0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: овулация- въпрос
« Отговор #20 -: Октомври 07, 2007, 10:16:33 am »
Благодаря ви много момичета! Действително тези дни са доста изнервящи и много се изморявам от тях.
Вчера имах сериозни болки ниско долу в корема и си казвам: това може и да е симптом. Днес така ме присърбяха ръцете - и въпреки че зная, че е рано и не бива - препишках едно тестче, но за съжаление  :bfn: , то затова хората казват да не се правят преди закъснение ама....... Та  дано е било рано и не е верен този тест, защото вече не зная...
Иначе желая на всички вас много приятни емоции и само  :bfp:
« Отговор #21 -: Октомври 08, 2007, 08:47:48 am »
Тани,не мисли само за това ,че така е по лошо ,трудно е ама....Стискам силно палци.Направи теста след датата на м най добре. :crossfingers:
*
« Отговор #22 -: Октомври 08, 2007, 19:49:58 pm »
Благодаря ти rouzi-anna и аз знам, че не трябва да прибързвам, ама ... такав съм си. Аз също много силно стискам палци за всички вас!  :goodluck:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #23 -: Октомври 09, 2007, 08:33:02 am »
Тани, мила, осискай още малко, ето - не остана! Да се разминеш утре с лелката и тогава препишквай тестове! Дано този, който вече си препишкала да е бил от фалшивите! И никакво отчайване, нали!!!! :crossfingers: :blowingdust2: yahoo_17

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #24 -: Октомври 09, 2007, 09:02:01 am »
Държа се засега, и честничко да си призная имам някаква надежда, ама да видим! А що се отнася до теста - аз все от дефектните купувам - писна ми вече, дано ме прескочи гадната лелка и аз да видя един недефектен тест.
Същото пожелавам и на вас момичета! baby_s, rouzi-anna вие за кога нечакате?
« Отговор #25 -: Октомври 09, 2007, 09:16:37 am »
Стискам палци да ни зарадваш! :D

*
« Отговор #26 -: Октомври 09, 2007, 11:19:51 am »
Айде утре да си купиш тест, който да не е дефектен, моми4ета ако знаете, аз втори тест още не мога да си купя  :lol: или в магазините, които влизам няма, или свършвам работа много късно и не ми се ходи за тест...
ама днес е 17 ден след ову, още не ми е дошло, но нямам никакви симптоми за бременност, нит цицки ме болят, нит 4удо  :lol:
Днес ве4е ще ида да си купя тест, макар и дефектен, но поне със сигурност да знам :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #27 -: Октомври 09, 2007, 12:29:13 pm »
И да пишеш :crossfingers:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #28 -: Октомври 10, 2007, 14:27:11 pm »
baby_s, rouzi-anna вие за кога нечакате?
Тани, аз съм за 19-20.10, но съм почти на 100% сигурна, че този месец ще ми се размине, понеже по овулационно време мъжо пътуваше и ей на, на косъм се разминах с оплождането! :lol:
Дано Розичка да ни зарадва! А с тебе какво стана!?

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #29 -: Октомври 10, 2007, 15:54:40 pm »
baby_s Стискам палци да не ти се размине с оплождането! На мен днес ми е денят на "нечакането" все още удържам фронта, ама имам слаби болки и не зная. Ще пиша като стане ясно положението. На всички вас стискам палци.
« Последна редакция: Октомври 10, 2007, 16:00:29 pm от tani77 »