0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: При кой лекар родихте бeбтата със секцио и как беше?
« Отговор #60 -: Октомври 18, 2007, 15:11:47 pm »
Baksisa,видях че си писала че си при д-рДаскалов и аз съм при него,в коя клиника ще ти е секциото.С каква упойка ще си,питам те защото мен много ме е страх и сигурно ще искам пълна ако може,но следващия път ще говорим повече за секциото с доктора.Така като гледам навлижава ти щастието гушнеш своя бебок. :DЖелая ти безпроблено раждане и бързо възстановяване и да разказваш и ти как минава.
Аз родих при д-р Даскалов и се радвам,че той даде живот на моят син :D.Секциото беше най приятното изживяване,защото за половин час без да усетиш нищо виждаш така желаното бебче.Упойката беше спинална и епидурална това значи, че следващия ден не чувстваш болка,защото те обезболяват.Маха се лепенката,ставаш и си правиш душ.Звучи много лесно и така беше.По този начин мога да родя 10 деца,но само при Даскалов :balk_602: :balk_48:

И аз, и аз :lol: :lol: :lol:
« Отговор #61 -: Октомври 18, 2007, 15:14:07 pm »
Ех ziza,колко си милааа действаш ми много успокоително  :bighug: В коя клиника беше?
*
« Отговор #62 -: Октомври 18, 2007, 15:14:25 pm »
Сори за спама, ама... да взема да си стегна багажчето февруари и да идвам в Пловдив. :wink:

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #63 -: Октомври 18, 2007, 15:18:07 pm »
Може би трябваше да пуснем нова тема,,Секцио при д-рДаскалов,,
*
« Отговор #64 -: Октомври 18, 2007, 16:21:25 pm »
Клиниката е Селена  :)
« Отговор #65 -: Октомври 20, 2007, 17:37:19 pm »
Момичета и на мен много скоро ми предстои раждане секцио,ама доста скоро,та затова изчитам темата не за първи път,това което споделяте не ме плаши,дори напротив-колкото повече научавам,толкова по-спокойна се чувствам.Благодаря на всички,които пишете и нека се вкючат повече мами с разказ за своето раждане

Баксиса, с теб май се засякохме в понеделник при доктора, вие излизахте, а ние бяхме след вас! Стискам палци всичко да мине без проблеми!

Но щастието трябва да се търси - то никога не идвало само.
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #66 -: Октомври 20, 2007, 19:27:31 pm »
Сори за спама, ама... да взема да си стегна багажчето февруари и да идвам в Пловдив. :wink:
И аз това си мисля  8) :D.
« Отговор #67 -: Октомври 20, 2007, 21:15:18 pm »
Марипоса,мисля ,че бях на консултация на 15.10.,може и да сме се засекли!
« Отговор #68 -: Октомври 21, 2007, 15:47:47 pm »
Марипоса,мисля ,че бях на консултация на 15.10.,може и да сме се засекли!

Да, да, точно, късно вечерта :)

Но щастието трябва да се търси - то никога не идвало само.
« Отговор #69 -: Октомври 21, 2007, 22:42:29 pm »
Момичета, не се стряскайте от чуждите разкази за раждането. Аз изчетох и изслушах сума ти истории и накрая всичко мина по коренно различен начин. Аз раждах вагинално, раждането не беше предизвикано, контракциите започнаха от самосебе си малко преди термина, но не усетих нито вкаменявания, нито стягания, нищо от това, което ми описваха всички. Усетих само силна болка. След това шевовете бяха доста неприятни, но нищо от това по никакъв начин не може да се сравни с годините през които очаквах моето бебе. Минали сте през толкова много, сега сте съвсем накрая и оттук насетне ви предстоят само хубави неща :D
*

petinka

iskam da vi popitam mojete li da mi dadete nomera na d-r Gergov?
*

petinka

iskam da vi popitam mojete li da mi dadete nomera na d-r Gergov(bolnica Sv.Sofiq?
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
Моето секцио беше в АГ Торакс, Пловдив при д-р Маркова. Изключително бърза, адекватана и много спокойна докторка. Много леко мина всичко, бях с пълна упойка поради спешността на операцията.  :)
Моето секцио беше в АГ-Варна извършено от д-р Мичев (баща). Всичко мина много добре, бях с пълна упойка от която излязох бързо и се чуствах много добре.
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
Д-р Колева и д-р Дончева - Тина Киркова. Анастезиолог - д-р Недялков. Упойката беше спинална, не разбрах що е то главоболие :D Без никакви оплаквания и забележки към целия екип.
*
Aз раждах в родилното в Русе при Хубчев.След ин витро манипулация,серклаж и два месеца престой в патологията (където ме наблъскаха с 8 вида антибиотика) влязах в операционната с усмивка на уста и поздравих с добро утро.Хората ме помислиха че съм нещо откачила.Бях си извикала анестезиолог,но май поради многото ми проблеми с гръбначния стълб(които пропуснах да спомена на докторката)ме бодоха 7 пъти ,понеже аз не исках пълна упойка .Всичко това обаче бих го преминала още много пъти само за една от сладките усмивки на дъщеря ми Тея