0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Какво се случи с мен
« Отговор #60 -: Октомври 03, 2007, 15:52:27 pm »
sunnyflower, късмет мила. Стискам палци всичко да е наред  :bighug:
*

    yana-v

  • *****
  • 1207
  • Ще порасна голяма!!!
Re: Какво се случи с мен
« Отговор #61 -: Октомври 03, 2007, 16:47:11 pm »
СТИСКАМ ПАЛЦИ ТВОЕТО МЪНИЧЕ ДА Е МНОГО СИЛНО И БОРБЕНО! ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ НАРЕД! СЕГА САМО ПОЧИВАЙ И МИСЛИ ЗА ХУБАВИ НЕЩА
Re: Какво се случи с мен
« Отговор #62 -: Октомври 03, 2007, 17:22:31 pm »
Мила Съни, толкова съжалявам, че този хубав и дългоочакван момент трябва да е съпроводен и с много тревоги! Прегръщам те!

Все пак и аз мисля, че едноплодна бременност в този случай е най-добре, да го наречем някакъв вид късмет. И си мисля, че щом Мъничето е толкова борбено и оцелява, то има абсолютния потенциал да стане едно хубаво и здраво бебе!
Стискам палци поводите за тревога да отминат бързо!
Благодаря ти, Бени!







*
Re: Какво се случи с мен
« Отговор #63 -: Октомври 03, 2007, 18:55:18 pm »
Дано всичко е наред с малкото юначе! Успех ви пожелавам!
*
Re: Какво се случи с мен
« Отговор #64 -: Октомври 03, 2007, 21:42:52 pm »
Съни, вярвам в добрия край. :crossfingers:


*
Re: Какво се случи с мен
« Отговор #65 -: Октомври 04, 2007, 11:59:04 am »
 Кураж Съни, мисли позитивно и вярвай в добрия изход. :bighug:
Re: Какво се случи с мен
« Отговор #66 -: Октомври 04, 2007, 12:45:49 pm »
Съни, успех!
Моята гледна точка е, че другите 3 са били геройчета и са загинали, за да дадат шанс на едничкото, за да оцелее то и да се развие до финала здравичко.
Аз бях с 3, а сега са двечки. Вярваме, че геройски загиналото ще се резорбира и ще даде шенс на другите двечки. Трима доктори - все величия в областта си - ни обясниха колко е рисковано с три, как няма да ги износя, ще ги родя в 28ма - 30та седмица, ще имат усложнения, не се знае кое ще оцелее след раждането и т.н.
Много е тежко, но ще ги преживееш.
Вярвай, че е за добро.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
Re: Какво се случи с мен
« Отговор #67 -: Октомври 04, 2007, 18:03:28 pm »
Moмичета Обичам ви, дано вашите молитви бъдат чути и моето мъниче оцелее.
Аз се поуспокоих, но ще излъжа ако кажа, че не мисля за моето бебче и че не ме е страх. Даже лекичко да си призная малко ме гони параноята, постоянно си гледам и наблюдавам симптомите, които по принцип никога не са били много. Гърдите ми така и не ме заболяха и оголемиха, от както забременях случи ми се само веднъж да ми стане лошо и направих беля пред един супермаркет и това беше повече ни ми се е гадило. Понякога, но не всеки ден ми се гади от миризма на някой вид храна, но е рядко. Единствения симптом който имам най-често това е умората. Всичко това малко ме обърква, знам че ако ти изчезнат симтомите, това може да е сигнал че нещо става, но пък от друга страна при мен никога не са били изявени силно или почти ги е нямало и си мисля, че в този случай това е нормално при мен и да не се вглеждам толкова.
Знам, че каквото ми е писано и каквато съдбата ми е отредила това ще стане. Аз продължавам да се моля и дай Боже всичко завърши с щастлив край. Нямам търпение да отида в понеделник на преглед за да видя сърчицето продължава ли да бие. Дано,дано тези мои мъки завършат щастливо.
Мога ли да ви попитам нещо момичета? Ако по рпинцип сърчицето на мъничето бие много хубаво и силно и се вижда че е пораснало точно колкото трябва за една седмица, риска да спре да бие това красиво сърчице дали все още е така висок? Знам, че задавам сложен въпрос, който е трудно да се отговори, но ако някога сте чели и знаете нещо, ще съм ви благодарна.
Прегръщам ви момичета  :grouphug:

Моля ви не ми се карайте за параноята, която съм развила  :oops:
« Последна редакция: Октомври 04, 2007, 18:06:23 pm от sunnyflower »
*
Re: Какво се случи с мен
« Отговор #68 -: Октомври 04, 2007, 18:07:25 pm »
Аз през цялата си бременност повърнах само 2 пъти,нямах киселини,и изобщо си карах една такава приятна бременност...може и твоята да е такава.Стига си се притеснявала,горе главата и успех!!!
Re: Какво се случи с мен
« Отговор #69 -: Октомври 04, 2007, 18:10:36 pm »
Съни,
риск има винаги за всичко.

Дай да не мислим за рисковете!!!
Мисли позитивно!


