Здравейте приятели! Искам и аз да изкажа своето мнение за този човек. Преди 8 години бях изпратена от специалисти тук в града, в който живея при него за извършване на една манипулация. /за което съм изключително благодарна, че не са наеха да се пробват на мен.
/Интервенцията мина повече от успешно, впредвид това, което ми бяха наговорили тук. Прекрасен хирург, дано още дълги години да помага със знанията и уменията си на жени в затруднено положение. Нямам представа дали разбира от стерилитет, защото проблема ми не е такъв, но като хирург е страхотен. Преди две години и половина го посетих отново, вече наистина в частната му клиника. Всичко това, което сте написали за него е вярно, но мили дами - човека е лекар, не учител за да говори. Каквото трябва да каже, го казва и не го спестява, за което съм му безкрайно благодарна. Вярно е, че цените са високи, но като се замисля никъде не е евтино, а и това е честна клиника и той е избрал да не работи със здравната каса, каквото право мисля, че има.
Пожелавам успех на всички дами, на които им предстоят гинекологични операции. Ако имате възможност да се оперирате при него - няма да съжалявате.
Сега искам да задам един въпрос? Някоя от вас наясно ли е с процедурата на осиновяването. Въобще от А и Б как се тръгва. Защото ние нямаме дете, но причината не е стерилитет. Аз съм с други здравословни проблеми. Благодаря Ви предварително.