0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Декорация за стена
« Отговор #20 -: Септември 26, 2007, 15:31:30 pm »
Да! И това е хубавото, че може да се сменя декорацията според сезона. За лятото- миди, рапанчета, пясък, камъни :)
*
« Отговор #21 -: Септември 26, 2007, 16:18:11 pm »
Във връзка с масите - има маси готови, при които може да се слага декорация - това им е идеята. Дървена маса с прозрачен горен плот, обикновено се продават и с готови букети между дървото и стъклото. Това за който го мързи да си прави (като мен).
« Отговор #22 -: Октомври 04, 2007, 19:27:51 pm »
На мене пък декорите у дома ми омръзват за 2-3 години и ги сменям постоянно.Старите подарявам на роднините. :D
« Отговор #23 -: Октомври 04, 2007, 20:33:23 pm »
Виждала съм тапет поставен като парче на едната стена само което можеш да го вържеш с пердето, килима или нещо друго -ефекта е зашеметяващ-ако намеря снимки ще кача. В момента са много актуални, можеж да ги разгледаш в големите магазини.
« Последна редакция: Октомври 04, 2007, 20:59:01 pm от Mimi_leo »
*
« Отговор #24 -: Октомври 05, 2007, 09:29:22 am »
И аз имам една ужасна стена - калкан. Спалните ми гледат към стената - последния етаж на една къща и е на 10 м. от прозорците. Всъщност от нивото на прозореца ми се излиза на покрив, които стига до въпросната стена - висока около 15-20м. и е ужасно грозно. Та се чудя какво да я направя за да изглежда добре. Опитах се да пусна брашлян, ама много бавно расте. Не ме бива в рисуването. Освен да викна някой да я нарисува, ама кой. Освен това стената е къде на шпакловка, къде останала на тухли. Ще се опитам да я снимам.
/>