Аз това се опитвам да направя!
Относно повръщането, аз пък си повръщам ей така всеки ден. и с първата бях така. Ама не се оплаквам, приела съм го за норма.
Някои я карат почти без симптоми.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
Re: Какво се случи с мен
« Отговор #70 -: Октомври 04, 2007, 20:18:17 pm »
Даа,знаех за такива бременности от едно предаване на Zone Reality или National Geographic беше не знам,но точно това гледах, че не е хубаво ако са в един плоден сак двечки - даваха точно сиамски близнаци ... :? Затова като стигнах дотам,където казваш,че са били в един сак и направо откачих :balk_159:...Но слава богу нещата не са останали така.
Много се радвам Съни,че нещата са се развили добре накрая и стискам палци да е така и за напред! Много ме развълнува твоята уникална история и ти желая от цялото си сърце всичко да е наред до края на бременността!Дръж се,с теб сме! :hug2:
« Последна редакция: Октомври 04, 2007, 20:20:29 pm от Counterfeit »


Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

    z22

  • *
  • 3293
  • мама на слънцa
Re: Какво се случи с мен
« Отговор #71 -: Октомври 04, 2007, 21:42:37 pm »
не се притеснявай са симптоми-не при всеки са еднакви.При мен гърдите не са мръднали и не са ме боляли нито ден.Лошо започна да ми става чак след 8-ма седмица до към 12-та.
 За съжаление сърчицето може да спре и в 6-ти месец,няма гаранция за нищо.
<br />
*
Re: Какво се случи с мен
« Отговор #72 -: Октомври 05, 2007, 08:21:12 am »
 sunnyflower, не се притеснявай за симптомите! Аз досега съм повърнала всичко на всичко 2-3 пъти, гърдите ту ме наболяват, ту не. Това с интензивността на миризмите беше единственият по-силен симптом. Всички прегледи досега бяха ОК, заотва престанах да се тревожа за това кой симптом намалява. Притесненията винаги ги има, важното е да приемеш мисълта, че каквото и да се случи е за добро –било за твоето, било за това на бебчо. Успех!
Re: Какво се случи с мен
« Отговор #73 -: Октомври 05, 2007, 10:06:20 am »
Съни, имай в предвид, че симптомите се сменят - едни изчезват, нови се появяват. Аз изпитвах умора само в първия месец и от тогава нямам такъв проблем.Не ми се е случвало да повръщам, даже не ми се е повдигало. Само трябваше да ям сутрин, защото имах някакво неприятно лошо усещане.
 По принцип казват, че най рискови са първите три и последните три месеца на бременността. Защо не знам. Риск има винаги, но не това е важното, а да си спокойна, защото всяко твое вълнение се отразява на бебчо. Затова насилвай се ако трябва, но бъди в бодро и уравновесено състояние на духа.
 yahoo_17
*
Re: Какво се случи с мен
« Отговор #74 -: Октомври 05, 2007, 10:55:33 am »
Съни, свикни да живееш от преглед до преглед с всичката Надежда, която имаш. Мен спокойствието в първите 3 месеца ме държеше по ден-два след преглед.
Всичко се оправя като почне да рита.
Вашето сърчице няма да спре да бие. :D


"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
Re: Какво се случи с мен
« Отговор #75 -: Октомври 05, 2007, 14:34:23 pm »
Съни, нито веднъж не съм повръщала.Стискам палци.
*
Re: Какво се случи с мен
« Отговор #76 -: Октомври 05, 2007, 16:03:13 pm »
и аз не повръщах през първото тримесечие. после ми се случи 2-3 пъти, ама щото ми се изостри гастрита :) и гърдите не ме боляха особено в началото, даже от време на време подскачах или ги натисках да видя дали ме няма да ме заболят :)
относно риска - моя доктор ми каза, че риск има всеки месец. ако се замислиш - риск има винаги и във всичко. най-добре е да се опиташ да не мислиш за него, да се стараеш да си спокойна и да мислиш хубави неща. това е много трудно (поне за мен), но е най-добре за теб и за бебчето.
Успех!

Re: Какво се случи с мен
« Отговор #77 -: Октомври 06, 2007, 15:37:06 pm »
Мила Съни ,аз осъзнах още на първата среща с лекарката за инвитро косултация че борбата продължава до раждането независимо дали е едно или повече...
Така че събери сили и се бори за себе си !!!Ние сме с теб!!!
Вярвай за да ти се случи !
Стискам палци всичко да се развие добре !!!
Не го мисли много (или колкото можеш по малко )всичко ще е наред! :P
Късмет !!
Re: Какво се случи с мен
« Отговор #78 -: Октомври 09, 2007, 19:45:22 pm »
Здравейте момичета,
Извинявам се, че неможах да пиша по рано.
Отново искам да ви изпратя хиляди благодарности, за вашата огромна подкрепа и невероятни съвети,които ми дадоха много сили.

Момичета, вчера бях на поредния преглед и най-хубавото нещо е, че моето малко юначе продължава да се бори, имаше хубава сърдечна дейност и беше пораснало колкото трябва, видях му сърчицето как тупти, вече започва да прилича на бебенце, имаше си много мънички ръчички и крачета. Благодаря на Господ,че ме пази и закриля и дано все така да е за напред и всичко завърши с щастлив край. Моето малко юначе, което оцеля.
Сега както казва White ще се науча да живея от преглед до преглед и няма да спирам да се моля.
Благодаря ви много момичета.
Re: Какво се случи с мен
« Отговор #79 -: Октомври 09, 2007, 20:40:33 pm »
Браво миличка  :D
Пази се и си мисли само за хубави неща!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]