0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Писах на Слави
« -: Септември 25, 2007, 16:31:13 pm »
Здравейте момичета,
Не знам дали това е за нова тема. Ако не е - моля модераторите да я изтрият.
Позволих си да пиша писмо на екипа на шоуто на Слави - искам да се даде по-голяма гласност на този проблем - нашия всеобщ проблем - искаме бебче, а то все не идва.
Надявам се да ни обърнат внимание... :)
Ето го и писмото:
Здравейте,
Първо - съжалявам, че Ви пиша по този повод.
Аз съм една жена, която за да има бебче е нужно да мине през процедурата "инвитро"...
Не знам дали сте запознати с това, но то отнема много дълго време и много пари - около 6000лв. Аз предполагам, че мога да се справя, но има много семейства, които не са с нашите доходи и нямат финансовата възможност.
В тази връзка и за по-голяма гласност Ви моля да поканите за гост Людмила Филипова - жена, която е решила да дари всичките си хонорари от година назад за тази кауза, за да помогне на няколко семейства, които се нуждаят и финансово не могат да си позволят да имат деца. Тя е велик и широко скроен човек и заслужава обществото да разбере за съществуването й.
Това е и сайта и - http://ludmilafilipova.com/index.html
А тук - можете да прочетете повече за идеята й. http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=15064.0;all

Моля и ако имате възможност да организирате акция като Българската коледа, за да може всеки, който има желание да се включи и да помогне, т.к. по официални данни 270 000 семейства имат някакъв вид стерилитет, а по неофициални ... не се знае колко са още.

Благодаря Ви за вниманието и Ви пожелавам лека и спорна работа.
Благодаря и че Ви има, прекрасни сте.
« Последна редакция: Септември 26, 2007, 17:52:45 pm от dori »
Благодарим Ви Д-р Александров!
Re: Писах на Слави :)
« Отговор #1 -: Септември 25, 2007, 16:41:39 pm »
Браво , Дори !
Дори и да не обърнат внимание на писмото ти , поздравявам те за инициативата !
« Отговор #2 -: Септември 25, 2007, 16:49:57 pm »
Спокойо може да поканят и своята Ани Салич, която е в управителния савет на фондация Аристон С, доколкото знам. Засякох репортерка от сутрешния блок на бТВ новините в чакалнята на д-р Стаменов.
Няма рейтинг в нашта история, за съжаление.Къде-къде по-яки са онези с черепите по карибските острови...
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #3 -: Септември 25, 2007, 16:51:20 pm »
Много хубаво си направила, Дори! Чудесна инициатива!

За протокола искам да спомена, че ние - имам предвид членовете на сдружение Зачатие, много пъти сме писали на Слави, разговаряли сме и с някои от продуцентите на предаването му. Отговор не сме получили.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #4 -: Септември 25, 2007, 16:52:35 pm »
Спокойо може да поканят и своята Ани Салич, която е в управителния савет на фондация Аристон С, доколкото знам.

Тази информация е погрешна, подаде я Аристон, но за жалост не е вярна.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #5 -: Септември 25, 2007, 16:53:22 pm »
Дори,  :balk_602: :balk_47:

Дано вземат присърце проблема ни!
*
« Отговор #6 -: Септември 25, 2007, 16:57:51 pm »
Дори  :bighug:
поздравления за инициативата, а знае ли се, могат и да се замислят  :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #7 -: Септември 25, 2007, 17:03:15 pm »
Дано този път откликнат!
*

yana-v

• 1207
  • Ще порасна голяма!!!
« Отговор #8 -: Септември 25, 2007, 17:15:10 pm »
Поздравления за инициативата! Ако не си помогнеш сам май никой няма да ти помогне! Все пак трябва да се опита!
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #9 -: Септември 25, 2007, 17:16:59 pm »
Дали пък да не вземем да "наспамим" пощата на Слави? :lol: Тогава може и да обърнат внимание на нашите проблеми. Да разкажем за нас, за акциите, за проблемите, да го помолим всички да покани Людмила Филипова. Може и да се получи, знае ли човек :wink:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #10 -: Септември 25, 2007, 17:18:12 pm »
Браво Дори
Дано получиш отговор
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #11 -: Септември 25, 2007, 17:18:27 pm »
То всъщност няма да е спам.  :)
Нека всеки отреагира така, като го чувства.

Димитър Кудоглу
*

Ganka

• 5926
« Отговор #12 -: Септември 25, 2007, 17:20:43 pm »

Мелинка, а защо не я ковнем тази тема в "На кафе"? И там момичетата да си кажат. Аз мисля, че всички биха се съгласили да пишем на Слави и да апелираме към неговото вътрешно усещане за нещата. Той знае колко е трудно да си "болен" в тази държава и как се е чувствал като пациент. Може и да го трогнем сега, знае ли човек. Не пречи да опитаме :oops:

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
« Отговор #13 -: Септември 25, 2007, 17:28:23 pm »
Ако не покани Ани Салич, то поне Боряна Гидикова е запозната доста с проблема.
*
« Отговор #14 -: Септември 25, 2007, 17:30:27 pm »
Поздравления Дори!
Много добра инициатива!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #15 -: Септември 25, 2007, 17:38:56 pm »
Сложих една препратка и в кафеения форум.  :)

Димитър Кудоглу
*
« Отговор #16 -: Септември 25, 2007, 17:47:55 pm »
Ами аз така действах - вътрешно усещане, а ако не ми обърнат внимание, поне ще знам, че съм опитала.
Ние, тези които влизаме в нет-а сме много малко в сравнение с тези, които имат проблеми ...
На вас благодаря за одобрението.
Аз от скоро знам за този ми проблем и не мога да ви опиша как се почувствах като научих - всъщност мога - всяка от нас го е изпитала...
Аз лично съм пускала смс-и за всички начинания на Слави - знам, че парите ще отидат където трябва и не ми е проблем да заделя 4-10 лв за такава кауза.
Не трябва да забравяме и че има много добри хора, които обаче нямат достатъчно пари, за да спонсорират една такава процедура, но могат да дадат 1-2 за начинанието...
Дано ни обърнат внимание, дано се знае повече за този проблем, защото не сме малко, а и като има по-малко информация, всеки си казва - точно на мен няма да се случи ...
Ако получа какъвто и да е отговор Ви обещавам, че той ще стане достояние на всички от форума.
Относно спам-а - не мисля, че това ще е спам - всеки казва това, което чувства, никой не е и няма да е писал с користни цели, така че - правете това, което усещате за правилно.
Прегръщам Ви всички и дано сме повече от щастливи, заслужаваме го :)
Благодарим Ви Д-р Александров!
*
« Отговор #17 -: Септември 25, 2007, 17:58:45 pm »
 Dori, поздравления и от мен! Аз също съм си мислела нееднократно да пиша и на Слави, и на не знам кой си още, но все не се наканвам! Браво! Дано има ефект!

*

Ganka

• 5926
« Отговор #18 -: Септември 25, 2007, 18:19:09 pm »
Мели :balk_21:
Дори, чудесно си направила, мила! Ако може - пусни мейла, на който ти си писала и евентуално да пуснем всички и по едно копие до Боряна Гидикова. Дали е добре да ползваме твоя текст или всички да пишем каквото чувстваме? В крайна сметка идва време да направим още нещо за себе си и каузата, дано се чуе.

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #19 -: Септември 25, 2007, 18:37:20 pm »
   Инициативата ти е много-добра,Дори!Да видим какво ще стане.На какъв e-mail писа на Слави?