0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Re: Домашните любимци на Зачатие
« Отговор #480 -: Януари 12, 2008, 19:03:25 pm »
Съжалявам ако съм ви разстроила :(. Все още не сме намерили нови стопани за Каси, а се страхувам да пусна обява, за да не попадне при случайни хора и съвсем да я изгубим завинаги :(. Благодаря ви за загрижеността, трогнахте ме. Дано не ви се налага да изживеете същото.:balk_144:
 Всъщност пожелавам ви да имате такава причина като нас, но да не се разделяте с домашния си любимец ако може.
Иначе и аз съм губила куче завинаги, и знам, и това колко е болезнено и ужасно.  :balk_145:

Благодаря ви! :bighug:

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #481 -: Януари 12, 2008, 20:26:30 pm »
Аииии боже, Касси :balk_145:. Сърцето ми се сви особенно като видях и каква е красавица  :(. Няма ли абсолютно никакъв начин да си я вземете обратно??
Дано се наредят нещата за красивата Касси в най-скоро време.
На нас бабата на моя ни предложи да вземе Мари докато бебето пораснело, в следващата минута вече бях категорично заявила, че той не може да живее на чуждо място пък камо ли с други хора. Та цветно си представям какво ти е в душата да не попадне на неподходящи хора  :(. А тея ваши познати немогат ли да я погледат още малко поне докато вашите юнаци не пораснат?
Искренно се надявам да се наери решние  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

sbubi от нас също два подписа, дано помогнем.
Osiana нашия също никога не е излизал навън и не е стъпвал на асфалт, нито е контактувал с други животни. Много странно  :D ама явно не невъзможно  :wink:.

joshi   опасна красавица-помагачка. Я я дай малко и към нас да ни помага  с чиниите  :wink: :balk_104: . Я кажи сега как се държи вашата Марселка с бебето? Има ли промяна? Свикна ли да спинка на новото място?  :D
« Отговор #482 -: Януари 12, 2008, 21:59:38 pm »
касси,това което прживяваш е много тъжно.дано намерите дом за твоята каси и тя да бъде щастлива.
аз не мога да си представя живота без бари,моето първо детенце

*
« Отговор #483 -: Януари 12, 2008, 22:25:33 pm »
Хубавото е, че Бари е дребно куче,но Каси е едра порода и е по-сложно :(.
Я кажи сега как се държи вашата Марселка с бебето? Има ли промяна? Свикна ли да спинка на новото място?  :D
А,свикнала е.Друг път.С триста зора я караме да легне там и след като заспим се намества при нас :wink:.Хитруша.Иначе не проявява интерес към детето,така че нещата са спокойни :).
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #484 -: Януари 12, 2008, 23:08:24 pm »
Каси, на колко години е сладура? Сега си говорихме с моя мъж и понеже и на двамата ни стана мъчно, а свекър ми много обича кучета, си мислехме дали няма да го вземе той? Ще го питаме дали ще я иска, но не обещавам нищо. Просто опит да й намерим дом :( Той сега е сам и тя ще му е другарче, ще го занимава, ще го отвлича от мислите за свекърва ми. Само ако се съгласи, не знам как може да стане транспортирането от София до Варна :? Някакви други особености има ли освен пишкането?
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

sbubi

• 178
  • красотата ще спаси света
« Отговор #485 -: Януари 13, 2008, 00:02:08 am »
първо искам да благодаря на всички които са дали подписа си,мисля че този път ще имаме успех,дай боже.
каси,миличка не се отчайвай така всичко ще бъде ок а ако някое момиче вземи сладурката от форума ще бъдеш спокойна че поне няма да бъде изхвърлена на улицата тук всички обичат животните.а що за хора са тия дето искат да ти я върнат заради едно пишкане?може би е по добре че стана така не ми се мисли при това положение как е била гледана,що за сноби са?!имаш подкрепата на всички тук и кураж миличка всичко ще се нареди и каси ще попадне на хора които наистина да я обичат.вярвай в това.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #486 -: Януари 13, 2008, 13:44:32 pm »
Благодаря ви за милите думи.

Гане, тя е добре възпитано куче, единственото е това с пишкането, което е много странно, защото го прави понякога през ноща, след като е изведена навън към 22.00. През деня не пишка никога вътре! И го прави на едно определено място до вратата в кухнята :(.
Сегашните и стопани искат по-скоро да я махнат, така че не могат да изчакат да пораснат бебетата :(. Според мен най-добрия вариант беше да е вземе свекър ми, който живее сам на 500м. от нас/разведен е/, но той не иска да нарушава комфорта си и това е. Все пак си е грижа. Както и да е......
Гане, Каси е много гальовна и се радва на всеки. Това е другото и лошо качество, ако мога така да го нарека. Види ли човек, тича да му се радва и да го целува. А тя като се изправи може да си подпре лапите на раменете му :lol:.
За нас ще е хубаво да е близо до София, макар че ако е щастлива и аз ще съм щастлива където и в България да е :D.
Не мога да си представя обаче ако трябва да живее навън. Тя в коридора не искаше да спи нощем, и плачеше да е вътре до нас. Уф, стига съм ви занимавала с мен, сърдечно ви благодаря за загрижеността и ако все пак се намерят добри стопани за Каси ще бъде чудесно.

*

Ganka

• 5926
« Отговор #487 -: Януари 13, 2008, 14:46:38 pm »
Каси, а на колко години е? Аз активно лобирам сега пред моя мъж :oops: понеже е много сладка, а ние обичаме много животните. Така и не си взехме ново след като котето ни умря. А свекър ми много искаше да има куче, но заради свекърва ми не вземаше. Та сега е сам и тя ще му е утеха и занимавка.

