0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: Графиката на meli_81
« Отговор #60 -: Октомври 21, 2007, 14:13:51 pm »
Не се ядосвай - може и да е станало и всичко да е наред, но когато има неразположение , то се отразява на графиката и не може да разберем/по нея/ какво става.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #61 -: Октомври 21, 2007, 15:45:32 pm »
Ами късмет :(,  не можах още няколко дена да се пазя от настинката, освен да се изчака дали ще има М  нямам  друг избор, но си продължавам с меренето на Т болна неболна  :bbt: в ръка всяка сутрин :)

« Отговор #62 -: Октомври 22, 2007, 07:21:08 am »
Здравей Денис, знам че с тая настинка нищо не можем да разберем по графиката , но това повишаване на Т взе вече да ме притеснява :( , нормално ли е да се повишава Т защото съм настинала 

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #63 -: Октомври 22, 2007, 08:03:28 am »
При настинка Бт се повишава/също/.
Но при теб повишението не е от настинка- струва ми се, че има ЛУФ.
Ако не ти е проблем, нека да те види лекар на УЗ.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #64 -: Октомври 22, 2007, 16:18:05 pm »
 :( това значи ли , че нямало е спукан фоликул защото прочетох еедна статия за ЛУФ /че фоликулът  действително освобождава яйцеклетка и може да изключи синдрома на неспукалият се фоликул (ЛУФ синдром) - при който яйцеклетката узрява, но не се освобождава от фоликулът.
Фоликулът продължава дейността си и се превръща в жълто тяло, без преди това да е освободена яйцеклетката. Яйцеклетката оства и се задържа в жълто тяло/ и това доста ме
притесни  :(

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #65 -: Октомври 22, 2007, 19:54:07 pm »
Да, така е.
Не искам да те притеснявам,но графиката ти показва, че нещо не е наред.
Лекарят просто ще провери как стоят нещата.
Разбери ме правилно - Метода на БТ се използва, когато е сигурно, че всичко е наред с О.- че си овулираш без проблем всеки месец.
Ако не ти кажа притесненията си може всеки месец да чакаш да заченеш и това да не става/ ако има проблем/
Дано да бъркам.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #66 -: Октомври 22, 2007, 20:07:07 pm »
Разбирам те мила Денис, но още поне този месец не искам да ида на лекар, защото и моя мъж го стреснах с всичко това, ще изчакам да ми мине М и след това вече мисля да ида  :( така или иначе ,то се разбра че няма какво да чакам освен М пак този месец :balk_146:

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #67 -: Октомври 22, 2007, 20:37:22 pm »
Спокойно- на графиките не може да се вярва 100%.
То зачеването си е чудо - може дори и да е станало сега, но графиката да показва друго.
Не се притеснявай чак толкова!!!

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #68 -: Октомври 22, 2007, 22:46:28 pm »
Нямаме друг избор за сега да чакаме чудото да се случи :)

« Отговор #69 -: Октомври 23, 2007, 22:39:01 pm »
  Скъпа Денис благодаря ти , че толкова време ми каза мнението си за графиката ми и ми помогна, наистина ти благодаря от все сърце. :( вече не ми се гледа графиката с тия  стойности на Т, но и ако другия месец се получи така ще се хване пътя за поликлиниката :(, но просто този месец нещо ме спира да отида, и днеска след обяд имам блоки и  придърпвания ту откъм левия яйчник ту към десния и това повече ме шашна, че наистина има нещо нередно  :(

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #70 -: Октомври 24, 2007, 08:05:42 am »
До тук графиката- ако БТ се задържи висока- всичко е наред, но ако продължи да пада- нещо не е наред.
Стискам палци да се задържи.

ПП. Знаеш, че графика се коментира от М до М , но ние не го спазваме и затова мненията по тях се менят непрекъснато/ не се знае утре какво ще показва БТ./

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #71 -: Октомври 24, 2007, 09:14:59 am »
Да разбирам те Денис, надявам се да не падне Т,но всеки ден е различно и от ден на ден пада Т  :(, освен ще се чака да видим какво ще стане и да видим графиката от М до М.

« Отговор #72 -: Октомври 25, 2007, 09:29:26 am »
Здравей Денис, според тебе нормално ли е БТ , защото вече след всяко мерен се стряскам дали е нормално или не :( , ще чакам мнението ти мила.

« Отговор #73 -: Октомври 26, 2007, 06:22:47 am »
Здравей Денис, тази сутрин вече наистина се отчаях :( Т ми падна и предполагам М ми предстои днес или утре :( , Т тази сутрин си я мерих един час по- рано от останалите дни и си смених термометъра, но не мисля, че  този спад е от термометъра или от един час разликата  при меренето. Вече съм сигурна, че ще има М, но дали според тебе има  нещо нередно при толкова дена висока Т и след това този спад  :(

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #74 -: Октомври 26, 2007, 07:57:00 am »
Ако О е била на 15 ден вече е 13 ден ЛФ и е нормално понижаване на БТ., защото предстои М.
Мен ме притеснява друго- този връх, който се образува. Ако се получи и следващият МЦ- отиваш на лекар.
За сега все още има малка наждежда.Докато не дойде М - всичко е възможно.
Дано аз да греша, дано да е станало.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #75 -: Октомври 26, 2007, 08:38:30 am »
Благодаря ти мила, наистина М предстои защото имам болки тази сутрин, които ги имам при всяко начало на М. И другия месец ако  го има този връх   задължително ще се отива на лекар.

« Отговор #76 -: Октомври 27, 2007, 07:26:05 am »
Здравей ,Денис тази сутрин след като си измерих Т след минути ме посети лелката    :(, то си беше ясно от Т , но защо дни наред Т беше висока това наистина много сериозно ме притеснява да видим този МЦ как ще бъде БТ. И петия месец си мина без резултат наистина слез всеки изминал месец ми става по криво от предишния :balk_145: Благодаря ти Денис, че през целия МЦ  , при всички мои притеснения ти беше тука с мненията си и това ме караше да се чувствам по- силна и минаги ще чакам мненията ти относно графиката ми и през този МЦ. :bighug:

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #77 -: Октомври 27, 2007, 11:02:13 am »
Не се отчайвай - рано е за притеснения.
Нов цикъл- нов късмет и дано всичко да е наред  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #78 -: Октомври 27, 2007, 11:55:34 am »
Дано Денис, надявам се всичко да е наред, но искам да те питам нещо, дали имах О през този минал МЦ

« Отговор #79 -: Октомври 27, 2007, 11:58:09 am »
Извинявам се не си довърших мисълта
 - освен този връх дето се беше образувал ме интересува дали е имало О нормално :(  вече се шашнах доста