0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

valli

Закъснение след стимулация с клостилбегит
« -: Септември 26, 2007, 21:55:35 pm »
Здравейте мили момичета!Моля за вашата помощ.Последната ми менструация започна на 20.08.07 като от 5ти до 9ти ден правих стимулация с клостилбегит по предписание на моят лекар.От тогава до днес все още не е настъпила менструация.Мога да кажа, че нямам никакви ПМС.Имам неприятно усещане при допир на зърната на гърдите,леки непостоянни болки в яйчниците,главоболие почти всеки ден,температурата ми се движи около 37градуса и почти постоянно ме боли стомахът(но това е може би защото имам гастрит).От няколко дни ми се случва няколко пъти през деня да получа нещо като спазми на яйчниците след което потича течност наподобяваща белтък на яйце.Правих 2теста за бременност един отрицателен а вторият с едва забележима втора линия.В понеделник(24.09)ходих на УЗИ.Лекарката ми показа едно кръгло петънце с размери по-малко от милиметър, но каза, че не може да се закълне,че това е бременност, защото е твърде рано.Каза ми да отида пак след 2седмици, но аз нямам търпение толкова ми се иска най-после чудото да се е случило и на нас.Възможно ли е да съм бременна или може би имам някакъв сериозен здравословен проблем.Мисля, че при стимулация не би било редно да ми закъснява с 8дни,но пък тестовете не са положителни.Моля Ви най-сърдечно да ми помогнете ако нещо подобно се е случвало с вас или имате някакво обяснение на състоянието ми.Ще се радвам да прочета мненията ви.Благодаря предварително.Пожелавам на всички да вярвате в мечтите си!Целувки!
*
Re: Закъснение след стимулация с клостилбегит
« Отговор #1 -: Септември 26, 2007, 22:06:21 pm »
Защо не си направиш кръвен тест?

*
« Отговор #2 -: Септември 26, 2007, 22:42:22 pm »
най-сигурно е кръвен тест
иначе и на мен миналия месец ми закъсня 5 дни след стимулация с клостил
дано при теб да се е получило бебче
*
« Отговор #3 -: Септември 27, 2007, 09:39:51 am »
Здравей аз имах същите признаци след стимолация с костил и сеоказа 4е съм бремена в 7 седмица така 4е може и да е станало 4удото. Стискам палци да е станало. Аз също направих 2 теста и ми показаха 2 4ерти но едната беше много бледа след няколко дена си взех шуар 4ейк и ми показа 2 ярки 4ерти. След което отидох на УЗД и се видя 18мм. плоден сак така 4е пак ти казвам може и да се е полу4ило 4удото. Желая ти късмет.

*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #4 -: Септември 27, 2007, 10:26:05 am »
Правих 2теста за бременност един отрицателен а вторият с едва забележима втора линия.В понеделник(24.09)ходих на УЗИ.Лекарката ми показа едно кръгло петънце с размери по-малко от милиметър, но каза, че не може да се закълне,че това е бременност, защото е твърде рано.Каза ми да отида пак след 2седмици
Ако лекарката е видяла на УЗИ нещо, значи и тестовете вече трябва да показват.
Бледата втора линия си Е втора линия. Купи по-хубав тест и го повтори, за да си по-спокойна. Кръвният тест също става за два часа. Стискам палци.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #5 -: Септември 27, 2007, 14:52:52 pm »
Така както го описваш, ми мирише на бременност. Дано да е станало. От всички симптоми които описа, за мен и поне при мен беше най-показателен, потичането на течност.
*
« Отговор #6 -: Септември 27, 2007, 16:28:28 pm »
Най-добре направи тест
« Отговор #7 -: Септември 27, 2007, 20:23:32 pm »
 :PБлагодаря ви за подкрепата и съветите мили бъдещи майчета.Днес пак си купих тест суър чек,който мисля да направя утре сутринта.Предишните два ги правих през деня, защото мислех, че няма значение по кое време на денонощието се тества(поне така пише на опаковките).Много се надявам резултатът да е по-категоричен ако е положителен.Ако не, ми остава само да чакам до другата седмица и да си направя кръвен тест.Старая се да не мисля постоянно за това, но нетърпението е по-силно от мен...Повече от 2,5г очаквам щастливият ден и много се надявам той скоро да дойде за всяка една от нас и да си гушкаме сладки бебешоци.Дано утрото ми донесе приятна изненада...Като имам възможност ще разкажа какво е станало.Лека нощ и сладки сънища.
*
« Отговор #8 -: Септември 27, 2007, 20:43:07 pm »
Успех утре сутринта :crossfingers:
« Отговор #9 -: Септември 27, 2007, 20:59:22 pm »
Благодаря мила mpia :wink:
« Отговор #10 -: Септември 28, 2007, 19:43:45 pm »
 :(За съжаление теста показа 1чертичка, но менструация все още няма. Вече 2седмици ми закъснява, май имам някакъв сериозен проблем...
*
« Отговор #11 -: Септември 28, 2007, 20:03:57 pm »
Консултирай се с гинеколог за да се успокоиш.
« Отговор #12 -: Септември 28, 2007, 20:24:28 pm »
Благодаря ти, че отново си с мен mpia. Както вече ви разказах, като ме гледа в понеделник каза,лекарката че не вижда нищо нередно(в смисъл, което да пречи да ми дойде)...Иначе удебелена маточна лигавица и онази точица с размери под 1мм, която не се ангажира да определи като бременност, защото е рано.Препоръча ми да живея нормално и да не мисля за това,но нещо не се справям. Ще ходя пак при нея в края на другата седмица...Чудя се дали е възможно да е нямало овулация след прием на клостил или пък тетовете да не отчитат правилно...Ще се побъркам вече. :?
*
« Отговор #13 -: Септември 28, 2007, 20:32:07 pm »
Каква е дължината на цикъла ти и сега кой ден ти е?
« Отговор #14 -: Септември 28, 2007, 20:45:29 pm »
Днес ми е точно 40ят ден от датата на последната менструация.Обикновенно ми идва между 25-30ят ден.Много рядко ми се е случвало да мине 30ят.Аз затова съм се панирала толкова. 8O
*
« Отговор #15 -: Септември 28, 2007, 20:54:09 pm »
Дано накрая резултата да е :bfp:
*
« Отговор #16 -: Септември 28, 2007, 20:55:11 pm »
Попитах те защото при мен се е случвало на 50-51 ден от М да ме гледат на УЗИ, да има потвърдена бременност, а нищо да не се вижда, но моя цикъл е 35 дни, че и повече.
« Отговор #17 -: Септември 28, 2007, 21:15:55 pm »
 :thankyousign:значи мислите, че все пак има някакъв шанс да съм бременна...
*
« Отговор #18 -: Септември 28, 2007, 21:24:55 pm »
Винаги има.
Какво ни остава освен да се надяваме :balk_602:
« Отговор #19 -: Септември 28, 2007, 21:43:30 pm »
Ох дано, ще почакаме пък каквото стане... :balk_104: