0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Домашните любимци на Зачатие
« Отговор #420 -: Януари 08, 2008, 09:52:02 am »
Мари Мари :) ти ме разби :)
твоят котарак доста те топли - пу пу пу - ама как се е омазал самоооо....
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #421 -: Януари 08, 2008, 10:17:03 am »
 Mary,аз моя го кастрирах,и той вече няма такова желание да излиза навън,респективно-не се цапа.Вече не си спомням кога за последно съм го къпала.Ние също спим от години заедно.
*
« Отговор #422 -: Януари 08, 2008, 10:54:53 am »
Mary,аз моя го кастрирах

...Цанкооооооооооооо
*
« Отговор #423 -: Януари 08, 2008, 16:18:32 pm »
Ох, аз от година ми се върти това с кастрирането, но още не мога да се реша. Свекървата допълнително налива масло в огъня - щял да стане педи, евнух, мързел и т.н. Ти ще го направиш келеш и не знам си там к`во - а иди го кръцай при тия думи. От друга страна сега им давам и на него и на женската по половин хапче Ноновулин и съм доволна. Обаче седя и си мисля - моментния ефект, ОК, но продължителния прием предразполага появата на туморни екстри. Това просто не искам и да си го помислям като вариант. Ходих тук при нас в една аптека да питам /собственика е ветеринар/, дали прави кастрации, каза че прави, но............... като каза, че там ня място на една маса до вратата, а аптеката се намира в една стара сграда и първото нещо дето си помислих, дали на мен ще ми е приятно да ходя да права стимулации и изследвания в някое подземие, на студ, на некачествено обслужване, е вярно, че поне компенсира с упойка, но не, на това нещо не подлагам  котетата ми. Уфффффф и аз не знам какво искам, просто се стремя да направя най-доброто за тях.
*
« Отговор #424 -: Януари 08, 2008, 17:14:00 pm »
 Ми и аз много се чудех за Цанко,ама като изкарах три безсънни нощи по време на разгонването/мяукаше пронизително/,на другия ден-под мишница и при ветеринаря.Пък да не ви казвам как мирише разгонен мъжки котарак!!!
*
« Отговор #425 -: Януари 08, 2008, 17:15:30 pm »
Ми и аз много се чудех за Цанко,ама като изкарах три безсънни нощи по време на разгонването/мяукаше пронизително/,на другия ден-под мишница и при ветеринаря.Пък да не ви казвам как мирише разгонен мъжки котарак!!!

Ай молим!15 години имахме НЕкастриран Панчо! :lol:
*
« Отговор #426 -: Януари 08, 2008, 17:17:41 pm »
 Къде го гледахте бе,Миме?Не ми казвай ,че в апартамента!Ако-да,как го вардихте да не избяга?
*
« Отговор #427 -: Януари 08, 2008, 17:22:13 pm »
Да, в апартамента.Ама ние го взехме съвсем малко бебе и него го беше страх да излиза извън входната врата.
Когато бях на 13 и нашите тръгнаха да се развеждат ние с мама се махнахме от апартамента за половин година, взехме само кучето, а двете котки трябваше да оставим, защото отидохме в баба ми, която живееше в боксониера.Баща ми обаче зорлам умори едната котка-от глад.Панчо обаче като мъжкар беше по-силен и едвам оцеля.Като се върнахме в апартамента той беше като скелет.И започна да прави опити да бяга от дома (нали котките когато умират почват да се крият), ама ние го оправихме насила.После живя още 7 години!Охххх, аман, няма вече да влизам в тая тема, пак ревнах! :(
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #428 -: Януари 08, 2008, 17:30:38 pm »
Джоши много си права инъче за не-спането де и следенето през нощта. Най ми е кофти, че всичко живо около мен ми опява за съжителстването на бебето с котето и на мен като започнат да ми поникват рогата  :twisted:  :lol: някъв път няма да издържа на напрежението и ще видят те  :D. 6-та година живеем заедно, видях го как се роди от тогава е с мене. Колко сълзи мои е попила козинката му и каква опора ми е бил и спасение от лудостта, аааа не не не мога да се лиша от него ако ще и Папата да доиде да ми опява.
За кастрирането като е станало реч ние го кастрирахме нашия преди доста време беше на 4г май :lol: не помня. Казаха, че това може да удължи живота му и аз не се поколебах нито за миг. Но каква трагедия беше за мен :?. Като си го взехме не се откъснах от него нито за секунда не мигнах цяла вечер. Които е кастрирал знае как са животинките след това от наркозата  :(. Слава богу мина. Сега ще пробвам да пусна снимка ако не успея ще кажа на моя да ги смали малко. Целувки на всичките муцунки  :balk_104:
*
« Отговор #429 -: Януари 08, 2008, 17:32:58 pm »
Пък да не ви казвам как мирише разгонен мъжки котарак!!!

