0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Боя за коса
« Отговор #20 -: Септември 25, 2007, 19:03:18 pm »
Мерси за отговора,ама май и този месец ще съм на кичури,че тях ми ги прави една приятелка и ми излизат тънко,а за фризъор нямам пари този месец :(
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #21 -: Януари 04, 2008, 15:13:06 pm »
Професионална боя Elgon - двоен грамаж и ми стига за цялата коса. Моята е тъмнокестенява и много дълга и я боядисвам два пъти в годината и от тази боя една опаковка ми стига.
« Отговор #22 -: Февруари 05, 2008, 14:08:50 pm »
L'Oreal вече повече от 14-15 год.- първо Кастинг, след това Рецитал
Според мен различните коси имат различни предпочитания.
Моята коса не 'харесва' друга боя :wink:
Търся цвят - бразилско кафяво на Лореал кой номер е? И аз харесвам Лореал , но веднъж в салона се боядисах с някаква професионална и оттогава не мога да докарам цвета си...
*
« Отговор #23 -: Февруари 05, 2008, 14:51:12 pm »
Аз всичко на всичко съм се боядисвала и аз 3-4 пъти и повечето съм ползвала Кастинг. Сега съм на кичури, но ми се ще да се боядисам червена. От една страна ако е някоя от без амонячните, то това означава, че ще падне бързо, ако пък е много силна дали няма да навреди с кичурите. Незнам още, но за 8 март, ще съм различна.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #24 -: Февруари 06, 2008, 08:25:06 am »
Търся цвят - бразилско кафяво на Лореал кой номер е? И аз харесвам Лореал , но веднъж в салона се боядисах с някаква професионална и оттогава не мога да докарам цвета си...
Това ли?

Преди се боядисвах с този цвят , но касата ми става почти черна.
Може би първо трябва да опиташ с Таити - 4 номер, защото това Бразилско още не мога да му махна цвета /краищата ми са по-тъмни вече 4-5 месеца.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #25 -: Февруари 07, 2008, 11:22:26 am »
Това ли?

Преди се боядисвах с този цвят , но касата ми става почти черна.
Може би първо трябва да опиташ с Таити - 4 номер, защото това Бразилско още не мога да му махна цвета /краищата ми са по-тъмни вече 4-5 месеца.
Аз години наред бях с черна коса , сега съм с тъмно кафява, но ми препоръчаха бразилското кафяво , защото е тъмно и стояло естествено. Аз съм болничен след кюретажа и не съм излизала от вкъщи и за миг , затова исках мъжа ми да я купи и той да ме боядиса.Ето , че и снимка си сложила , което много ще ме улесни ( и него всъщност).Но и втория цвят , който си предложила не е лош , сякаш... :D Благодаря ти , Denis!
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #26 -: Февруари 21, 2008, 10:08:13 am »
Сега реших да се боядисам с Вела, защото моя цвят на Елгон го нямаше и се правя също тъмно кафяво № 3. Виж може да ти хареса, покрива идеално и заличава предишния цвят.
« Отговор #27 -: Февруари 22, 2008, 23:37:56 pm »
Сега съм на кичури, но ми се ще да се боядисам червена.
Мари, само да ти кажа, че ако се боядисаш червено, послееееее няма махане, ако не се направиш черна де. Много трудно пада червеното. Иначе няма лошо да си различна :lol:
*
« Отговор #28 -: Август 17, 2008, 00:08:47 am »
аз съм за палете,тя е единствената боя,която хваща на моята коса,другите просто след 2 измивания вече не личат
*
« Отговор #29 -: Август 27, 2008, 16:59:15 pm »
Каква боя за коса използвате?
Аз съм с Лореал-но много ми се омазнява косата
От боята ли е или от шампоаните/смених ги 3 вида и пак същото/

Да не би омазняването да е от балсама, който се съдържа в боята (т.е. в кутията на боята). Лореал слагат в боите си много хубави,но много мазни балсами.
Аз също ползвам Лореал и съм доволна. Косата ми се омазнява много, но според мен това не е от марката на боята. Преди няколко месеца се боядисах с Гарние и като отидох при фризьорката ми, тя беше ужасена от отрицателния ефект на боята върху косата ми.Така че повече Гарние-никога.
*
« Отговор #30 -: Ноември 28, 2008, 18:01:05 pm »
Момичета искам да се боядисам а съм бременна в 6г.с.Дали има някаква опасност? 
« Отговор #31 -: Ноември 28, 2008, 18:55:05 pm »
По принцип е препоръчително след трети месец да се боядисаш.
Аз така направих, а и първите месеци ми ставаше лошо от какво ли не и едва ли щях да изтърпя боядисване.
*
« Отговор #32 -: Ноември 28, 2008, 19:36:49 pm »
Ако си взема безамонячна пак ли важи този срок?
« Отговор #33 -: Ноември 29, 2008, 10:02:20 am »
Нямам представа да ти кажа. Но амонячна, безамонячна не се знае каква химия си слагаме на главите. Мисля не е опасно боядисването. Препоръчително е след трети месец именно заради миризмата и евентуално ако ти се гади от миризми и т.н.
Но аз бях от мнооого притеснителните бременни и затова реших да поизчакам.
Пък и аз я правя на руси кичури и при мен процедурата много сложна и дълга и затова и беше изчакването.
*
« Отговор #34 -: Ноември 29, 2008, 10:47:32 am »
На мен рядко ми се гади пък и съм чувала че тези бои имат приятна миризма,но май ще попитам док за всеки случай.все пак ти благодаря за препоръката.
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #35 -: Ноември 29, 2008, 11:34:39 am »
Момичета искам да се боядисам а съм бременна в 6г.с.Дали има някаква опасност? 

Боядисвала съм се всеки месец като бях бременна. С обикновена боя.
Ако ти става лошо от миризми, вземи си безамонячна.
*
« Отговор #36 -: Ноември 29, 2008, 17:11:11 pm »
  :thankyousign: ходих до клиниката ,акушерката ми каза че няма проблем и аз си купих безамонячна.
« Отговор #37 -: Ноември 29, 2008, 17:58:17 pm »
Аз се боядисвах два пъти. Първият път беше още, когато чаках кръвният тест - няколко дена преди него. След това се боядисах около месец преди секциото. Мен по принцип не ме хващат безамонячните, все едно не съм стъпвала във фризьорският салон, така че и двата пъти бях с амонячна на L'oreal - Recital Preference.
« Отговор #38 -: Декември 03, 2008, 11:10:58 am »
Аз пък от една година се боядисвам само с виолетово черно на Лондеса..много съм доволна, ползвам и други продукти за коса, които се внасят от тях.
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца
« Отговор #39 -: Март 30, 2011, 17:31:54 pm »
Здравейте,бременна съм в 5 г.с. искам да попитам мога ли да продължа да се изрусявам или не.По принцип използвам бои с амоняк.