Ами аз така действах - вътрешно усещане, а ако не ми обърнат внимание, поне ще знам, че съм опитала.
Ние, тези които влизаме в нет-а сме много малко в сравнение с тези, които имат проблеми ...
На вас благодаря за одобрението.
Аз от скоро знам за този ми проблем и не мога да ви опиша как се почувствах като научих - всъщност мога - всяка от нас го е изпитала...
Аз лично съм пускала смс-и за всички начинания на Слави - знам, че парите ще отидат където трябва и не ми е проблем да заделя 4-10 лв за такава кауза.
Не трябва да забравяме и че има много добри хора, които обаче нямат достатъчно пари, за да спонсорират една такава процедура, но могат да дадат 1-2 за начинанието...
Дано ни обърнат внимание, дано се знае повече за този проблем, защото не сме малко, а и като има по-малко информация, всеки си казва - точно на мен няма да се случи ...
То всъщност няма да е спам.
Нека всеки отреагира така, като го чувства.
Ако получа какъвто и да е отговор Ви обещавам, че той ще стане достояние на всички от форума.
Относно спам-а - не мисля, че това ще е спам - всеки казва това, което чувства, никой не е и няма да е писал с користни цели, така че - правете това, което усещате за правилно.
Прегръщам Ви всички и дано сме повече от щастливи, заслужаваме го