0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Да направим статистика
« -: Октомври 03, 2007, 00:32:10 am »
Момичета. Оставам с впечатление че малко са момичетата които са писали тук, забременяват и отново пишат. Затова вместо статистики от рода забременяли от .......... да извадим една статистика колко момичета които са имали проблем и са писали тука , изведнъж са изчезнали без да пишат нищо. Аз мисля че всички те са забременели и просто не са го споделили а са се преместили в един друг форум. Всички ис помоща на админисраторите може да направим такава статистика която сигурна съм ще ни окуражи.
*
Re: Да направим статистика
« Отговор #1 -: Октомври 05, 2007, 10:58:18 am »
Касиел, а бе ти да не си счетоводител по професия?  :D Гледам все статистики ни подкукуросваш да правим и да се строяваме и преброяваме!  :wink: Шегувам се с тебе с искрено чувство, просто на няколко твои теми попадам и ми стана интересно. Няма значение писал-неписал, останал-избягал: важното е да има забременявания и здрави бебета! Аз лично съм с впечатлението, че 99 % от жените попаднали тук в крайна сметка гушкат дечица след време. Въпрос на време, организация, търпение, смяна на гледната точка и т.н. За мен само 1 % се отказват от борбата. Искам и този процент да се стопи!
Alexandra
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #2 -: Октомври 05, 2007, 11:14:23 am »
Момичето, с което първо си говорих тук се разведе и затова спря да пише. Познавам и едно друго, което го оплюха и затова спря. Друго реши, че тук само се джафкаме. Гледам, че едно четвърто пак е започнало.

Надявам се няколко бройки като МимиТърново, Лали, Юлче и Ара да не объркват много статистиката. Или поне не прекалено дълго да я объркват  :babbycarrage:

Иначе аз не познавам такова, което е спряло да пише, защото е забременяло.

Аааа и само за сведение Мимка има разлика между счетоводител и статистик.
Хайде сега всички - строй се, преброй се! И казвайте кой не пише, защото ръцете му са заети с бебе!
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #3 -: Октомври 05, 2007, 12:36:58 pm »
Цитат
Хайде сега всички - строй се, преброй се! И казвайте кой не пише, защото ръцете му са заети с бебе!
Моите са заети с обработката на документи на клиенти и пиша рядко и то предимно вечер  :lol: :lol: :lol: Не знам в коя група ще съм, но явно на "рядко пишещите"  :lol: :lol: :lol: Как звучи само...Хайде няма да казвам за каква асоциация се сетих  :lol:
Аз лично мисля че всичко опра до времето, няма значение с или без деца...всеки е зает с едно или друго и всеки има моменти, в които не пише....или започва по-рядко да пише....или за момент спира...после пак започва....Всичко е относително, както казва Айнщайн  :lol:
« Отговор #4 -: Октомври 05, 2007, 13:10:16 pm »
Здревейте и от мен! Откакто разбрах за сайта и форума редовно / обаче на периоди/ го посещавам. Рядко се престрашамам да пиша, защото по повечето теми не се чувствам достатъчно компетентна. В момента с мъжа ми сме към края на голям ремонт и нямах възможност да влизам често. Няма да крия че посещавам и bg-mamma. Но това според мен не е причина да не ви идвам на гости. В труден момент тук срещнах голяма подкрепа и приятелски намерения за които благодаря.  :D .  Бременна съм  preggo в осмия месец и с нетърпение /макар и с известна доза страх/ чакам важния момент. Обещавам да го споделя и със всички  вас. :grouphug:
*

