Здравейте, момичета. Дълго време се чудех дали да пиша, защото много ме боли и много ми е мъчно затова, което ще ви разкажа.
На 4 септември се разделихме с нашето куче Каси /моето потребителско име във форума
/- женски самоед на почти три годинки. Причината-невъзможност да я гледаме заедно с бебетата. Сигурно си представяте как се чувствах, как се чувствам сега, изобщо какво ми е на душата
. Дадохме я на едно младо семейство с две деца, които я взеха с огроооомна охота и обещанието да се грижат за нея. Те са близки приятели на свекърва ми. 4 месеца след раздялата ни, въпросното семейство не иска повече Каси и иска да ни я върне или да я даде на други хора
. Не мога да си представя как ще бъде подхвърляна от човек на човек и кой знае какво още ще и се случи. Проблемът с нея е, че тя се изпуска от време на време и в нас пишкаше на теракота в кухнята. Новото и семейство знаеше за този проблем, но очевидно вече не могат да се грижат за нея заради това.
Ние не можем да я вземем обратно, защото аз гледам бебетата сама през деня, не мога да я изведа, когато и се допишка, и да оставя децата сами. Тя е невероятно красива, беше любимката на нашата полянка, гальовна, изобщо е бижу, но единствения и недостатък е това, че се случва да пишка вътре понякога. До дни трябва да си я вземем....не знам какво да правя, на кого да я дадем. Не искам да я давам на хора, които също ще я изхвърлят...
. Моля ви за съдействие, дали познавате някой който си търси куче, може би е най-добре да живее в къща с двор, за да тича там. Признавам, че е трудна за гледане в апартамент защото е много голяма, и също така е научена да спинка в спалнята до леглото ни. Още една причина да не можем да си я вземем обратно, защото сега до нас са бебетата. Много ме боли, много ми е мъчно, и се чувствам ужасно затова че се разделихме с нея, но нямам друг избор. Взехме я, защото бяхме сами, и искахме да се грижим за нея като за наше бебе. Сигурна съм, че ме разбирате в това отношение, а сега когато се появиха дългочаканите ни дечица едва ли не ни стана ненужна. Това разкъсва сърцето ми
. Не съм я виждала от 4 септември, интересувахме се как е, и новите и стопани ни уверяваха, че е добре и че много я обичат, че тя се чувства добре там. Но ето как се развиха нещата. Мислехме да идем да я видим с бебетата на рождения и ден на 25 февруари
. Страхувам се да не я дадат на непознати, които ще я бият или пък ще я заплодят, за да търгуват с кученцата и, тя все пак е скъпо куче. Никога няма да забравя, как мъжа ми я отведе от къщи, а сълзите ми не спираха с дни, както и сега. Тя си мислеше, че отиват на разходка, а всъщност ни напускаше завинаги. Господи, колко само ни обичаше тя.
Моля ви за помощ и разбиране! Благодаря ви сърдечно, че изчетохте дългия ми пост.