0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

спад на БТ с -0.6 , а цикъл няма!!!!
« -: Октомври 02, 2007, 08:25:55 am »
Здравейте момичета, прочетох голяма част от темите тук, но не намерих това, което ме интересува.
При цикъл от 28 дни, овулацията беше засечена с тестове на 17 ден, след което БТ-орално запази стойности 36.8-37.00. Последните 3 дни БТ рязко падна на 36.3, но цикъл няма. Вече съм в 32 ден тестовете са - и сега тази температура ще ме довърши. Някой има ли идея на какво се дължи този спад и дали все пак има шанс за евентуална бременност. Благодаря ви
*
Re: спад на БТ с -0.6 , а цикъл няма!!!!
« Отговор #1 -: Октомври 02, 2007, 09:13:06 am »
Здравей,
Според мен, щом БТ пада шансът да има бременност е почти нищожен :( Опитът ми с БТ го доказва.
Аз също съм имам подобни цикли в които БТ е ниска няколко дена преди менструацията. Всъщбност наблюдавам, че шпоследните месеци, точно така става БТ пада 2 дена преди менструацията.

Изчакай още ден два и ако не ти дойде иди на преглед, но за съжаление аз мисля че ще ти дойде съвсем скоро :(

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
Re: спад на БТ с -0.6 , а цикъл няма!!!!
« Отговор #2 -: Октомври 02, 2007, 09:24:51 am »
Благодаря за бързият отговор,
ще продължаваме с опитите