janeta

• 272
  • Вече мама на двама сладури-моята сбъдната мечта
« Отговор #5 -: Октомври 05, 2007, 13:57:02 pm »
Аз също съм писала тук и от време на време пиша, но по често съм в съседния подфорум. Още не са ми заети ръцете с бебе а само с бъдещия батко, който е на 5г. и 7м. А аз сбъднах мечтата си и сега съм бременна в 23г.с. Успях да забременея, но не спирам да пиша в различни теми по които съм запозната. С огромна радост се радвам на всеки нов ден и на все по-силно ритащите ме от вътре крачета. Желая на всички много сбъднати мечти.
Валентин е на 7г.
Теодор е на 1г. и 2м.
« Отговор #6 -: Октомври 05, 2007, 15:21:45 pm »
Браво на вас момичета че не ни забравяте.Виждам обаче че няма голям шанс тук да се отговори на въпроса ми.  Ще пусна темата в БгМама да си признаят поне от там майчетата дето преди това са били тука.Идеята ми да питам тука не беше много добра наистина. :oops:
« Отговор #7 -: Октомври 05, 2007, 18:50:42 pm »
Mила, Касиел, аз наистина не мога да схвана идеята ти, макар да се опитвам.
В смисъл с какво ще ни помогне това:
Цитат
да извадим една статистика колко момичета които са имали проблем и са писали тука , изведнъж са изчезнали без да пишат нищо
Така или иначе всеки сам решава за себе си. Както е ясно че двойките с проблеми са много повече от онези дълго спрягани 270 000, просто защото има още такива, които не искат да признаят проблема пред себе си, или не ги е хванала статистиката :)
Така е ясно, че има момичета, които по един или друг начин са забременели и също така по ред причинни продължават да пишат или са спрели да пишат тук.
Съжалявам наистина ако не мога да разбера точно мисълта ти, но разясни повече какво имаш предвид, защото явно след днешния тежък и пълен с инциденти ден, ми е трудно да разбирам нещата от една дума :)
Поздрави и усмивки: Вени
« Последна редакция: Октомври 05, 2007, 20:12:14 pm от BLACK_ROSE »
« Отговор #8 -: Октомври 05, 2007, 20:02:16 pm »
И аз малко не разбрах смисъла,но какво е значението писал ,не писал ,нали все пак най важното е да се сбъдне мечтата ни да си имаме бебчета.А после е въпрос на желание дали ще пишат или не момичетата.Аз ако някога забременея не мисля че ще спра да пиша,поради простата причина ,че тук съм намирала опора в най трудните си моменти.Но всеки решава сам за себе си .
« Отговор #9 -: Октомври 05, 2007, 21:08:30 pm »
Не съм много сигурна дали ще продължиш да пишеш. И за себе си не съм сигурна.Бременните вече ги вълнуват други теми- подготовка за раждане, проблеми по време на бременността, оправяне на детската стая.
« Отговор #10 -: Октомври 05, 2007, 21:15:19 pm »
Да вълнуват ги и други неща ,нещата за които са мечтали ,но за себе си смятам че все ще намеря мъничко време за момичетата ,които имат нужда от подкрепа ,от една мила дума.
« Отговор #11 -: Октомври 05, 2007, 21:34:20 pm »
И аз ще си наложа да го направя, но и разбирам тези които не са го направили.
*
« Отговор #12 -: Октомври 05, 2007, 22:17:10 pm »
В продължение на това,че някои бременни вече не пишат тук-забелязвала съм на няколко пъти да се включи бременно момиче и другите да се държат леко враждебно.Особено ако не е много популярно във форума,а това не значи,че не е преминала и тя през куп проблеми.
« Отговор #13 -: Октомври 05, 2007, 22:44:03 pm »
Завистта е човешко чувство. И аз забелязах че се среща тук под някаква форма.И явно наистина бременните се пазят. :?
*
« Отговор #14 -: Октомври 05, 2007, 22:56:56 pm »
Завистта е човешко чувство. И аз забелязах че се среща тук под някаква форма.И явно наистина бременните се пазят. :?
Не мисля че е завист.
По скоро си мисля,че е нещо като защитна реакция,незнам.
« Отговор #15 -: Октомври 05, 2007, 23:13:31 pm »
Защитна реакция от страна на бременните. А зависта е от такива като нас дето още не сме успели. Някой като мене си мълчат,но други не си поплюват.
*

Tamara

• 1662
« Отговор #16 -: Октомври 05, 2007, 23:41:42 pm »
А аз влезнах да видя статистиката...

Я аз да си попитам и тук - има ли статистика от толкоз деца рдени през периода някой си еди колко си са след стерилитет?
Защото 270 000 се борят със стерилитета сега. Ама тук ли са тези, които се чудят дали да купят две еднакви кукли за близначките инвитро.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #17 -: Октомври 06, 2007, 00:42:24 am »
Не съм много сигурна дали ще продължиш да пишеш. И за себе си не съм сигурна.Бременните вече ги вълнуват други теми- подготовка за раждане, проблеми по време на бременността, оправяне на детската стая.

Тук много мами пишат в съседния форум - Дългоочаквана бременнст, раждане и майчинство след стерилитет. И всички тези теми от които се вълнуват ги споделят заедно.

Някак си не виждам смисъла от тази тема....или пък не го разбирам...
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

Tamara

• 1662
« Отговор #18 -: Октомври 06, 2007, 00:54:00 am »
Някак си не виждам смисъла от тази тема....или пък не го разбирам...

И какво искаш да кажеш
че няма смисъл
или че ти не го разбираш

И ако е така трябва ли да спрем да пишем

Ако смяташ, че тази статистика няма да е вярна - защо
Ако смяташ че тази тема дублира съседният форум - защо
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #19 -: Октомври 06, 2007, 01:09:48 am »
Ами хайде да обясниш тука каква статистика се води?

Цитат
И ако е така трябва ли да спрем да пишем

Абсурд. Чудно, как ти дойде на ума?

Цитат
Ако смяташ, че тази статистика няма да е вярна - защо
Ако смяташ че тази тема дублира съседният форум - защо

До тук не виждам никаква статистика. :lol: :wink:
Темата не дублира никакви форуми.
Просто казвам , че не всички забременели са спрели да пишат. Пишат си и още как. Тези които не пишат, не пишат поради различни причини.
Сега да вземем да водим статистика - "какво накара момичетата да спрат да пишат" ли? :lol:
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."