0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Домашните любимци на Зачатие
« Отговор #80 -: Октомври 08, 2007, 13:44:25 pm »
Мацки, любимците ви са страхотни!Пу пу!Поздравления.
Май не само бебетата на Зачатие са бутикова изработка, а? :wink:

megiaries, миналото лято разхождам Тедка зад блока и съм седнала на една пейка.Онова блей наоколо.Отдалече се задават майка с малко момиченце.Приближават и момиченцето казва на майка си :Мамо, аз нали ти казах, че не е котенце?  :lol: :lol: :lol:
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #81 -: Октомври 08, 2007, 13:46:39 pm »
Малееееееее, Миши е много хубава........... :D

Алка, няма страшно, като си дойдем след 3 години, ще стане работата. :lol:

Ето го тук като бебе, върху наградата на баща си /интернационален шампион/   :lol:

Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #82 -: Октомври 08, 2007, 13:48:34 pm »
Пуфиии само да те хвана и да те нагушкам :) Ели на кой етаж сте? Ние сме на 6-тия но ме е страх да пускам Кари на прозореца свободно :)

А Дони - малееее само очичките му светят, какъв е рошко само :) пу пу пу малко е далече за моята Кари, ама тя не е толкова пухкава, може да не я хареса  :lol: :lol:

Миши е много шарено коте и какво легълце си имаааа, дори и аз бих легнала на толкова пухкаво легълце :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #83 -: Октомври 08, 2007, 13:51:46 pm »
Ух, че са сладки. Душички  bighug
Моята зайка беше много лоша през уикенда. Може да се е разгонила. На 4 месеца  balk_159 От горе на всичко вечер нещо я прихваща и започва да киха, ама много продължително. По нищо не изгледа да е болна. Днес ще питам някой вет. за това кихане. Имате ли идея от какво може да е?

Може да е от някоя много силна и/или/ остра миризма...
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #84 -: Октомври 08, 2007, 13:53:45 pm »
Мишо е мъж и даже си има 3 деца :) Т.е. аз съм баба вече  :lol:
Осианка, много е сладък Пуфи с наградата.
Мимка, така си е - тука са най-хубавите бебета - от човешки, котешки, кучешки, заешки и т.н. произход  :lol: Чакам с нетърпение да видя снимки на родените от нас бебчета - сигурна съм, че ще са най-красивите!

*
« Отговор #85 -: Октомври 08, 2007, 13:54:04 pm »

Ще ви чакаме! :lol:Ако се и харесат, котенцата им може да са с шарка на зебра :lol: :lol: :lol:

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
« Отговор #86 -: Октомври 08, 2007, 13:54:30 pm »
Мацки, любимците ви са страхотни!Пу пу!Поздравления.
Май не само бебетата на Зачатие са бутикова изработка, а? Wink

megiaries, миналото лято разхождам Тедка зад блока и съм седнала на една пейка.Онова блей наоколо.Отдалече се задават майка с малко момиченце.Приближават и момиченцето казва на майка си :Мамо, аз нали ти казах, че не е котенце?  Laughing Laughing Laughing

Хахахааааахаахахаааа
направо паднах......хахахаа
 :bighug: :bighug: :bighug: :jump12: :jump12: :jump12: :pipy_longstocking: :pipy_longstocking: :pipy_longstocking:
*
« Отговор #87 -: Октомври 08, 2007, 13:54:43 pm »
Ееее, Оси, разби ме! :lol: :lol: :lol:
Забелязвам, че на всички ви (почти) котарачетата са с дълъг косъм.
В момента има един такъв рижав котак пред магазина на майка ми.Страшен красавец е, но е претърпял явно злополука, защото не може да контролира долната част от тялото си, постоянно пада и е много жална картинка.Търсим му къща.Майка ми има 6 котки, 3 от които мъжки и направо ще го убият ако го занесе там.У дома зимата я караме в една стая заради отоплението, аз , мъжо и Тедка, кусур ни е и котарак.Много ми е жал за него, майка каза,че ако не му намери дом ще го остави в мазето на магазина за зимата-поне няма да умре от студ.Иначе агента хляб не яде-майка го научи само на кренвирши и варена наденица. :oops:
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #88 -: Октомври 08, 2007, 13:57:30 pm »
Хубаво го глези майчето ти :) И нашето коте като го взехме ядеше хляб с месце, ама сега само гранулки и кисело мляко. Само като чуе, че отварям кофичката с мляко и пристига бегом и докато не му дам не мирясва  :lol:

*

Osiana

• 4888
« Отговор #89 -: Октомври 08, 2007, 13:58:42 pm »
Мишо е мъж и даже си има 3 деца :) Т.е. аз съм баба вече  :lol:
Осианка, много е сладък Пуфи с наградата.
Мимка, така си е - тука са най-хубавите бебета - от човешки, котешки, кучешки, заешки и т.н. произход  :lol: Чакам с нетърпение да видя снимки на родените от нас бебчета - сигурна съм, че ще са най-красивите!

