0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Преди цветна снимка :)
« Отговор #280 -: Септември 12, 2009, 09:05:23 am »
Цигуларче аз имах неразположение 2 часа някъде после се пооправих,успех и ти желая хубав резолтат  :crossfingers: :bighug:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #281 -: Септември 12, 2009, 09:22:51 am »
Момичета, предстои ми цветна снимка идния четвъртък. Въпросът ми е: мога ли да отида на работа след това? Може да звучи глупаво, но можехте ли да шофирате след процедурата?
Дадоха ми лист с инструкции, в които се твърди, че повечето жени са в състояние да прекарат остатъка от деня нормално, но съветват да се стои на спокойствие в къщи. :?
Моля ви дайте ми съвет.
Аз лично след снимката си се качих в колата и си отидох на работа.И аз чувствах по-голям дискомфорт първите 2 часа,но не е кой знае какво.Наистина и на мен ми каза,че е по-добре да се прибера и да легна,ако имам възможност,но уви.  :P  Не се притеснявай.Много бързо се забравя процедурата ,ако всичко е ок.
« Отговор #282 -: Септември 12, 2009, 09:47:04 am »
Здравейте!
И моята цветна снимка мина.Искам да кажа, че преди това умрях от страх, а то се оказа че не е страшно.На мен ми я прави д-р Ковачев от АГ Варна супер съм доволна, всичко обясняваше. Резултата е две проходими тръби.Момичета не се страхувайте, аз моята я отлагах почти цяла година от страх.
Желая успех на всички!!!

« Отговор #283 -: Септември 12, 2009, 09:52:52 am »
Здравейте!
И моята цветна снимка мина.Искам да кажа, че преди това умрях от страх, а то се оказа че не е страшно.На мен ми я прави д-р Ковачев от АГ Варна супер съм доволна, всичко обясняваше. Резултата е две проходими тръби.Момичета не се страхувайте, аз моята я отлагах почти цяла година от страх.
Желая успех на всички!!!
Радвай се че не те е боляло,но не при всеки е така,аз съм личното доказателств за това.Най добре да сте подготвени,пък ако не ви боли просто супер  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #284 -: Септември 12, 2009, 12:31:39 pm »
Аз също отлагах моята ЦС дълго време, но се оказа, че е било голяма грешка от моя страна. И не съжалявам, че я направих без упойка, а само как настоявах.
*
« Отговор #285 -: Септември 13, 2009, 17:31:28 pm »
Цигуларче лично аз не бях в състояние за нииищо-към вечерта се пооправих.НОо повечето момичета си тръгват самички без проблем и се чувстват добре :D Ако искаш все пак си вземи някой за компания  :wink: Не се страхувай всичко минава мноого бързичко-хубав резултат ти желая  :D
Аз ти препоръчвам да си починеш предния ден преди процедурата и след това също. Така ми казаха на мен. аз макар, че търпя на болка малко по бавно се възстановх за около 2 дни, само си почивах. При всяка жена е индивидуално. Успех!
*
« Отговор #286 -: Септември 13, 2009, 17:52:54 pm »
Много ви благодаря за съветите. Ще се отчета с резултат като мине. Лека седмица!
*
« Отговор #287 -: Септември 14, 2009, 16:57:58 pm »
Sorry за глупавия въпрос, ама преди цветната снимка трябва ли да се обезкосмя?
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #288 -: Септември 14, 2009, 17:10:27 pm »
Ами да  :wink:
*
« Отговор #289 -: Септември 18, 2009, 00:25:53 am »
Мина и цветната снимка - резултатът е "тръби проходими"  :D
Препоръките за обезболяващо един час преди процедурата са добри - при мен два ацетаминофена свършиха работа. Половин час по-късно все едно не е било.
Болката беше само няколко секунди, докато вливаха контрастната течност, след това просто имах слаби спазми като при цикъл. Да е приятно, не е... Но е просто шега в сравнение с биопсията на щитовидната жлеза и отделянето на песъчинки от бъбреците (за да дам конкретен и болезнен пример, макар и не по темата).

Желая добри резултати на всички, които тепърва ще минат през това!
« Отговор #290 -: Септември 18, 2009, 12:01:38 pm »
Ами да  :wink:
Ако на преглед ходиш обезкосмена...
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
« Отговор #291 -: Септември 26, 2009, 11:19:03 am »
В Аптеките няма Тилкотил, някой зане ли с какво може да се замени?
*
« Отговор #292 -: Септември 26, 2009, 11:21:35 am »
На мен ми исписаха Профенид 100 - 3 бр. свещички, анално. Една вечерта, една сутрината и една преди манипулацията, до която свещичка така и не стигнах!
Успех!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #293 -: Септември 26, 2009, 11:27:02 am »
Благодаря!
*
« Отговор #294 -: Септември 26, 2009, 12:29:00 pm »
А след цветна снимка предписаха ли ви антибиотик?Аз вчера правих снимка,като попитах д-р Персенска за антибиотик каза,че нямало нужда да пия 8O
*
« Отговор #295 -: Септември 26, 2009, 12:43:38 pm »
А след цветна снимка предписаха ли ви антибиотик?Аз вчера правих снимка,като попитах д-р Персенска за антибиотик каза,че нямало нужда да пия 8O

И моята ЦС я прави д-р Персенска. Не съм пила антибиотик, нито съм питала  :D
Ако трябваше, тя щеше да ми каже!  :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #296 -: Септември 26, 2009, 12:47:41 pm »
Много благодаря за бързия отговор :D
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #297 -: Септември 26, 2009, 13:10:53 pm »
В Аптеките няма Тилкотил, някой зане ли с какво може да се замени?
Аз пих Аулин около час преди ЦС.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #298 -: Септември 27, 2009, 10:41:54 am »
И на мен ми предстои ЦС. Чакам да ми излезат резултатите от микробиологията, микоплазма и хламидия, ако всичко е наред ще е правим в края на идната седмица.
Като прочетох тук написаното - разбирам, че няма от какво да се притеснявам.
Аз ще е правя при др. Даскалов, той ми каза, че е с упойка. След това дали ще пия АБ? Трябва ли да се пазим и да не кексим известно време или не?
Извинявам се за "глупавите" въпроси.  :oops:
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #299 -: Септември 27, 2009, 16:45:09 pm »
Чоки, на мен след ЦС ми изписаха АБ за 7-10 дена - Вибрамицин 2х1. След ЦС не е необходимо да се пазиш, а може да си бебеправиш още същия месец 9ако ти е конфортно, защото някои момичета чувстват неразположение, което при мен го нямаше). Хубаво е, че си с упойка, защото няма да се притесняваш от болката (макар че и тя не е задължителна)
Успех и хубав резултат ти пожелавам !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.