0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

disi_77

д-р Емин-Плевен?!
« -: Септември 29, 2007, 21:04:50 pm »
Здр момичета,какви са отзивите за този д.някой ходил ли е?.Молко ме озадачи,при условие че имам спкя и фоликули които не се пукат с прегнил, иска да направим инсиминация,а и лева тръба малко пропусклива,NK клетки 15(при допустими 12)и се чудя какъв е шанса ми?А,в Тутракан искат да ми направят фенестрация и видите ли после веднага ще забременея,така казва д-ра.Е,накого да вярвам вече незнам,но трябва бързичко да реша,та затова се допитвам до вас.Впрочем този интралипид който го изписват помага ли?някъде четох че следващия месец орг.сам си ги възвръща?Моля за съвет,чао и успех на всички
Re: д-р Емин-Плевен?!
« Отговор #1 -: Септември 29, 2007, 22:34:59 pm »
Аз мисля че щом досега никой не ти е отговорил тука е най-добре да смениш лекаря. :?
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #2 -: Септември 29, 2007, 22:43:47 pm »
« Отговор #3 -: Септември 29, 2007, 22:46:15 pm »
Еганева е отзивчива както винаги. Е, поне помогнах за развитието на темата и отговор за тебе мила. Късмет.
« Отговор #4 -: Септември 30, 2007, 18:23:05 pm »
Аз съм при д-р Емин и съм много доволна и не само от него,а и от д-р Конова и това,което е писано в другата тема за д-р Емин е самата истина,през месец август има от 12 опита 10 успешни, а през юли 5 от 5 опита. И това,че някои го плюят си е тяхна воля,просто клиниката още не е набрала досттъчно клиенти и не е толкова комерсиална както някои други тук в София,които дават мило и драго за реклама
*
« Отговор #5 -: Септември 30, 2007, 18:28:32 pm »
Това е друго от 12 10 успешни
ама 100% успеваемост просто не го вярвах
« Отговор #6 -: Септември 30, 2007, 18:52:47 pm »
Август месец си правих имунологични и генетични изследвания при доц.Конова,а също така и гинекологичен преглед при д-р Емин.Реших да се презастраховам за себе си и да си направя съответните изследвания преди да започна Ин Витро. :wink: Може и да не ми повярвате,но аз съм възхитена от професионализма им и ще ви кажа защо.Едно че бяха страшно любезни и ми отговориха на много въпроси,но и аз повлияна от отношението и обстановката в клиниката,/защото който е ходил знае,че не може да се сравнява с обстановката в АГ-болница Варна/ попитах дали ако реша мога да правя Ин Витро при тях.Съветът,който ми дадоха е да го правя във Варна,както бях предвидила,тъй като ще избегна пътуването.Ако са хора,искащи само да ми вземат парите,щяха да направят всичко възможно да съм при тях,но те.....Нека всеки си направи сой извод,аз за себе си съм си направила.. :D 
*
« Отговор #7 -: Септември 30, 2007, 19:38:57 pm »
Колко ти струваха имунологичните изследвания- и аз ще ги правя там на 15
Лесно ли се стига до клиниката?
« Отговор #8 -: Септември 30, 2007, 21:19:29 pm »
Три пъти ти отговарям,но нещо става с нета ми.Ще ти пиша на лични,когато мога.Съжалявам.
*
« Отговор #9 -: Септември 30, 2007, 21:24:08 pm »
И при мен беше така днес сутринта-въвеждат нещо ново
« Отговор #10 -: Септември 30, 2007, 22:51:58 pm »
За всичко платих 200 лв.,като имаш предвид,че и прегледа е включен/той мисля,че беше 25 лв./На лесно място е клиниката.Ако пътуваш от Варна преди Плевен има една бензиностанция,там има отбивка за да влезеш в града.Влизаш и на вторият светофар мисля,че беше/дано не те излъжа,защото мен момиче от клиниката ме упътва в движение по телефона/,завиваш на ляво,после на първият светофар-на дясно и все на право.Стигаш до входа на Скобелевият парк.Там трябва да паркираш някъде и тръгваш на горе към парка пеша.На 100 м. в дясно се намира клиниката,до входа и има кафене.Дано да съм обяснила както трябва  :wink: Но когото и да попиташ,ще те упъти или пък звъниш в клиниката и те самите ще те упътят.Дано да съм ти полезна....Пиши после какво е станало. :wink:
« Отговор #11 -: Септември 30, 2007, 22:52:35 pm »
Всеки хормон струва 15 лв.Аз също си ги направих там и съм много доволна.
« Отговор #12 -: Октомври 01, 2007, 08:27:14 am »
Аз съм една от тези 12 през август.Мога да кажа че лекари като д-р Емин и доц.Конова не съм срещала.Пожелавам им много успехи в бъдеще и да направят още много семейства щастливи, както направиха нас.

