Здравейте мили момичета!Моля за вашата помощ.Последната ми менструация започна на 20.08.07 като от 5ти до 9ти ден правих стимулация с клостилбегит по предписание на моят лекар.От тогава до днес все още не е настъпила менструация.Мога да кажа, че нямам никакви ПМС.Имам неприятно усещане при допир на зърната на гърдите,леки непостоянни болки в яйчниците,главоболие почти всеки ден,температурата ми се движи около 37градуса и почти постоянно ме боли стомахът(но това е може би защото имам гастрит).От няколко дни ми се случва няколко пъти през деня да получа нещо като спазми на яйчниците след което потича течност наподобяваща белтък на яйце.Правих 2теста за бременност един отрицателен а вторият с едва забележима втора линия.В понеделник(24.09)ходих на УЗИ.Лекарката ми показа едно кръгло петънце с размери по-малко от милиметър, но каза, че не може да се закълне,че това е бременност, защото е твърде рано.Каза ми да отида пак след 2седмици, но аз нямам търпение толкова ми се иска най-после чудото да се е случило и на нас.Възможно ли е да съм бременна или може би имам някакъв сериозен здравословен проблем.Мисля, че при стимулация не би било редно да ми закъснява с 8дни,но пък тестовете не са положителни.Моля Ви най-сърдечно да ми помогнете ако нещо подобно се е случвало с вас или имате някакво обяснение на състоянието ми.Ще се радвам да прочета мненията ви.Благодаря предварително.Пожелавам на всички да вярвате в мечтите си!Целувки!