0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
Re: Домашните любимци на Зачатие
« Отговор #520 -: Януари 19, 2008, 20:42:02 pm »
Цитат
малее,аз направо щях да полудея и да забравя добрия тон.
и не само  :balk_198:
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
« Отговор #521 -: Януари 19, 2008, 20:45:42 pm »
а вижте ние как обичаме най-много  :lol:

почти всички снимки са ни по гръб(той ще излезе по-мързелив от кака и батко  :lol:)
*

sbubi

• 178
  • красотата ще спаси света
« Отговор #522 -: Януари 19, 2008, 21:42:57 pm »
Пфууу!Днес направих неблагоразумието да се регистрирам в един кучешки сайт, по-конкретно във форум за чихуахуа.Пунах снимки на Тедка и казах, че си търсим мъж близо до Разград.
Малеееее, тея гарги ме изядоха с парцалите!
Тедка била пумия, да не съм търсела породисто чихуахуа, защото съм щяла да им разваля породата и прочее.Такава злоба и такова отношение към непознат човек....(повечето неща ми ги казаха с ЛС, а не директно във форума, макар че същитя клявки и там се изказаха, но по-сдържано.)В последствие пак на ЛС ми писа друго момиче, което си е купило чихуахуа за 500 лв без родословие, защото за куче с родословие и искали 1600 евро.А тези двете мацки били председатели на клуб Чихуахуа и всяко куче, което не е излязло от техния развъдник било пумия и не си струвало парите.И нея също натирили от форума, защото нейното куче било пумия, а не чистокръвно чихуахуа.Аз обаче не мога да си мълча и пак на ЛС казах и на двете, че тази 'пумия' вкъщи струва много повече от техните боклуци за 1600 евро, защото моята 'пумия' е отгледана с любов, а не с цел разплод.
Ей сега и Яшо побесня, малко му остана да им с..е в устата.
То бива, бива простащина, ама това пък...
За мен Тедка си остава най-прекрасното създание на света.И на улицата да я бяхме намерили, тя пак щеше да е най-прелестната!

малее,аз направо щях да полудея и да забравя добрия тон.
и аз така.какъв е този форум на който си попаднала
*
« Отговор #523 -: Януари 19, 2008, 22:39:10 pm »
Ми в момента няма значение кой е форума, просто изпълнението беше повече от просташко!
*
« Отговор #524 -: Януари 21, 2008, 11:21:23 am »
Мимка не се ядосвай. Казала си им го много добре и ги е заболяло със сигурност. Дано разберат че света не е само това което се върти около тях...
Колко завист и ненавист и злоба има на този свят...
Остави ги, за нас Теди е най-готината и най-хубавата мацка  :bighug:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #525 -: Януари 22, 2008, 20:32:10 pm »
Хихи, моята 'пумийка' как нагъва фурми..... :lol: :lol: :lol:
« Отговор #526 -: Януари 27, 2008, 16:16:25 pm »
днес ни идва на гости на бари бебето с майката :D,беше много весело.нашия ревнивец такива  очи беше изцъклил  8O

*
« Отговор #527 -: Януари 28, 2008, 09:20:17 am »
Пу пу пу малка сладка мишчица, има ли си име?
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
« Отговор #528 -: Януари 28, 2008, 10:10:27 am »
ами то момичето беше измислило масуел(макси)като прз цялото време мисли че е мъжко.ние пък се кефихме,че бари е измайсторил едно мъжко за сефте :)
гледам го аз вчера,нещо има м/у краката и викам-аааа мъжко е :wink:обаче мъжа ми като го видя  :oops: пак женско :lol:  та сега ще мислят пак име
иначе като е само и само папка,ама много е мъничко
*
« Отговор #529 -: Януари 28, 2008, 10:18:32 am »
а такааа нека да папка, да порастне и  да е здравичко
ух, не мога да се нагледам на тази малка кафява топка  :lol: :lol:
*
« Отговор #530 -: Януари 28, 2008, 10:20:05 am »
Много е сладурско мъничето :)!
*
« Отговор #531 -: Януари 28, 2008, 15:36:23 pm »
Ей това направо ме разтопи, Кит Кет, нацелувай го цялото.
« Отговор #532 -: Януари 28, 2008, 19:25:41 pm »
Кит кат,много сладък мъник измайсторил вашият Бари :lol:
*
« Отговор #533 -: Януари 28, 2008, 22:15:43 pm »
Кит Кат, страхотно е чопенцето, браво на Бари, справил се е със задачата!

Та значи какво стана с Тедка!Онази вечер я носим при мама, защото щяхме по обед вчера да пътуваме за София, бяхме се уговорили да спим в едни сладури и на другия ден (днес) да си отидем в клиниката и да се прибираме.И сутринта ставаме, тъкмо ще влизам в банята мама звъни-Тедка е с надута бузка!Аз изпадам в ужас.Палим колата, зарязваме София и чудо и отиваме там.Тедка нещастна с надута бузка.Звъня на Силвина-нейната докторка.Уговорихме се за обяд, защото е неделя, пък и тя има бебе.Докато отидем бузката взе да спада, аз съвсем се паникьосах, защото най-първия път като се наду и като спадна от само себе си, отока се беше преместил надолу и тя направи гърч.Занесохме я.Пак боцкаха вратлето.Много се уплаши, много плака.Много беше нещастна.Не ми говори цял ден.За да покаже колко ми е сърдита цял следобед стоя в на майка ми дамската чанта.

Днеска инжекцията и би майка ми, даже не разбрало говедото, ама в клиниката колкото да ни чуе целия квартал, че ни боцкат вратлето...

Утре пак сме там.Искат да и правят ренген на ченето, съмняват се някой зъб да и прави проблем.Бедата е, че ренгена ще я снима цялата, не са го предвидили за кюфте кило и половина.
Ще разказвам утре като се върнем от докторката!
*
« Отговор #534 -: Януари 28, 2008, 22:27:43 pm »
Душичка златна е Тедка!
*
« Отговор #535 -: Януари 29, 2008, 00:02:28 am »
Мимка.виж какви чантички има за Тедка. Аз имам такава за мойта мишка.

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #536 -: Януари 29, 2008, 00:03:24 am »
Най-сетне стигнах и до тук!!! :wink:

Дано с Тедка всичко е наред!!!
*
« Отговор #537 -: Януари 29, 2008, 00:09:38 am »
Най-сетне стигнах и до тук!!! :wink:

Дано с Тедка всичко е наред!!!

Наред ще е . Добър стопанин, здраво куче.
« Последна редакция: Януари 29, 2008, 15:09:46 pm от Pukanka »
*
« Отговор #538 -: Януари 29, 2008, 14:54:37 pm »
Какво ли става с Тедка  :?

kit kat ми то голям сладур бе! Уф, разтопих се .... :P
*
« Отговор #539 -: Януари 29, 2008, 15:55:40 pm »
Ех Теди Теди - сладуранка малка - как се е нагнездила само в дамската чанта  :lol: :lol: :lol: Дано всичко е наред!!!