На мен ли ми казваш. Още от входната врата като влезеш, през целия двор, няма не маркирано и ароматизирано място. То това е моята аромотерапия. :lol: На мен веднъж есента ми маркира саксията със семейното щастие, такъв бой му с9ложих, че после три дни ревях като куче и само го прегръщах и му угаждах. От тогава вътре не е правил нищо, но онзи ден влезнал долу при свеки и като си маркирал 3 стаи, та свекито посред зима ела да видиш как чисти, пере и нарежда. Даже ги наказа и двамата, цял ден не ги е пускала долу. Като им дадох хапче, се поуспокоиха, днес или утре ще дам пак.
*

naha

• 1474
« Отговор #430 -: Януари 08, 2008, 18:05:09 pm »
Абе верно е това с "аромотерапията"  :lol:. Откакто е кастриран нашия въобще не миришка хем лигена му е в нашата стая (винаги е бил де впрочем  8)). Даже съм се чудела как съм изтрайвала на миризмата. Ама като си го обичкаш какво да правиш  :wink:.
Качвам снимки в снимка.бг, но ако не успея тука да ги пусна ще имам нужда от вашата помощ  :oops:.
*

naha

• 1474
« Отговор #431 -: Януари 08, 2008, 18:14:08 pm »
- тук малко аз не съм много фотогенична  8) :lol: (тази снимка е малко старичка :) )
- това как го заснех не знам  :lol:
- една от любимите ни пози за спане 8)
- тука искаще недвусмислено да ми покаже, че не е ничии подарък голям смях падна докато си махне панделата :lol: :lol:

Имаме страшно много снимки момичета не знам кои да избера  :D
- аа ето тука пусна езици  :lol:
« Последна редакция: Януари 08, 2008, 18:17:09 pm от naha »
*
« Отговор #432 -: Януари 08, 2008, 18:55:52 pm »
Леле Нахи,ама той много готин :)!И шишко си пада :wink:.
Много ми хареса.А,като говориш за опяването на околните аз каква атака имах от всякъде :x.Свекърите,комшиите,близки,познати,ама всички.Примери ми даваха като от филм на ужасите :).Не им се връзвай,тепърва се почва :D.
Ей,жени,ама вие сте кастрирали мъжки котки,а знаете ли какво е женска да се кастрира?А,знаете ли какво е да гледаш котка преживяла секцио?С абокат на лапичката и да се опитваш да и сложиш венозния антибиотик!Е,това е ужасно.
*
« Отговор #433 -: Януари 08, 2008, 19:06:08 pm »
 Наха,голям шишко си имаш!Леле,май е по-дебел от Цанко!Добре го гледаш.
*
« Отговор #434 -: Януари 08, 2008, 19:14:38 pm »
Мале, Нахи, и аз съм си мислила, че моя е дебел, твоята го бие по кила. Много е сладък.
joshi, верно ли е гадно кастрацията на женската. Аз за нея много, много не се замислям решила съм твърдо, само трябва да видя кога, трябва да го съчетая с фоликулометриите по София.
Я тези които имат мъжки котаци - Цанко, на Ози е мъжки, на Титката, моя адаш на Наха и другите разбира се и най-вече тези които не са кастрирани, кажете ми как се държат котетата с вас. Моя имам чувството, че вече го задушавам с прегръдките си, понякога като тръгна към него да го гушна, даже ми подбягва. Преди спяхме буза до буза, сега предпочита да е в краката ни, само като му стане студено, се бутне при мен. Имам чувството, че не иска много да го мачкам, като чели му досаждам. При вас как е?
*
« Отговор #435 -: Януари 08, 2008, 19:31:14 pm »
Mary,котаците са своенравни.И Цанко е гальовен,когато той си реши.Не обича много да го мачкаш.Ако го гониш целенасочено да го хванеш и да го галиш/основно занимание на гостите ми/,бяга и се цупи.Обаче като си получи сигнала от космоса,идва сяда в теб/дори и в непознати/ и чака да го галиш.Вечер,обаче,си спинкаме заедно/винаги/.Даже сега,през зимата, спи под завивката.Като му стане горещо,отива в краката ни.

