Като видях снимката на Кари в пералнята ,се сетих за една случка.Моят мъж и до ден днешен разправя как седях пред пералнята и ревах 1 час,докато се извърти.Въпросния ден бях приготвила бяло пране,но видях,че ми е свършил праха за бяло,и слязох до магазина.Преди това Цаньо се въртеше около пералнята/той много обича да се мушка по шкафовете и всякакви подобни места/.Та връщам се аз,затварям пералнята,слагам праха и я пускам/бяла пране-поне час и половина/.Слад един час установявам липсата на Цаньо.Обиколка из целия апартамент,викане,писи-миси-няма!!!Отварям хладилника/любимия му звук/-пак няма!!!Паника!!!И...в пералнята се върти БЯЛО пране...нали се сещате в един тревожен ум какви филми могат да се случат...Не мога да спра пералнята,дърпам вратата с риск да наводня апартамента,не става.Рев...голям рев около половин час.Вдигам на балон и мъжа ми по телефона/човека в чудо се видя-главата му пуши от работа/.Пак рев...до момента,в който тоя калпазанин се измъква незнайно откъде,сънен.......яде шамари/малко/.
Жекова, чакай, че имам друга история от вчера.
Бях при мама 2 дни.Там има едно холандско семейство, които няма с кой друг да контактуват и като разберат, че съм дошла и веднага цъфват.И аз разказвам историята за Цанко (нещо стана въпрос за котки) и Хери (жената) ми разказва следното.
Когато най-малкия и син бил на 10 месеца го оставила в пералното помещение у тях с котенцето (на 8 седмици било, чисто бяло и пухкаво коте), защото нещо и се наложило да отиде до друга стая.Връща се тя и какво да види-детето много ошашавено гледа сушилника за дрехи, по-точно какво се върти вътре.Хери поглежда и изпада в ужас-котето се върти вътре!!!!Малкото го вкарало в сушилника и затворило вратичката.Веднага се включило всичко и нашето коте-вътре, суши се.Аз първо помислих, че ще каже, че котето е умряло, но тя ме учуди-Котето било живо, даже живяло още 12 години.Само дето било много откачено.