« Отговор #13 -: Октомври 01, 2007, 10:44:01 am »
..?някъде четох че следващия месец орг.сам си ги възвръща?

Да, вливанията имат само временно действие, примерно до един месец.
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #14 -: Октомври 01, 2007, 13:52:00 pm »
За всичко платих 200 лв.,като имаш предвид,че и прегледа е включен/той мисля,че беше 25 лв./На лесно място е клиниката.Ако пътуваш от Варна преди Плевен има една бензиностанция,там има отбивка за да влезеш в града.Влизаш и на вторият светофар мисля,че беше/дано не те излъжа,защото мен момиче от клиниката ме упътва в движение по телефона/,завиваш на ляво,после на първият светофар-на дясно и все на право.Стигаш до входа на Скобелевият парк.Там трябва да паркираш някъде и тръгваш на горе към парка пеша.На 100 м. в дясно се намира клиниката,до входа и има кафене.Дано да съм обяснила както трябва  :wink: Но когото и да попиташ,ще те упъти или пък звъниш в клиниката и те самите ще те упътят.Дано да съм ти полезна....Пиши после какво е станало. :wink:
Благодаря.Ще пиша :)
« Отговор #15 -: Октомври 01, 2007, 14:33:31 pm »
Привет и от мен ! И аз съм в подготовка за ин витро в Плевен, но в момента "задържаме" нещата, защото партньорът ми получи инфаркт. Първо посетих клиниката във Варна - не казвам нищо за специалистите, но обстановката е същата гадна и подтискаща като във всяка държавна болница в страната ни. След като два часа се молихме някой да ни приеме, защото пристигнахме без час и даже не знаехме кого търсим, ни приеха в болнична стая, всички насядали върху легла с мръсни чаршафи. За Плевен - нямам думи. Обстановката, вниманието и отношението на лекарите и нивото на изследвания и апаратура го има само по филмите. 
« Отговор #16 -: Октомври 01, 2007, 16:53:39 pm »
Привет и от мен ! И аз съм в подготовка за ин витро в Плевен, но в момента "задържаме" нещата...

Здравей, колко неприятно, желая ти Партньорът ти да се възстанови възможно най-бързо, за да можете да продължите! Успех и късмет! :D
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #17 -: Октомври 01, 2007, 18:42:59 pm »
И аз съм пациент на д-р ЕМИН И НА КЛИНИКАТА.др Емин е много внимателен правих и хидротубация при него.След толкова години лутане намерих лекар които спокойно одговаря на всичкитеми въпроси.Имам му доверие
« Отговор #18 -: Октомври 02, 2007, 08:27:56 am »
много благодаря на всички за отговорите
« Отговор #19 -: Октомври 10, 2007, 12:50:43 pm »
Не знам момичета! Много съм раздвоена. Тък чета само добри отзиви за Д-р Емин, а аз съм толкова разочарована от него. Не бих казала, че е добър специалист. Аз в момента "сърбам попарата" от неговото лечение. Поради тая причина се чудя дали да започваме процедура при него.