0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Имате ли си колекция?
« Отговор #20 -: Септември 20, 2007, 23:02:21 pm »
Аз като съвсем малка, в основното събирах - салфетки, значки и пощенски марки. После ги зарязах и като по-голяма в гимназията минах на нещо по така - парфюми и бельо, предимно гащи. Ако знаете като се ожених к`ъв смях падна с тях. :lol: Моя мъж дълго време ме подбъзикваше, че пари за гащи и миризливки няма. Малко след това реших, че е време да ползвам колекциите си и като се почна едно пръскане, но за съжаление с комплектите бельо ударих малко на камък щото вече бях понапълняла и доста от тях не ми станаха, та се наложи да ги раздам. От цялата работа майка как намаза. Се и викам, колко жени на твойта възраст носят боксерки и там подобни. :D
Сега май освен с цветята и с гоблените, не се занимавам с нищо. :oops: :lol:
*
« Отговор #21 -: Септември 21, 2007, 09:04:48 am »
Роузи-анна тук има още едно момиче, което събира захарчета. На нея съм пращала доста. От кой град си - като имам по 2 ще пращам и на теб - аз не ги събирам.
Иначе аз от малка събирам салфетки, календарчета, хартийки от шоколади, картинки от дъвки / Турбо, бибиб и разни подобни /, празни кутийки от бира и безалкохолни напитки, по едно време събирах и празни фонокарти /  това във времето когато още нямаше масово мобилни телефони и говорехме с фонокарти или от пощата... / . Нищо не съм изхвърляла и до ден днешен прибавям по нещо.
С мъж пък събираме бири от различни страни. Приятелите ни вече са се научили и който където ходи ни носи по 1- бирата я изпиваме, бутилките си ги пазим.
*
« Отговор #22 -: Септември 21, 2007, 09:33:47 am »
О, забравих да пиша какво събирам сега  :oops:. С моя откакто решихме да живеем заедно, или по-точно от първата годишнина на гаджелъка ни, всеки месец купуваме по 2 бутилки вино. Едната я пием за дегустация  :drunk:, а другата към колекцията. Дори имаме приятели, които знаят за колекцията и за повод ни подаряват и бутилка вино  :). Вече са малко над 30. Голямо пиене ще падне някой ден  :lol:.
« Отговор #23 -: Септември 21, 2007, 09:51:33 am »
като малка събирах салфетки,нямах кой знае колко, обаче пощенските ми марки бяха над 500.Като излязоха по-луксозните шоколади, кроасани и други лакомства - шарените им станиолчета събирах между страниците на книга  :lol: .
Откакто с моя съпруг се събрахме, сме луди на тема магнитчета за хладилник от местата, които сме посещавали. Целия е отрупан  :D
И алкохол имаме доста - все сме си купували, носили са ни, уж да пием, пък то май на колекция повече прилича :lol:
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #24 -: Септември 21, 2007, 18:53:22 pm »
Мимка :) "влезна ми у кръвната група" дето се вика душа. Много силни сезони имаше Клуйверт в Барселона, на мен също много ми допада. Изобщо както казах ешхоландския футбол ми е любим. По Тв следя основно английски, щото моя любим (който е бивш футболист и настоящ треньор  :wink: ) харесва английски футбол. Обожавам и немски (по едно време бях влюбена в Клинсман), ма те са особена категория, нали знаеш какво е казал Гари Линекер, на въпрос какво е футболът: "Футболът е прекрасна игра - два отбора от по 11 души играят и накрая немците побеждават"  :) На последното световно Гана ми бяха фаворити, страхотен дебют. Страстта ми към футбола няма общо с моя любим, защото аз от дете съм луда по футбола, срещата ми с Куман е далеч преди да срещна любимия. Но явно съдбата е била добра с мен и ме срещна с него и се оказа, че е футболист. Като малка си навивах часовнка, за да мога да гледам мачове от световното в Мексико, които бяха през нощта (била съм само на 8)! Абе за футбол и за футболисти мога да ти пиша още дълго.
Опитай да подновиш връзката със сестрата на Клуйверт и да ми прати автограф.  :lol:

