0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Да направим статистика
« Отговор #20 -: Октомври 06, 2007, 02:52:54 am »
Факт е, че повече от 70% след като забременеят спират да пишат - и това съм го забелязала от много отдавна, от години, масово. Имат по около  десетина поста след обявяването на бременността си и дотам. А колко пък дори не я обявяват не знаем. Просто спират да пишат и тва е.  А това, че сме ги почти забравили, поради това, че са ни зарязали не означава, че ги е нямало. Виждат се, когато случайно някой извади стара тема и се запиташ - я какво стана с това момиче, отдавна не е писала. Не ги упреквам, не всеки има сили да продължи да живее с тези проблеми, след като вече пряко не го засягат. Е, вижте темите за АРТ от предните сесиии, колко от BFP-тата не са влизали от месеци във форума и не знаем какво става с тях - момче ли имат момиче ли, кога ще раждат, кога са родили.
« Последна редакция: Октомври 06, 2007, 02:54:57 am от cygnus »
« Отговор #21 -: Октомври 06, 2007, 13:46:54 pm »
Идеята ми хрумна тези дни като тука някъде прочетох мнение на поредното забременяло момиче и поне 10 от нас я нагрубиха, почти изгониха и държаха доста агресивно.Стана ми много кофти.С такъв тон никога няма да разберем каква е успеваемоста след стерилитет.
*
« Отговор #22 -: Октомври 06, 2007, 14:06:41 pm »
За първи път влезнах във форума преди близо 2 г. Първо изчетох статиите в библиотеката, а после 90% от темите. Започвайки от зад на пред ми направи впечатление колко много момичета вече не пишат, дали поради това, че са забременели или са били изгонени. Първият ми пост тук беше в защита на едно момиче - бременно, което много ожесточено го нападаха някои редовни потребители.
Статистиката е интересна, но не виждам как би могла да има успех. Тези момичета вече не пишат, вероятно дори не влизат във форума. Единственото което може да се направи е да си припомним за тях с благородна завист като се разровим по старите теми и споменем имената им. Така ще им припомним, че не сме ги забравили и ще ги подканим да пишат отново.
/>
*
« Отговор #23 -: Октомври 06, 2007, 18:35:40 pm »
Касиел, пак ли подемаш темата за "битката" забременели/ незабременели или на мен така ми се струва  :wink:
аз лично пиша по- малко вече именно заради подобни статистики и забележки. интернет е свободно пространство, айде сега и тука да ни броят като зайци напролет  :D.
все още незабременяла, но с надежда, че това ще се случи скоро... и непищеща в други форуми подобни на зачатие... викето
*
« Отговор #24 -: Октомври 06, 2007, 20:39:53 pm »
Ох, пак ли провокаторска тема :?! Тъкмо изчистим "недоразуменията" между бременни и небремнни и вземе, че се появи някой, за да ги зачекне наново. Нали с друга цел беше пусната темата, а пак се изроди. Уфффф :(, хич не долюбвам хора създаващи и подтикващи останалите към конфликти! Как пък последно време все такива потребители се появяват?! Не забравяйте, че това е форум за проблемно забременяване, а не за убиване на време и насъскване на хора! Това си го правете някъде другаде!

П.С. Ще бъда изключително благодарна на модовете, ако решат да заключат тази тема, чувствам, че няма да излезе нищо добро от нея.
« Отговор #25 -: Октомври 07, 2007, 17:04:49 pm »
Извинявай,но с темата не правя провокации а напомням на заяждащите се с бременните момичета, че това ще се случи някой ден и с тях е дано сега а не тогава осъзнаят злобата,завистта и отрицателните емоции които изпитват,защото сигурна съм зачевайки дете с подобни емоции няма да е на добре. :x
Не изкривявай казаното от мене друг път ,налагайки своето мислене като мое.