Кит Кат, страхотно е чопенцето, браво на Бари, справил се е със задачата!
Та значи какво стана с Тедка!Онази вечер я носим при мама, защото щяхме по обед вчера да пътуваме за София, бяхме се уговорили да спим в едни сладури и на другия ден (днес) да си отидем в клиниката и да се прибираме.И сутринта ставаме, тъкмо ще влизам в банята мама звъни-Тедка е с надута бузка!Аз изпадам в ужас.Палим колата, зарязваме София и чудо и отиваме там.Тедка нещастна с надута бузка.Звъня на Силвина-нейната докторка.Уговорихме се за обяд, защото е неделя, пък и тя има бебе.Докато отидем бузката взе да спада, аз съвсем се паникьосах, защото най-първия път като се наду и като спадна от само себе си, отока се беше преместил надолу и тя направи гърч.Занесохме я.Пак боцкаха вратлето.Много се уплаши, много плака.Много беше нещастна.Не ми говори цял ден.За да покаже колко ми е сърдита цял следобед стоя в на майка ми дамската чанта.
Днеска инжекцията и би майка ми, даже не разбрало говедото, ама в клиниката колкото да ни чуе целия квартал, че ни боцкат вратлето...
Утре пак сме там.Искат да и правят ренген на ченето, съмняват се някой зъб да и прави проблем.Бедата е, че ренгена ще я снима цялата, не са го предвидили за кюфте кило и половина.
Ще разказвам утре като се върнем от докторката!