Ау, сори Бебе, той бил мъж, а аз го помислих за мома... :oops: А моя се казва Дони.
Чакаме снимки на бебетата, да знаеш.

Ще ви чакаме! :lol:Ако се и харесат, котенцата им може да са с шарка на зебра :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
« Отговор #90 -: Октомври 08, 2007, 14:23:27 pm »
И много се дразня, когато я разхождам и и викна "Шоши, айде мамо" и някой комшия като ме погледне с ококорени очи.Сякаш не мога да викам "Мамо" на Тедка!!!!

Та по тоя повод - прибираме се една вечер тримата и гледам пред КПП-то на входа на блока се провежда вечерната проверка на комшийките (липсващи няма). И тъкмо да влизаме и ме настига едната с тетрадката на блока за тока на стълбището и ми вика: Вие нали все още сте двама? В този момент поглеждам през рамо и виждам как всички вече са застанали зад гърба й и чакат какво ще отговоря 8O. А пък аз отговарям: Та как така сме двама, не виждаш ли че сме трима: Чавдо, Муни и аз правят трима!...Та от тогава тази с тетрадката не ме поздравява - не че ми е мъчно, де  :wink:
*
« Отговор #91 -: Октомври 08, 2007, 14:25:27 pm »
Аз тъкмо реша да покажа моя пакостник и вие хоп показвате вашите красавци и аз си затрайвам. То може ли да се мерим с вас, всичките сте едни такива породисти, дългокосмести с осанка, а ние от "домашна превъзходна" освен дебелия задник , няма какво друго да покажа. :lol: :lol:
*
« Отговор #92 -: Октомври 08, 2007, 14:26:12 pm »
Пуфиии само да те хвана и да те нагушкам :) Ели на кой етаж сте? Ние сме на 6-тия но ме е страх да пускам Кари на прозореца свободно :)

titkata и ние сме на 6-ти етаж. Питаш ли ме като я видях Пуфа за първи път - ей така да си ходи свободно по парапета - направо щях да припадна! Два пъти изчезва, а тя нашта била на гости у съседите  :lol: Сега сме сложили преграда между терасите. То гости, гости, ама все пак... :lol:

Сега конкурираме клюкарките в блока:

Osi и аз съм го харесала за зет твоя Дони. То май вече цял харем си има... :wink:
« Отговор #93 -: Октомври 08, 2007, 14:28:47 pm »
Ама те и дебелите задници са хубави! Едни такива за мачкане...
*
« Отговор #94 -: Октомври 08, 2007, 14:30:21 pm »
Аз тъкмо реша да покажа моя пакостник и вие хоп показвате вашите красавци и аз си затрайвам. То може ли да се мерим с вас, всичките сте едни такива породисти, дългокосмести с осанка, а ние от "домашна превъзходна" освен дебелия задник , няма какво друго да покажа. :lol: :lol:
Мари хайде показвай.
Тя и моята не е породиста,
ние я намерихме на улицата,
стоя цял ден и като никои не я прибра я взехме ние :lol:

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*

Osiana

• 4888
« Отговор #95 -: Октомври 08, 2007, 14:32:22 pm »
Цитат
Osi и аз съм го харесала за зет твоя Дони. То май вече цял харем си има...

Да има, защото повечето ви котки са женски, та затова...

Бе ще ги оправи той всички, не се съмнявам. :lol: :lol: :lol:

Мари, недей така бе мила, аз много си обичам обикновената домашна котка. Аз дълги години имах един черен котарак на име Теди - Теодор, и много го обичах, беше изключително умен и привързан към мен. Ходеше след мен като куче...

*
« Отговор #96 -: Октомври 08, 2007, 14:41:38 pm »
Ще пусна и не само на него а и на другите манъци да ви информирам как стоят нещата с тях.
Иначе моите животинки са без порода щото или са намерени по улиците, или са ми подхвърлени в двора или ги измъкваме от контейнерите.
*

Osiana

• 4888
« Отговор #97 -: Октомври 08, 2007, 14:45:40 pm »
Ще пусна и не само на него а и на другите манъци да ви информирам как стоят нещата с тях.
Иначе моите животинки са без порода щото или са намерени по улиците, или са ми подхвърлени в двора или ги измъкваме от контейнерите.
Знам аз каква милостива душица си ти.... Добричка! :wink:
Айде, чакаме снимки.

*
« Отговор #98 -: Октомври 08, 2007, 14:54:05 pm »

Mary-ииии, ти да не мислиш, че това кюфте от подписа ми е породисто?Ако беше истинско чихуахуа щеше да струва 1500 долара като зетя, а не 150 лева.Ама ай някой е казал, че не е сладка и ще му откъсна главата! :lol: :lol: :lol:
Давай снимкииииииииии!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #99 -: Октомври 08, 2007, 14:59:21 pm »
Мари, и нашият Мишо не е от най-породистите, ама не го обичам по-малко :) Бързо давай снимки на любимците ти ;)