Ели, направо се възхищавам на твоята Пуфка ОТ колко години я имате? И аз искам така да я водя на разходка моята котка, ама тя е бяс и като излезе навън не си чува името хич, драска нанякъде и ме е страх да я извеждам, за да не я загубя. Дали някога ще се научи и тя така да прави? не знам, но ми иска и ще трябва да поработя по въпроса )
Родена е на 1 юни 2006г.
На мен ми я донесоха на 5 юли. Беше една пухкава топка с огромни сиви очи, сладка муцунка и едно такова ошашавено. Тогава бях в болнични и имах възможност да съм с него, за да свикне. Съпругът ми беше вечерта на работа, когато ми я донесоха /иначе знаше че ще ни носят коте, но не се знаеше точно кога/. А на другия ден се прибира и аз му викам, че имаме гости. Той влиза в хола, като очаква да има човек. Аз обаче му посочих с пръст котето, което пиеше мляко и в момента в който видя друг човек, седна на дупето си и облещи очи. Като го видя съпруга ми, се ухили до ушите - то нямаше как да не се "влюби".
Ама вие нищо не сте видяли. Тя е такава откачена котка. Понякога е такава глезла, друг път пък ръмжи и драска. Не знам как да пусна клипче, та да видите за какво става въпрос.
Майката е персийка, баща неизвестен. Но като попитат съпруга ми каква порода е котката, вика че е кръстоска между куче, котка и маймуна.
А баща й бил немска овчарка.
Мимка, ние си носим и WC-то с нас.
Слагаме легенчето в една торба и в багажника. Иначе Пуфа никъде другаде не ходи. Като тръгнем за село, две торби багаж само за Пуфа - то храна, то хранилки, четката й за козината и др.. Егати принцесата!!!
Жековаи
titkata и вашите котета много ми харесват!!!