В частния кабинет не работи със ЗК. Иначе условията вътре са много добри, борави с доста модерна техника. Пред кабинета се чака по 1-2 часа, дори и да имаш предварително запазен час, просто напливът при него е много голям и не се спазват часовете. Всеобщото мнение е, че е факир в техническото изпълнение на процедурите. Не знам дали си се срещала с него, затова се извинявам ако споделям неща, които си имала възможност и сама да установиш. Той ми прави конизациото преди година и да чукна на дърво, досега нямам оплаквания. Самият Славчев не обяснява много, за да бъда точна - трябва с ченгел да му вадиш думите от устата. Дори да реши да проговори - мънка и трудно му се разбира какво казва.
За съжаление тази година доста се разочаровах от отношението му, тъй като след хиперстимулация имах 3 кисти над 6 см и той директно ме засили за операция. Отидох на преглед в кабинето му, но той беше на работа в МД, затова ме прегледа негова колежка, която ме посъветва все пак да отида до МД за консултация и със самия Славчев. Обясних му от какво са кистите, че с времето би трябвало да изчезнат, а той само измънка, че съм за операция и ме поведе към стаята за прием
. Двамата с мъжа ми се стреснахме. Нищо не ни беше обяснено-директно ме поведоха за операция?!? Попитах все пак каква е процедурата и т.н, а Славчев отвърна, че нямал време сега да обяснява такива неща. Все едно ще ми зашива скъсана дупка на гащите, та да няма нужда от обяснение! Питах го, може ли да се случи нещо на ембриона, а той само повдигна рамене. Хванах си чантичката и си тръгнахме, като казахме, че ще си помислим. Повече не стъпих при него!
Бях чела и други мнения, че е доста рязък, понякога груб, но в частния кабинет беше мек като памук и не вярвах.
Въпреки всичко, ако трябва да се прави някаква процедура/операция бих го препоръчала, защото няма гинеколог, който да е разбрал, че Славчев ми е правил конизациото и да не е казал, че съм попаднала точно при когото трябва.
Малко дълго стана, но дано е било поне полезно. Успех!