Замразените не са сигурен избор. Ако сте сигурни в тях...
В смисъл как да съм сигурна.. Ами немога да сготвя точно за две хранения, казвам две защото храната издържа в хладилник 48 ч. пък и аз винаги опитвам храната на Тони, преди да му я предложа. Когато говтя винаги замразявам по около 3-4 порции, идеята ми е че когато навън е много студено (идва зима) духа силен вятър, вали дъжд и немога да отида до детската кухня или пък на пазар, да имам под ръка храна за дребосъчко. Периодично си му размразявам храна вместо от кухнята, за да не се застоява.
Дали има херния от преглед само може да се разбере...
Ами да знаех си, че така ще ми отговорите
В случай, че педиатъра пропусне да види на прегледа или не отдаде голямо значение, аз как мога да разбера, ами никак ...
пак всичко зависи от педиатъра. Да взема да запиша още едно образование, този път педиатрия, че да мога да помагам на повече хора край мен.
И една отдавна чакаща по маловажна към вас питанка. Тони-бой много често си удря главата или с двете ръце или в стената
или в таблата на кошарата на какво може да се дължи това, нормално ли е? Също така си дърпа или бърка в ушите. В началото си мислех, че го болят и го водих на преглед, но всичко винаги досега е ОК. Това някакъв негов маймунджелък ли е или ...?
Днес забелязах, че кошарата е буквално изгризана от вътрешната-неговата страна. Направо бях потресена, едва днес го забелязах,защото го видях как яростно си чеше венците и зъбките, досега не бях го засичала. Дали изяденото покритие в случая лак, може да е довело до стомашните му проблеми?