От доста време се каня да драсна няколко реда за намерените в контейнера мънъци. Едното малко след като прояде, то по обясними причини не се забави това прояждане, го дадохме. Едно детенце така го хареса и майка му го взе, после се поинтересувахме то било залепено като гербова марка за детето, все двете се движели.
А другото се оказа една госпожица с характер при това. Въпреки, че си яде всичко и най вече обожава пилешки шийки и дропчета, не се отказва от млякото. Съжалявам, че нямам снимки от последните седмица, две да видите какъв дирник има
ми той моя гони.
И тя няма да си търси друг дом, остава си при майка ми. един ден отивам на гости и чувам "О на баба, момичето, ми ти си ми мъничка, ми ти си ми красива, кой, бабо, ще те гледа така като мен? Няма, баба, да те дава, баба ще си те гледа." Е такива ми ти работи. Вика също, че дето били три, там и четири, само трябва да вземем мерки за плодородието после.
Обаче от всичко най-обича да е с батко. Еми като се има предвит как той си я гледаше и продължава, направо му се качва на главата, но другите не смее.
Та такива ми ти работи.