И аз ще се включа, въпреки, че не съм го правила отдавна. Аз имам дете на две години, което износих и родих благодарение да д-р Тодоров. След дълги перипетии, за които съм писала тук (миоми, два аборта, сраствания в матката). Има негативни мнения за него, но аз лично мога да кажа само хубави неща. Хората са доволни от този лекар, при когото успяват. Преди него, съм била при 10-тина, които така и не откриха причината за неупехите ми. Смятам че е голям професионалист, разполага със страхотна апаратура и има бърза, точна и вярна преценка за нещата. Вярно е, че не работят със запазени часове, но се запазва ден и реда е по реда на идването. Час точен не се фиксира, защото пред мен се е случвало да се обадят за спешна операция или раждане и той приключва с пациентката и тръгва. От тази гледна точка няма часове. Ако няма нищо спешно нещата си вървят. Бременните са с предимство. Когато влезеш в клиниката и видиш пълната зала, и бременните, разбираш, че не е толкова черен, както се пише тук за него. А иначе и аз съм се чудила защо негови пациентки не пишат тук, но мисля, че просто са такъв тип хора. Сътрудничките му също са много любезни. Много е важно човек да се довери на своя лекар. Пожелавам ти успех.