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
*
« Отговор #488 -: Януари 13, 2008, 19:49:27 pm »
Гане, дано стане. Много ще се радвам за Каси.
*
« Отговор #489 -: Януари 14, 2008, 09:02:45 am »
Kassi миличка....нямам думи да изразя това което почувствах, а ти как си - само ти си знаеш. Само знам че ако си бях у дома в момента ще му търтя такъв рев  :balk_146:
Дано по-скоро намерите дом за бялата душица - пу пу пу толкова си я харесвам :)

Ganka стискам палци  :crossfingers:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #490 -: Януари 14, 2008, 10:37:44 am »
Гане, на 25.02. ще стане на три годинки!

Благодаря ви!

*

Ganka

• 5926
« Отговор #491 -: Януари 14, 2008, 16:25:46 pm »
Каси, толкова съжалявам, не можахме да пробием :balk_145: Явно още му е много рано и не е почнала да го мъчи самотата. Ако имахме поне още 1 месец да поизчакаме, може би щеше да се съгласи. Кучето ти е голяма красавица, щом мъжа ми прегърна идеята веднага, можеше и да се получи, но да го вземем и да му го закараме, а той да не го иска :( Ще е голям тормоз за кученцето :( Съжалявам, наистина исках да помогнем и ми е много мъчно :( Щеше да можеш да я виждаш винаги, когато поискаш и да си сигурна, че е в добри ръце... Ужасно ми е мъчно :balk_145:

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #492 -: Януари 14, 2008, 16:31:30 pm »
Ей, Гане, не се тормози. Малко са ти другите грижи и проблеми та и моите. Съжалявам, че съм те разстроила. Сърдечно ти благодаря за всичко.
Новите и стопани не се обаждат и ние не смеем да се обадим.  :( А желаещ да я вземе-няма :(. Направо ми се къса сърцето, сякаш е изоставено куче, което никой не иска :(.

« Отговор #493 -: Януари 14, 2008, 17:43:52 pm »
дано по-скоро намерите стопани за каси.щом нея искат вашите познати сигурно не се държат добре с нея и тя усеща  :(

аз пък токущо разбрах,че са се родили на бари бебетата.2 и двете мъртви :(много ми е мъчно за акси(мамата)
*

Ganka

• 5926
« Отговор #494 -: Януари 14, 2008, 17:49:23 pm »
Каси, стана ми много мъчно, защото той винаги е казвал, че иска куче. Баща ми също обича, но майка е категорично против и не смея да ги питам. А Алекс много се радва на кучетата и щеше да й е добро другарче. На нас тук не ни разрешават, ние сме на квартира и е ужасно трудно със животните :( Просто и двамата с баща ми загубихме любимците си - той сиамски котарак, аз сиамска котка и майка като видя колко страдаме ни забрани да си вземаме нови животни. :( Много ми е мъчно и се надявам да успеете да й намерите дом!

*
« Отговор #495 -: Януари 16, 2008, 19:25:29 pm »
Айде, най-после Тедка може и да я набамбучат! :lol:
По Скайпа ми писа момиче от Сливен.Незнам къде ми е намерила скайп адреса, нито пък снимките на Тедка, но имат мъжко чихуахуа, казва се Рики.Цялото семейство се влюбили в Тедка и ни предлагат сватлък!
Ще видим как ще организираме нещата, но все пак вече имаме вариант!
Та ето го кандидат зетя!Олеле, какви сладки бебета ще си имамеееееееее.....

« Отговор #496 -: Януари 16, 2008, 19:31:59 pm »
ееее мимка  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #497 -: Януари 16, 2008, 19:36:27 pm »
Еее,Мимка,зета много Убав!Да не ви стане тясно у вас,обаче...като станете с Тедка мами!
*
« Отговор #498 -: Януари 16, 2008, 19:38:02 pm »
Няма да е тясно-аз, моите бебета и тедка  с нейните в едната стая, а Яшо в другата! :P
*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
« Отговор #499 -: Януари 16, 2008, 20:11:31 pm »
Касси, много, много ми стана мъчно като прочетох за твоята хубавица  :(
Страхотно тежко е да загубиш или да се разделиш с любимото животно. Напълно те разбирам.
Ако нямахме вече две кучета бих я взела веднага!!!
ДАНО, ДАНО и намерите грижовни и мили стопани!!!

А ние, след като няколко месеца бяхме разделени с нашите две калпазанки (бяха при баба ми, защото ние се местихме в нова квартира), предната събота си ги прибрахме и ги кастрирахме за добре дошли  :D . Трябваше да я свършим тази работа мнооооого по-рано, ама все нещо изникваше  :oops:  Операцията им мина много добре. Лора и Сара се чувстват прекрасно! Много съм доволна от лекарите в клиника "Св. Георги" - страхотни професионалисти са!
Сара е имала страхотно много и големи кисти по яйчниците - и те са като нас, ей! Ех, женска съдба  :?
Ето ги как си почиват вкъщи след операцията миличките ми кучици:

А пък да ви кажа - беше много смешно вкъщи на 5-ти януари:
Бяхме нещо средно между Зоологическа градина и Доктор Дулитъл:
1. Две кучета след операция (на 6-ти вече фучаха наоколо като бесни);
2. Змията (който е бил при мен на опаковането я е виждал  :wink:);
3. Две неизядени от нея мишки, които гледахме цяла седмица в един терариум;
4. Един премръзнал гълъб, който намерихме наобяд - стоплихме го, дадохме му водичка и храна, и той си отлетя поживо - поздраво на другия ден  :D .

Ами, това е от нас засега.
Още веднъж да кажа, че стискам палци на Касси, ама всичките си палци стискам - и на краката!!!
         Equally Destructive