0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: и аз си имам точица
« Отговор #60 -: Октомври 10, 2007, 11:45:26 am »
Благодаря ви! Доста време не влизах в сайта, не защото ви забравих(това няма как да стане), но имах кървене и трябваше да полежа. А и стаята, в която е компютъра, е с нови мебели(както знаете) :D и миризмата им много ме дразни. Станала съм като куче-следотърсач, надушвам и най-леката миризма. :D
Иначе с "матрачко" мисля, че всичко е наред вече и опасността е отминала(дай, Боже). Малко трудно  се справям с лошите мисли, които ме връхлитат изневиделеца и липсата на апетит, но ще се боря, нали е за нещо толкова желано и очаквано!
Не спирайте да се борите и вие за вашето малко чудо! Аз съм с вас и очаквам вашите дългоочаквани темички!
« Отговор #61 -: Октомври 10, 2007, 11:57:53 am »
Радвам се, че при теб е преминало лошото и ти желая лека бременност! :bighug:
*
« Отговор #62 -: Октомври 10, 2007, 13:05:35 pm »
4естито :D ,лека и безпроблемнна бременност и живо и здраво беб4е на финала  :crossfingers:
Entre ce que je pense, ce que je veux dire, ce que je dis, ce que tu veux entendre , ce que tu crois entendre et ce que tu entends, il y a au moins 6 bonnes raisons de ne pas se comprendre....

Je suis  sous le choc et endeuillé des faits dramatiques qui se sont déroulés dans la crèche "Fabeltjesland" à Termonde.SINCERES CONDOLEANCES AUX FAMILLES DES VICTIMES ....
*
« Отговор #63 -: Октомври 10, 2007, 19:13:05 pm »
Гале, разбира се че заслужаваш това щастие.Наслаждавай му се!
Хубаво е, че си се доверила на подходящите лекари.Аз също съм с Хашимото,много се притеснявах в началото,но ето е вее съм към края.
Пожелавам ти безпроблемна бременност!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #64 -: Октомври 12, 2007, 13:21:36 pm »
Честито!!! :D