0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sbubi

• 178
  • красотата ще спаси света
Re: лапаро при док стаменов
« Отговор #20 -: Септември 23, 2007, 22:29:23 pm »
Sbubi, здравей! Колко време след прегледа при д-р Стаменов назначиха операция? Мисля да му се доверя и аз, но май много се чака дори за преглед :ask: Успех! Стискам палци всичко да мине добре! :bighug:
здравей миличка горе-долу 4 мес след последния преглед,вярно е много е чакането но си заслужава повярвай ми
*

sbubi

• 178
« Отговор #21 -: Септември 23, 2007, 22:37:49 pm »
момичета,благодаря на всички за подкрепата,стискайте  :crossfingers:утре.надявам се всичко да мине нормално и да е ок.
*
« Отговор #22 -: Септември 23, 2007, 22:44:31 pm »
Ще чакаме да ни пишеш :crossfingers:
*
« Отговор #23 -: Септември 23, 2007, 23:03:38 pm »
Sbubi,късмет утре!Стискаме ти палци,като се върнеш да пишеш.
*
« Отговор #24 -: Септември 23, 2007, 23:15:23 pm »
Sbubi, късмет!  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Всичко ще е наред, мила!  :crossfingers: :flower:
*

sbubi

• 178
« Отговор #25 -: Септември 25, 2007, 16:11:35 pm »
е момичета вече съм си в къщи,всичко мина повече от нормално.лапарото ми продължи час и половина  имала съм сраствания които са отстранили май това е тръбите ми са напълно проходими,според стаменов е станала перфектна операция със страхотни резултати.след 5 дена пак трябва да съм при него за махане на конците и тогава ще решим какво ще правим може би една лека стимулация ще се отрази добре според тях до 3-4 мес трябва да има положителен резултат,много силно се надявам на това.много съм доволна от целия екип за мен това са невероятни хора и много добри специалисти,а док персенска е толкова мил човек...........невероятни са и съм щастлива че точно те са моите лекари
*
« Отговор #26 -: Септември 25, 2007, 16:14:12 pm »
Хайде сега, както си му е реда, да си спретнете едно положително тестче. :wink:

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #27 -: Септември 25, 2007, 16:24:34 pm »
Добри новини, sbubi!
Браво! :goodluck:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #28 -: Септември 25, 2007, 16:33:04 pm »
е момичета вече съм си в къщи,всичко мина повече от нормално.лапарото ми продължи час и половина  имала съм сраствания които са отстранили май това е тръбите ми са напълно проходими,според стаменов е станала перфектна операция със страхотни резултати.след 5 дена пак трябва да съм при него за махане на конците и тогава ще решим какво ще правим може би една лека стимулация ще се отрази добре според тях до 3-4 мес трябва да има положителен резултат,много силно се надявам на това.много съм доволна от целия екип за мен това са невероятни хора и много добри специалисти,а док персенска е толкова мил човек...........невероятни са и съм щастлива че точно те са моите лекари
Браво!Издържа операцията :)Радвам се ,4е вси4ко е минало нормално,от сега нататъка само хубави новини!!! preggo
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*
« Отговор #29 -: Септември 25, 2007, 18:30:19 pm »
Браво на теб :)
« Отговор #30 -: Септември 25, 2007, 21:41:57 pm »
Sbubi от предното написано от теб разбрах че си от Стара Загора  искам само да попитам защо си решила лапарото да е в София а не тук и кои ти препоръча д-р Стаменов? Аз лично ходя при д-р Бузалов и сега след 2 седмици ще правя при него лапаро на тръбите. Радвам се че при теб всичко е минало добре. Моля за съвет че съм много объркана.

*
« Отговор #31 -: Септември 25, 2007, 21:58:00 pm »
Тина аз съм от Казанлък и той ми прави операцията при второта извънматочна. Мисля, че е добър в операциите, но не знаех, че прави лапаро.
*

sbubi

• 178
« Отговор #32 -: Септември 25, 2007, 21:58:39 pm »
Sbubi от предното написано от теб разбрах че си от Стара Загора  искам само да попитам защо си решила лапарото да е в София а не тук и кои ти препоръча д-р Стаменов? Аз лично ходя при д-р Бузалов и сега след 2 седмици ще правя при него лапаро на тръбите. Радвам се че при теб всичко е минало добре. Моля за съвет че съм много объркана.
здравей тина.аз също в стара загора бях пациентка на док бузалов правил ми е лапаро незнам дали да кажа нещо лошо за него или да замълча,но лично аз както и много мои познати са на мнение че докторите в стара загора са нула по отношение на стерилитета аз така загубих 8 години в лутане и ходене по мъките
« Отговор #33 -: Септември 25, 2007, 22:27:20 pm »
е сега съвсем се обърках. За него казват че е добър специалист но сега се замислям много. Би ли ми дала кординати на д-ра които ти прави лапарото и къде беше то точно в София

*
« Отговор #34 -: Септември 26, 2007, 07:06:22 am »
Тина, д-р Бузалов не е специалист по стерилитет. По-добре се ориентирай към Пловдив или София. Факт е, че в Стара Загора специалисти по стерилитет няма.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #35 -: Септември 26, 2007, 07:34:03 am »
здравей тина.аз също в стара загора бях пациентка на док бузалов правил ми е лапаро незнам дали да кажа нещо лошо за него или да замълча,но лично аз както и много мои познати са на мнение че докторите в стара загора са нула по отношение на стерилитета аз така загубих 8 години в лутане и ходене по мъките
И аз така изгубих няколко години в лутане  :((имам в предвид по старозагорски лекари)и въпросния д-р Бузалов след 1 фоликулометрия в която се олучи ановулаторен цикъл,ме искара вобще без ову 8O.........та какъв специалист може да е???/когато не е на ясно как се прави фоликулометрия?????иначе пак веднага поставяме диагнози........
тина,по добре се насочи към Пловдив към д-р Даскалов :D
« Отговор #36 -: Септември 26, 2007, 08:04:40 am »
Благодаря Ви момичета за отговорите Ади на мен д-ра също след 1 фоликуметрия също ми каза че няма овулация вярвайте ми вчера беше голям рев.Може ли някоя от вас да ми даде кординатите на д-р Стаменов или д-р Даскалов. Благодаря предварително.
P.S. В кои болници приемат

*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
« Отговор #37 -: Септември 26, 2007, 08:17:12 am »
tina_72, доктор Стаменов приема в клиника Малинов в София, бул. Гоце Делчев 46
http://www.invitro-bg.com/
доктор Даскалов работи в Пловдив клиника Медикус алфа ул. Велико Търново 21 www.medicusalpha.com
Успех каквото и да решиш!
*
« Отговор #38 -: Септември 26, 2007, 08:56:57 am »

И аз така изгубих няколко години в лутане  :((имам в предвид по старозагорски лекари)и въпросния д-р Бузалов след 1 фоликулометрия в която се олучи ановулаторен цикъл,ме искара вобще без ову 8O.........та какъв специалист може да е???/когато не е на ясно как се прави фоликулометрия?????иначе пак веднага поставяме диагнози........
тина,по добре се насочи към Пловдив към д-р Даскалов :D
[/quote]

Ади не съм казвала, че е специалист по стерилитет, а само че според мен е добър в операциите. Иначе преди години когато ми започнаха проблемите беше много отзивчив лекар. Сега сякаш много се напечели и не му пука за момичетата.
*
« Отговор #39 -: Септември 26, 2007, 08:59:47 am »
И аз съм за Д-р Даскалов
Поне Пловдив ти е близо