0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

мнение за д-р козовски - Варна
« -: Октомври 03, 2007, 09:50:36 am »
здравейте на всички . Аз съм нова в този форум и искам да попитам някой ходил ли е при д-р Козовски във Варна. На мен ми предстои цветна снимка и се притеснявам.
*
Re: мнение за д-р козовски - Варна
« Отговор #1 -: Октомври 03, 2007, 23:44:39 pm »
аз не съм ходила, но мисля, че те са двама баща и син. Синът е в окръжна болница и в майчин дом. Чувала съм добри отзиви за сина, но пак ти казвам не съм ходила при тях.
« Отговор #2 -: Октомври 04, 2007, 08:44:18 am »
Синът е в окръжна болница и в майчин дом.
Това не е вярно.
Да двама лекари са баща и син. И двамата работят в АГ болница . Предполагам ,че Ми6ана има предвид Г.Козовски , добър лекар е , внимателен можеш да му се довериш. Няма нищо страшно в цветната снимка , минава за 2 минути , важното е резултата да е добър . Успех от мен
*
« Отговор #3 -: Октомври 04, 2007, 08:52:13 am »
Ангелина сигурна съм че синът работи в Майчин дом, защото една приятелка предния месец беше там на преглед.
*
« Отговор #4 -: Октомври 04, 2007, 09:11:43 am »
Ангелина сигурна съм че синът работи в Майчин дом, защото една приятелка предния месец беше там на преглед.
tani77, мисля че става въпрос за д-р Корновски. :D
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #5 -: Октомври 04, 2007, 15:20:52 pm »
Козовски със сигурност са баща и син,аз бях при проф.Козовски той е бащата,а младия е на 7-я етаж в АГ и работи в екипа при Александров и доц.Маркова.Бащата също е в АГ ако те интересува бащата мога да ти дам координати.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #6 -: Октомври 04, 2007, 21:16:17 pm »
Бащата и той е на 7 ет., а синът не е в екип с Александров а с Маркова

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #7 -: Февруари 11, 2008, 08:37:01 am »
Nie sas sapruga mi zapo4nahme in-vitro pri d-r Kozovski i az li4no sam mnogo dovolna pone zasega.Markova ve4e ne e 4ast ot ekipa no Kozovski i Alexandrov rabotiat v ekip i tova go znaia ot li4en opit i to savsem presen:).
*
« Отговор #8 -: Февруари 21, 2008, 11:44:56 am »
Nie sas sapruga mi zapo4nahme in-vitro pri d-r Kozovski i az li4no sam mnogo dovolna pone zasega.Markova ve4e ne e 4ast ot ekipa no Kozovski i Alexandrov rabotiat v ekip i tova go znaia ot li4en opit i to savsem presen:).

Lisko е права!
доц.маркова е вече само консултант при тях!/засега/
аз съм се сблъсквала само един път с младия козовски при един кюртаж и ми се стори много внимателен и сърдечен!
« Отговор #9 -: Февруари 27, 2008, 14:32:25 pm »
Момичета май въпросът ми не е много за тук,но тъй като не исках да правя нова тема, а пък не открих инфо в темите,искам да ви питам можете ли да ми препоръчате ендокринолог от Варна.Не целя забременяване,искам да си вкарам хормоните в норма.
Let it rain, let it rain, make my pain go away,
In my brain, let it rain, let it rain,
All this pain in my brain, oh, it drives me insane
In God's name all this pain is a shame
« Отговор #10 -: Февруари 27, 2008, 15:47:36 pm »
Аз ходих до м.ноември при д-р Козовски-син (той е в АГ болница на 7-ми етаж).
Наистина е много внимателен и предразполага пациента.Правих цветна снимка при него и съм изключително доволна от отношението му (отидох с мисълта, че предстои нещо ужасно).На лято пак съм там!
*
« Отговор #11 -: Март 15, 2008, 16:06:43 pm »
На мен ми препоръчаха д-р Таня Ковачева
работи вторник и четвъртък следобед в градска болнища с направления и през останалото време в часният си кабинет ,но незнам точно къде е
някаде на ген.Колев близо до чаталджа в някъкав медицински център
ако искаш потърси я.
Успех
*
« Отговор #12 -: Март 16, 2008, 21:26:16 pm »
Момичета май въпросът ми не е много за тук,но тъй като не исках да правя нова тема, а пък не открих инфо в темите,искам да ви питам можете ли да ми препоръчате ендокринолог от Варна.Не целя забременяване,искам да си вкарам хормоните в норма.

Оля Сарджева. Тел.601204
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #13 -: Юли 14, 2008, 16:48:33 pm »
здравейте!
Искам да попитам д-р Козовски работили със ЗК?Бихте ли ми дали кординатите му?
07.10.2009
« Отговор #14 -: Юли 19, 2010, 00:49:08 am »
Zdraveite vsi4ki, az li4no sam krajno vazmytena ot le4enieto na prof.Kozovski(bashtata)...nakratko dokarame negovoto le4enie do operaciq ...i v sledstvie ot xormonite,koito mi beshe predpisal ve4e 8 godini xodq po makite za da ystanovqt zashto nemoga da zabremeneq!! povishil e FSH-xormona...Napravila sam ve4e 3-cvetni snimki i vsi4ko na tqx e nared!!!! Sega xodq v Olimed - Temelkov pri dr.Myrad i za sega sam dovolna!

Редактирано от модератор. Нарушена т.9 от правилата на форума.
« Последна редакция: Юли 19, 2010, 09:51:01 am от Елфи »
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #15 -: Юли 19, 2010, 01:41:28 am »
Моля, пиши на кирилица или ползвай кредор, както и проверката за правопис!
Благодаря!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #16 -: Август 20, 2010, 23:27:03 pm »
Аз търся мнения за секцио при Др Г.Козовски?
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #17 -: Август 20, 2010, 23:59:18 pm »
Д-р Георги Козовски вече работи в друга клиника, не в АГ-Варна. Мисля, че клиниката се казва Св. Георги Победоносец. Имаше даже и тема. Там работи с д-р Давидков.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
« Отговор #18 -: Август 21, 2010, 09:22:36 am »
Да ,това го знам!Последно бях при него в новата през март за установяване на бременността!И тогава още ми каза,че си има договор с АГболницата и ще ходи за операции!От тогава не съм се чувала с него и искам да разбера към настоящия момент някой дали знае нещо!А и много се чудя дали да не се насоча към др Александров ,защото ДРКозовски като не е постоянно там май не е добра идея!
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #19 -: Август 21, 2010, 12:54:16 pm »
Отговорих ти в другата тема. Д-р Александров вече не води раждания в АГ Варна, а само на пациенти на клиниката.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!