0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
Re: Домашните любимци на Зачатие
« Отговор #300 -: Ноември 01, 2007, 10:49:59 am »
ами снимах с телефона, а е направен на малка резолюция и снимките са малки, то и Роши е малък де, събира ми се на едната ръка :)
много обича да се гушка и да спи :) и да пишка, където не трябва :) а какви остри зъбки има.... Иван не искаше куче вкъщи, обаче, като го видя и се размекна хихи
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
*

big_eyes

• 432
« Отговор #301 -: Ноември 01, 2007, 10:57:09 am »
а тук моите мъже четат книжка :)

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
*
« Отговор #302 -: Ноември 01, 2007, 11:28:57 am »
А каква порода е Рошко?
*

big_eyes

• 432
« Отговор #303 -: Ноември 01, 2007, 12:27:08 pm »
Мими, няма определена порода, но майката и бащата са смеска между чихуахуа и пинчер. симпатични кученца са и са умнички :). честно да ти кажа, аз не държа много на породата, важното е да ми хареса. а в това кученце се влюбих още като го видях (както и в прадшественика му, който му е брат, но беше по=пухкав и рошавичък)
Хубав-Рошав
« Отговор #304 -: Ноември 01, 2007, 13:44:01 pm »
Биги,как го намираш Рошко ,ако се скрие хякъде,толкова е мъничък,много сладко бебче.
*

big_eyes

• 432
« Отговор #305 -: Ноември 01, 2007, 13:56:39 pm »
все още го държа под контрол, щото прави белички, а ако случайно се скрие някъде му викам, то познава името си вече и излиза от скривалището. общо взето е купон  :wink:
Хубав-Рошав
*
« Отговор #306 -: Ноември 01, 2007, 13:57:41 pm »
Догодина напролет Рошко ще започне да си мисли вече за глупости...намирисва ми на сватосване, защо ли??? :lol: :lol: :lol:
*

big_eyes

• 432
« Отговор #307 -: Ноември 01, 2007, 14:15:10 pm »
 :lol: :lol: :lol:  от опит зная, че това се случва много рано при кучетата... Мими, а дали твоята Теди ще го хареса, нищо че на теб ти мирише? :)
искам да ви разкажа една интересна история за предшественика на Роши, как 1 съседско куче беше разгонило и минали покрай нас. понеже нашия пич си ходеше свободно из двора я подушил. издебнал вратата да е отворена и беж след мадамата. цял ден не се прибра и аз надвечер събрах децата от махалата и направихме акция "Да спасим Рошко" (те така я кръстиха). както и да е, намерихме го, прибрах си го, а той се наяде, поогледа се и като видя, че гаджето му го няма, нададе рев. цяла вечер плака, не ни остави да спим. на сутринта, като съм тръгнала за работа, пак е издебнал вратата отворена и отишъл "на гости". 2 седмици си го прибирах на връщане от работа и то не как да е, а с рев. добре, поне, че съседите ми нямаха нищо против да го обикалят и него :) направо се бях шашнала тогава. не очаквах, че може да има любов и при кучетата. след това бяха поотихнали нещата, но пак се срещаха и той се прибираше. и така, докато не се изгуби... после сълзите бяха от моя страна  :oops:
та сега ще видим дали този Роши ще е такъв любовник :)
Хубав-Рошав
*
« Отговор #308 -: Ноември 01, 2007, 16:30:12 pm »
Цанко и на мен ми е слабост :wink:.
Титката, и моите котки не търпят нищо по себе си,не е само твоята.
Мале тоя Рошко е много сладък,ама много.
*
« Отговор #309 -: Ноември 02, 2007, 08:48:22 am »
 joshi  :bighug: а така ми кажи да се успокоя :)

Наша маца, принцеса Кари, от 2 дни ходи с едни оранжеви малки 2 петна по хълбока и ми е интересно от къде ги има. Маймуната някъде се е навирала не знам, но тази вечер ще има "ох баня ох кеф"  : :lol: :lol: :lol:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #310 -: Ноември 02, 2007, 09:27:09 am »
Титка,остави я мацата,тя сама ще се почисти :).
« Отговор #311 -: Ноември 06, 2007, 12:20:59 pm »
Искате ли този красавец или сестричката му да бъдат Вашето коте?  :D

Вижте тук: http://dog.bg/forum/index.php/topic,10869.0.html
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #312 -: Ноември 06, 2007, 14:06:10 pm »
Малееее, Рони, големи са бонбони! Да ги изяде човек!
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
« Отговор #313 -: Ноември 06, 2007, 15:30:43 pm »
Много са сладки наистина.
Ох и аз имам едно стадо за раздаване. По точно ще имам  :D

*
« Отговор #314 -: Ноември 07, 2007, 09:05:13 am »
iri_is пу пу пу на малките мишлета, ох как искам да ги тараничкам докато са малкииии, пу пу пу много са сладички :)

Ронии твоите котета са по-големички, но са също толкова сладички и сивички, особено мъжкото много добър позьор :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #315 -: Ноември 07, 2007, 09:34:13 am »
На възраста на която са на снимката не са много интересни. Но когато започнат да виждат, и ходят, и да излизат от кашона, и да цапат навсякъде... Е тогава е веселбата  :lol:
Между другото тези вече го минаха този период. Ще се помъча в понеделник да кача по актуална снимка.
*
« Отговор #316 -: Ноември 07, 2007, 16:54:29 pm »
Има ли някой любимец като моя? :wink:
*
« Отговор #317 -: Ноември 08, 2007, 09:51:36 am »
Има ли някой любимец като моя? :wink:

А, разби ме! Ама че сладур! :P
Pukanka, как се казва? Май трябваше първо да попитам какво е? :wink: По човката ми на малко папагалче.
« Отговор #318 -: Ноември 08, 2007, 10:01:56 am »
Това е бебе Жако, нали?  :D

Винаги съм искала такъв, но не е за гледане в панелка, доста са шумни. И са скъпички ...  :wink:
*
« Отговор #319 -: Ноември 08, 2007, 10:15:56 am »
Да, това е бебе Жако. Закон е при папагалите ако искаш кротък и гальовен папагал,който да не хапе, е да го вземеш като бебе и да го храниш със спринцовка през 4 часа докато стане на 3 месеца/за жакото/. После се отблагодарява с приказването, а за жакото се знае, че може да научи до 1000 думи свързани в изречения или песни.  :lol: