Аз също като малка си колекционирах какво ли не, вчера изхвърлих всичко - станиоли, опаковки от шоколади, картонени чиниики, пликчета и огромна част от салфетките си. Оставих си само една малка част много красиви салфетки.
Сега като голяма колекционирам сувенири, които да са донесени от чужбина за мен лично и да "разказват" за страната, не просто да са дрънкулки. Вече имам от над 37 стани по света. Например: Камък от Северно море със статуя на малката русалка - Дания, Стъклена делва с боядисани песъчинки, подобно на пиперените бурканчета, който се продават на морето. Делвата е с пясък от Сахара - Либия, имам сандалови негърки от Мозамбик, абаносови животни от Судан, маска от Индонезия, лула от Перу, сабо от Холандия, статуя на Атина Палада от Гриис, манекена Пикльото от Белгия, Буда от Япония, естествено клечки от Китай, Лъки Леприкон от Ирландия, Айфеловата кула, Статуята на Свободата, от Кения, Замбия, Сирия, Англия, Швейцария, Египет, Израел и още, и още много страни - голяма страст ми е! Огромна. Следя ги по списък, забърсвам ги, отварям енциклопедията и чета за съответната страна.
Ако някой ходи някъде да ми донесе нещо!
Другата ми страст е футболът! Обожавам футбол, разбира се гледам само чужди първенства, нашето е жалко. За сега имам автограф от Едвин ван дер Саар (чаках го след един мач на нац. стадион в един дъжд до 1.00 през ноща.) Даде ми автограф. Имам снимка и автограф с Роналд Куман, бях на един семинар в Холандия. Имам автограф и снимка от Франк Рийкард....Абе умирам за футбол, за холандски особено. За съжаление няма как да колекционирам футболисти, но пожелайте ми след време да стана собственик на някой европейски гранд като Аякс примерно
Мога да пиша за това още много, ама да взема да се спра
Хубава тема!