заведох го на лекар и се оказа,че започва да прави отит.взехме му капки.
иначе както мимка казва за тоалетната-върти се като пумпал,някой път мисля,че ще му се завие свят.моя мъж все се базика"ай да го изкарам да се изака 3 пъти за щастие" :lol:

а на бари взехме четка за зъби и паста.някой мие ли зъбите на кучето?довечера ще е сефтето и ще пиша как е минало
*

eleonor

• 1075
  • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
« Отговор #205 -: Октомври 21, 2007, 15:21:21 pm »
Поздрави от заЙ4ето БЪНИ

хи хи хи хи хи :lol:

Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ
*
« Отговор #206 -: Октомври 21, 2007, 17:05:32 pm »
И то от къпаното зайче! :)
Супер е !
« Отговор #207 -: Октомври 21, 2007, 19:20:45 pm »
Елеонор ,да не изстине зайко.Ах че е сладък  :balk_104:
*
« Отговор #208 -: Октомври 21, 2007, 19:36:37 pm »

Може ли да ви запозная с вторият любимец на моят приятел , а и от скоро мой. Това е мама Белка- да защото от скоро си има 4 кученца на около 10 дена, който не съм виждала за съжаление. Много добро куче макар и да е вече старичка, но пък е много сладка.
« Отговор #209 -: Октомври 21, 2007, 21:31:42 pm »
На колко годинки е мама Белка .Много е сладка.Скрила си е кученцата ли,скоро ще ги изкара и да пуснеш снимки и на тях.
*
« Отговор #210 -: Октомври 21, 2007, 21:38:16 pm »
Незнам точно Роузи, може би на около 5-6 години, така ми каза приятелят ми. Дано и видя малчуганите настина, другият път като ходя до вилата му.
*
« Отговор #211 -: Октомври 22, 2007, 09:11:50 am »
Ох баня ох кеф  :lol: :lol: Елии бяга ли заека от водата, хаха каква шошка е като е мокър  :lol: :lol:

Фантичке много симпатична е мама Белка :) и позьорка е само :) Малките дано да ги покаже скоро да видим снимкииии  :lol:

Кит Кат браво каква ризка си има твоят любимец, модерен е (сега пак се връща карето на мода) брееййй  :lol: :lol:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #212 -: Октомври 22, 2007, 09:37:27 am »
Леле, че хубав къпан заек!
Не го ли е страх от къпането,не се ли дърпа?
*
« Отговор #213 -: Октомври 22, 2007, 11:14:50 am »

ей тва чочи от снощи започна да ходи с главата на една страна,като самолет е.много е смешен обаче се притесних,че е старичък и носим отговорност за него.заведох го на лекар и се оказа,че започва да прави отит.взехме му капки.
иначе както мимка казва за тоалетната-върти се като пумпал,някой път мисля,че ще му се завие свят.моя мъж все се базика"ай да го изкарам да се изака 3 пъти за щастие" :lol:

а на бари взехме четка за зъби и паста.някой мие ли зъбите на кучето?довечера ще е сефтето и ще пиша как е минало

Сърцето пак ме заболя!!!! :(

Ели, прекрасен заяк, направо ми иде да го намачкам, намачкам.... :lol:
*
« Отговор #214 -: Октомври 22, 2007, 12:39:41 pm »
Мимка с четка не съм пробвала, но тази пролет като оперираха моята  питбулка от пеометрия ,почистиха и ушите и  и махнаха  зъбния камък. И ветеринара ни каза че има специални гранули /храна/за почистване на зъбите. Само че не помня каква марка бяха, щото нашите зъби са здрави.Знам че като гризкат кокалчета ,си ги поизчистват/ на нас са ни забранени заради операцията ,та й купуваме от тези кожените кокали /. :)

« Последна редакция: Октомври 22, 2007, 12:41:46 pm от tanj74 »
*
« Отговор #215 -: Октомври 22, 2007, 12:44:06 pm »
Мимка с четка не съм пробвала, но тази пролет като оперираха мойта  питбулка от пеометрия ,почистиха и ушите и  и махнаха  зъбния камък. И ветеринара ни каза че има специални гранули /храна/за почистване на зъбите. Само че не помня каква марка бяха, щото нашите зъби са здрави.Знам че като гризкат кокалчета ,си ги поизчистват/ на нас са ни забранени заради операцията ,та й купуваме от тези кожените кокали /. :)

tanj74, аз си имам Тедка.Бари е на kit kat, аз просто я цитирах.
А що се отнася до зъбите ние вече се отказахме.Недостатъка да имаш дребно прасе е, че не можеш да му удържиш главата.Миналата година под пълна упойка и чистиха зъбите и станаха направо като Холивудски.Сега пак са посъбрали зъбен камък и айде да не е тая година, че не ща пълна упойка всяка година, ама напролет пак ще я заведем.
А вие как чистите ушичките?Аз с обикновени клечки за уши, леко навлажнявам и много лекичко почиствам.Пак се озорвам де, ама с това се справям! :P
*
« Отговор #216 -: Октомври 22, 2007, 13:06:35 pm »
И ние с клечки ,на моята Тинка и харесва,вообще не мърда, даже и се доспива. А  по време на операцията  са и  чистели  по основно ушите, но как точно незнам защото не присъствах. :)
« Отговор #217 -: Октомври 22, 2007, 13:44:28 pm »

:lol: :lol: :lol:
от 3 дни си мием зъбките,хич не обича ама кой го пита :wink:кат го награби вечар мъжо и търка катооо,то тия криви зъбки.обче дъха му е супер
*
« Отговор #218 -: Октомври 22, 2007, 15:00:28 pm »
Кит кат, Бари с много бели зъбки бе! Ама каква муцунка е направил :lol:
 А сладура с чевената дрешка Чочи ли се казва?

Ели, а пък твоят зайко ако ми падне в ръчичките ...

Фанта, чакаме снимки и на бебетата! Сигурно приличат на плюшени играчки.

Айде и от мен още едно фото на Пуфа:

Хваната е в крачка и затова е такава облещена 8O
Пъхнала се е в чаршафа  :lol:
« Отговор #219 -: Октомври 22, 2007, 17:19:28 pm »
бари е с бели зъби,ама толкова са криви долните :D
а чочко (с червеното яке)гогледаме временно,иначее на нашите.той сие кротанче.