Аз трябва да почакам повечко, защото ме бодат с Прегнил. Последната ми инжекция трябва да бъде в четвъртък и най-рано 3-4 дни след нея вече мога да правя уринен тест. А не ми се ходи на кръвен... Всъщност, за абсолютна сигурност, са необходими два кръвни теста, през ден - да се види дали се покачват стойностите на hCG.
Значи, общо чакането е 17-18 дни, т.е. другия понеделник трябва да се знае резултата (ако до тогава не се появи гадния М.). Но, честно казано, нямам признаци на бременност, по-скоро ми се струва, че не е станало. Е, не е казано, че трябва да забременея от първа инсеминация, може пък следващият път да имам повече късмет
.
А с напълняването - наистина го има и този момент
Дори и от хормоните, с които ме тъпчат. Пък и самото очакване - мислиш си - ако съм бременна, дай да хапна и от това, и от това, да не вземе да ми стане нещо... И се отпускаш... Аз затова ходя пеша повечко, но не смея да спортувам, ама хич. Даже и с кекса ми е малко... трудно... страх ме е да не стане нещо, все пак е физическо усилие. Та мъжът ми е малко недоволен, ама ще му се наложи да свикне
. Не сме се лишили съвсем от кекс, де
Та, такива работи