П.П.Цанко никога не става от леглото сутрин,докато не стана аз/дори мъжа да е станал/.Като разбере,че съм будна,идва и си правим сутрешния ритуал-галене 5 минути/тогава е най-гальовен/.Чак след това ставаме. :D
« Последна редакция: Януари 08, 2008, 20:47:04 pm от Жекова »
*

naha

• 1474
« Отговор #436 -: Януари 08, 2008, 20:40:16 pm »
Мерси момичета  :). Много си го гледцкам и си го глезя, но да ви кажа след кастрацията понапълня повече. Сега тежи към 6-7 кила :lol:, моя вика бебето ще е на половината на Мари хихихи и си е прав де човека :wink:. Гледам да не му давам повече от 3 пъти на ден за хапва, но и той не е лаком яде и ако се нахрани си го оставя за после не омита всичко накуп  :lol:. За държането горе долу същата работа. Само като ме е нямало много време през деня като ме види и сякъш с месеци не ме е виждал  :lol: :lol: голяма любов пада. Вечер спи в краката ни обаче сутрин задължително при двамата се намърдва и в замисимост кои го е гушнал задължително пуска лапичката така, че да докосва и другия. Опасен е  8). По принцип не обича много да го мачкат, но обича да си играе изравя си от някъде хартиено топче и ми го носи. И така аз хвърлям той носи от малък го прави. Обаче и е голяма капия сутрин има си режим и ме буди по едно и също време. Голям психически тормоз пада  :lol:.
За кастрирането на женска котка само като си помисля и настръхвам  :( . Наистина е по-тежка процедурата, направо си е операция после трябват многооо повече грижи. А с хапчета не става ли, за да се избегне операцията??? Верно, че са хормони и им влияе, но знам ли?

А Мими тук търсех такава ръкавица, но уви никъде не намерих по зоомагазини и тем подобни. С кърпа не става нашия нали е бял и е нещо страшно по черните дрехи 8). Обаче моя донесе едно фолио дето работи с него в офиса и с парченца от него си правим кола маска на дрехите  :lol:. Ако намеря такава четка и за Мари да го реша с нея ще се родя имам чувството.
« Последна редакция: Януари 08, 2008, 20:45:45 pm от naha »
*
« Отговор #437 -: Януари 09, 2008, 14:30:23 pm »
Нахи, голям сладур бе!  :P А любимата му поза за спане ми е доста позната, щото е любима и на мойта Пуфа. Тя също много обича да си играе с топчета, аз й ги правя от фолио. Само като й кажа думата "топче" започва да мяука и си го търси. :lol: Много е смешна като го вземе в уста  :lol:
Сега като се сетя, май скоро не съм пускала снимки.

Тук бяхме на село и като я видях в тая поза, щях да падна от смях:

Спи като застреляна: :lol:

*
« Отговор #438 -: Януари 09, 2008, 15:20:16 pm »
Ели,и Марселка много обича топчета от фолио.Голяма игра пада.
Ето ти една двойничка на твоята Пуфа.
*
« Отговор #439 -: Януари 09, 2008, 16:39:39 pm »
ааааа Mary моята Кари е женска - своенравна и бясна мацка  :lol: :lol: :lol: гали се когато тя си иска (наскоро се жалвах на Мимка тук в темата)

naha - много ме накефи твоя дебеланко - има много сладки петънца на муцунката - пу пу пу

eli_v - твоята Пуфа се предава на сън, сигурно сънува как е откраднала риба и после я арестуват  :lol: :lol: :lol:

joshi - като бях по-малка и аз се свивах така на пластмасовия стол, ама сега - цък  :lol: :lol: :lol:

В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.