0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Закъснение след стимулация с клостилбегит
« Отговор #20 -: Септември 28, 2007, 22:10:16 pm »
Затова е най-добре да пуснеш един кръвен тест. Аз така съм потвърдила 2 бременности.
« Отговор #21 -: Септември 30, 2007, 19:22:16 pm »
Благодаря...Следващата седмица ще действам.Врднага щом имам някакъв резултат ще ви пиша.До скоро! :wink:
*
« Отговор #22 -: Октомври 02, 2007, 12:02:31 pm »
Вали какво става с теб мила? Давай ни добри новини, та да се радваме заедно!  :crossfingers:  :bfp:
« Отговор #23 -: Октомври 02, 2007, 20:11:59 pm »
За сега нищо Тани. :(Все съм в същото положение.Цикъл няма(днес е 44ден от датата на последната менструация),тест(уринен)не съм правила от миналият петък(когато беше отрицателен) а за кръвен едва ли ще имам време тази седмица с моята работа...Остава ми да чакам до следващият понеделник, когато съм на лекар, а там каквото покаже.Старая се да не мисля за това което се случва с мен и предпочитам да не се надявам, че съм бременна, защото после само ще ми е по-тежко ако не е така.Единственото дискомфортно нещо в момента е ужасната болка в гърдите ми.Направо ме подлудява.Първо започна от зърната, сега ме болят навсякъде, чак не мога да сложа сутиен като хората, охххх....
Много се радвам, че намерих такава подкрепа сред вас.Всички вие сте страхотни.Да си призная освен с приятеля ми(който също е загубил надежда)не съм споделяла с друг освен с вас и съм много щастлива, че все още някъде са останали добри хора макар и непознати, които могат да се отнесат с разбиране към проблемите ми.Това е за днес.Ако нещо се случи ще разказвам.Лека нощ! :balk_104:
*
« Отговор #24 -: Октомври 03, 2007, 09:29:39 am »
 :goodluck: Аз мисля, че сте успели с :babyflips: ! Стискам палци!
« Отговор #25 -: Октомври 03, 2007, 17:45:40 pm »
От твоята уста в Божиите уши Тани :balk_48:Дано да е така...
*
« Отговор #26 -: Октомври 04, 2007, 18:12:25 pm »
здравеите момичета. на мен трябваше да ми доиде на 15.09 закъсняваше ми с повече от 10 дни.Правих си тест за бременност,отрицателен.Ходих и на генеколог,които ми каза,че има нещо но не е сигурен.Имах всички симптоми на бременността.След 16 дни закъснение ми доиде и немога да си обясня защо.По принцип цикълът ми е редовен,без да ми закъснява.Ако някоя от вас има представа от какво мойе да се е получило това закъснение и има ли възможност за цветна бременност моля ви да ми пише!
*
« Отговор #27 -: Октомври 05, 2007, 14:21:24 pm »
Ето за това е най-добре да се пусне кръвен тест, за да не се чудиш. По принцип за редовен цикъл, 16 дневно закъснение е много. Причините могат да бъдат много - хормонална, стрес, ранен аборт, но само можем да гадаем.
А за цветна бременност не мога да ти кажа, чувала съм че в месеца в които ти е дошло, а в същото време има бременност, то цикъла е много оскъден, светла кръв и краткотраен. Ти си направи изводите дали съвпада с твоя. Друго нищо не мога да ти кажа.
Успех.