Ния браво за Рийкард  :D Златните времена на Милан са свързани все с холандски футболисти.
*

vilimili

• 512
  • Ще ми липсваш много татко!Поклон пред паметта ти.
« Отговор #25 -: Септември 21, 2007, 19:09:32 pm »
А аз като малка събирах салфетки(разбира се),картинки от дъвки и сапуни,е сапуните отидоха по предназначение :wink:,а салфетките бяха раздадени на следващото поколение маниаци :D.
А сега като гооляма си събирам плюшени играчки :D,а майка ми все ми вика ти дете ще имаш,а още събираш играчки :oops:,ама кво да правя-страст :D.
« Отговор #26 -: Септември 21, 2007, 21:29:38 pm »
А сега искам- :bori_007: :bori_004: :bori_005: :bori_002: :bori_011: :bori_012: :bori_015: :bori_016: :bori_008: :bori_017: :bori_018: :bori_019: :bori_020: :bori_021: :bori_021: :bori_023:
 :lol:
О ,и на мен ми харесва тази колекция,искам и аз такава.... :balk_144:
« Отговор #27 -: Септември 21, 2007, 22:10:31 pm »
Събирала съм и салфетки, календарчета и картички, но подарих колекциите.
После събирах четирилистни детелинки, ама като ми писна ги изхвърлих. Като ми стана мъчно за тях... взех отново да си събирам, а сега пак... та ако някой иска един буркан  хербаризирани четирилистни детелинки да пише.
Колекционирах си и моливчета с гумичка. Сега си стоят в една кутия и ги допълвам само с особено интерсни моливчета.
Преди колекционирах и кибритчета. Ама баба ми пусна в апартамента под наем две откачени и ми ги изпушиха гадините. Като разбрах едната веднага хвана пътя. Сега събирам само рекламни. Като тези от ПИБ.
Имам и един визитник пластмасови фонокарти.
Но най-сериозно си поддържам колекцията от жокери от карти за игра. Не ги изхвърляйте  :balk_112:
:beerdr:И аз колекционирах кибритчета - имам около 900 в едни кашони в мазето. А четирилистни детелни често съм намрала, но не ми е хрумвало да ги колекционирам. Като заговорих за това си спомних , че имам няколко в едно списание :ask:

*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #28 -: Септември 22, 2007, 14:12:11 pm »
Аз събирам ключодържатели  :D Имам много и винаги поръчвам на познати и прители да ми донесат като ходят някъде извън БГ.
Имам огромна колекция от марки, които навремето с майка ми допълвахме от филателиите.И си я пазя  :D
*
« Отговор #29 -: Септември 22, 2007, 14:23:01 pm »
Събирала съм и салфетки и календарчета и картички и химикали и марки и какво ли още не.
« Отговор #30 -: Септември 22, 2007, 15:49:18 pm »
Миме пазиш ли си ги още?Аз моите картички ги раздадох на комшийските дечица ,пазя си само марките.
*
« Отговор #31 -: Септември 22, 2007, 15:50:47 pm »
Салфетките ги подарих
Картичките и календарчетата са при майка ми
*
« Отговор #32 -: Септември 22, 2007, 21:51:29 pm »
 Аз като ученичка събирах салфетки и ги държах в една кутия над гардероба,ама тогавашния ми котарак Сивчо ги намери и се изчишка върху тях.... :balk_146:
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
« Отговор #33 -: Октомври 14, 2007, 15:13:33 pm »
ЗАХАРЧЕТА ЗА КАФЕ!!!! :lol:И искам отново да благодаря на всички момичета,които са ми помогнали с колекцията.Целувам ви силно и ви прегръщам!
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #34 -: Октомври 14, 2007, 16:36:15 pm »
ЗАХАРЧЕТА ЗА КАФЕ!!!! :lol:И искам отново да благодаря на всички момичета,които са ми помогнали с колекцията.Целувам ви силно и ви прегръщам!

Ако знаеш каква нова торбичка седи и те чака :lol: Драсни едно лс да кажеш къде да ти я пратя :wink:, че малчо проявява огромно желание да я ползва :oops:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #35 -: Октомври 14, 2007, 19:53:34 pm »
Сега си колекционирам сребро :lol:.

Преди съм си събирала салфетки, картички, календарчета и пощенски марки.

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
« Отговор #36 -: Октомври 14, 2007, 21:56:13 pm »
Майка ми има колекция от жокери(от карти за игра)и сега още си събираме имаме ве4е към 200 бр.много са красиви  :wink:,а аз си правя колекция от ангел4ета-от тези сувенир4ета големи са сладур4ета!!!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #37 -: Октомври 14, 2007, 22:03:09 pm »
Сега си колекционирам сребро :lol:.

Преди съм си събирала салфетки, картички, календарчета и пощенски марки.

Колекционираш ли?! Аз си мислих че си пункт за изкупуване на благородни метали! :lol: :lol: :lol:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #38 -: Октомври 15, 2007, 15:56:26 pm »
Вики ,и аз много ги харесвам тези гипсовите ангелчета ,но не съм ги запланувала още като колекция.
« Отговор #39 -: Октомври 15, 2007, 20:05:27 pm »
Вики ,и аз много ги харесвам тези гипсовите ангелчета ,но не съм ги запланувала още като колекция.
страхотни са и са много сладки!!! :balk_103: