Здравейте момичета, и аз имах и даже все още имам ходения по мъките... искам бебе от 2г., на 24г. и смених 4 гинеколога и най-накрая при 4тия се установи,че нямам Ову. Яйчниците ми изглеждаха добре и в продължение на 2г, никой лекар не ми направи фоликулуметрия,предполагаха че проблема е другаде! Но както и да е. Имам нередовен цикъл (през 33-37дни), всички хормони в ред, правих цветна снимка - тръбите проходими, само ОВУ я няма, установи се че имам множество фоликули около 10мм и нито един доминантен! и така започнах от този месец прием на "Клостилбегит",днес бях на преглед -10ти ден от цикъла ми, установи се че имам 3 фоликула в ляв яйчник,като единия е 17мм, а в десния нямам, доктора каза че това е нормално понеже яйчниците се били редували и не е било проблем, че в десния няма фоликули???-това вярно ли е?
Също така ми каза че след 3-4дни ще ми настъпи най-вероятно ОВУ, като не е нужно пак да ходя да гледаме фоликулите а на 27ми този месец да направя кръвни изследвания на 3 хормона,които са щяли да покажат дали съм имала ОВУ????-това също ми се стори странно,възможно ли е.
Каза да отида след цикъл ако ми дойде, ако ли не, пак да отида, като се надява да ми каже добри новини.
Не съм приемала тези медикаменти,зачетох се из форумите,че били мн вредни, не знам вече съм толкова отчаяна, че не мога да се доверя на никои лекар. Надявам се да имам резултати, но някак си съм скептична,че ще се получи от първия път. Някоя от вас имала ли е положителен резултат след Клостилбегит.