Добро утро от нас д-р Birdie
Какво е положението при нас, Т нямаме, само острите (според мен) коремни болки при Тони. Вчера следобед дадох 1/2 Смекта и като че ли малко се по успокои детето. Вчера през целият ден яде безмлечни каши с АЛ110, само на обяд месна супа със сухар.
Плодове и кисело мляко не съм давала. Нощта отново беше трудна за всички ни, много се бунтуваше, хленчеше и плачеше... Изпражненията вчера бяха 3 пъти за деня, но воднисти с много слуз, вечерта имаше само повишено газообразуване без изхождане. Днес сутринта се изходи малко и кашесто, дадох и 1/2 доза Смекта.
Хидрасек, мисля че продават и в Бг, прочетох листовката по интернет. По колко пъти на ден, каква доза и каква продължителност да следваме?
Докторе иска ми се да обсъдим и пъпките, защото едни изчезват нови се появяват и това определено много го дразни, защото го сърби. Финистил не върши работа, Вие какво мислите?
Също така ме притеснява и това потене, при нас е нон стоп. Не си спомням откога започна ... Верно у дома е топло, но аз го обличам леко. Преобличаме се по 2 пъти на нощ. През деня също понякога, спи ли пък навън в количката, задължително трябва да го преоблека.
Задният ринит почти е отшумял.
Благодаря Ви
Приятен неделен ден