0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Преди цветна снимка :)
« Отговор #260 -: Август 19, 2009, 18:36:11 pm »
Мерси anmar!Моята цветна снимка мина вече ,не ме боля много,аз докато чаках да ме заболи.. процедурата свърши 8O,едно аулинче бях изпила преди това само.Резултата е -две проходими тръбички :D.Не им казах ,че се разболях ,защото се чувставх добре.

Суууупер! Честито мила! Смело напред, още една крачка към Бъдещето! :D :D :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #261 -: Август 19, 2009, 19:21:35 pm »
Момичета,а за ЦС може ли да се мине с направление по ЗК? Защото моята гинеколожка ме праща на ЦС и изследване за хламидии, но не спомена някое от тях да се поема от касата  :ask: А и аз бях доста притеснена и хич не ми дойде на ум да я попитам  :?
И във всяка клиника ли могат да ми направят ЦС (имам предвид, където правят)?
Къде ще ми препоръчате да я направя?
Извинете ме за многото въпроси, някои от които са и глупави, но...толкова съм объркана вече, че  :balk_144:
« Последна редакция: Август 19, 2009, 19:24:45 pm от dudence »

*
« Отговор #262 -: Август 19, 2009, 19:23:22 pm »
Момичета,а за ЦС може ли да се мине с направление по ЗК?
И хламидията и ЦС може да се минат по ЗК, стига твоето АГ да ти напише направление. Търси си правата, Успех
*
« Отговор #263 -: Август 19, 2009, 21:36:46 pm »
Момичета,а за ЦС може ли да се мине с направление по ЗК? Защото моята гинеколожка ме праща на ЦС и изследване за хламидии, но не спомена някое от тях да се поема от касата 
Погледни тази тема, ще ти е от полза. http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=1&topic=20084.0
« Отговор #264 -: Август 25, 2009, 13:17:17 pm »
Искам да се извиня предварително, ако въпросът ми не е зададен на правилното място.
Въпросът ми е, нормално ли е да ми искат 350 лв. за ЦС? Благодаря Ви.
*
« Отговор #265 -: Август 25, 2009, 13:36:07 pm »
Въпросът ми е, нормално ли е да ми искат 350 лв. за ЦС? Благодаря Ви.
Според мен е, но само ако си на частно.
Защо не си вземеш направление от Личния, а после АГ-то ти пуска друго за ЦС, а и е само 2,40лв.-потребителска такса.
Успех!
цветна снимка
« Отговор #266 -: Септември 05, 2009, 18:21:33 pm »
Здравейте момичета!
Във вторник на 08.09.2009 ми предстой цветна снимка при д-р Александров всъщност ще ми я прави д-р Ковачев и много ме е страх.Сестра Ани каза да пия само един аулин и нищо повече.Друго дали трябва да нося? Става въпрос за АГ Варна.Дали трябва да ям нещо?Снимката ще е сутринта в 8.30.Ако има нещо специфично бихте ли ми казали.С две думи много ме е страх даже незнам какво да питам. Доста съм изчела ама ако има някой наскоро да е ходил да сподели.
Приятен ден ви желая!

« Отговор #267 -: Септември 05, 2009, 18:54:58 pm »
Ами мой съвет е да не си пила и яла нищо ,за да не ти се догади след това.Стискам палци дамине леко и резолтата да е добър.Успокой се става бързо. :goodluck: :goodluck: :crossfingers: :bighug:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #268 -: Септември 05, 2009, 20:11:21 pm »
  Може да си вземеш една дамска превръзка за да не ти изцапа бельото контрастното вещество.Друго не ти е нужно.Стискам палци за добър резултат.  :P
*
« Отговор #269 -: Септември 10, 2009, 15:56:38 pm »
Здравейте момичета,
на мен утре ми предстои цветна снимка и  искам да попитам тези,които вече са правили, колко време продължава цялата процедура и дали може на момента да се разберат резултатите.
Иначе се притеснявам малко от самата процедура.
Благодаря предварително.
На мен ми казаха да лежа преди това и след това.
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #270 -: Септември 10, 2009, 15:58:03 pm »
Цялата процедура трае най-много 10-тина мин. Резултатът излиза веднага. Важно е да се отпуснеш (доколкото можеш), не е кой знае колко болезнено (макар при всеки да е различно). Аз пих 1 аулин около час преди процедурата.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #271 -: Септември 10, 2009, 16:19:23 pm »
Благодаря ти много мила, сега ми е по спокойно, доста го мислех.
« Отговор #272 -: Септември 10, 2009, 16:44:30 pm »
Nena79, не се се притеснявай от ЦС, цялата процедура продалжава 5 мин. и не е болезнено. На мен ми бяха предписали свещички Волтарен, а отделно аз на своя глава пих 2 таблетки Но Шпа 30 мин. преди снимката. Пожелавам ти всичко да мине добре.
*
« Отговор #273 -: Септември 11, 2009, 14:22:27 pm »
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА, МИНА И ВЕЧЕ СЕ УСПОКОИХ, ВСИЧКО МИ ОБЯСНИХА ПРЕДВАРИТЕЛНО И ПОДПИСАХ ДОКУМЕНТ, ЧЕ СЪМ ЗАПОЗНАТА. ОБЪРНАХА МИ  МНОГО ВНИМАЕ И МИ РАЗЯСНЯВАХА ВСИЧКО СТЪПКА ПО СТЪПКА.
КАЗАХА МИ, ЧЕ Е ДОБРЕ, НО ДА ИЗЧАКАМ ПО ПОДРОБНО КАТО СТАНАТ СНИМКИТЕ СЛЕД 3 ДНИ.
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ОТГОВОРИТЕ И ВНИМАНИЕТО!!!
« Отговор #274 -: Септември 11, 2009, 14:46:04 pm »
Три днииии  8O Моите излязоха след 5 минути.

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #275 -: Септември 11, 2009, 15:10:39 pm »
И мойте излязоха веднага,много бързо,защо така ще те бавят  :? 8O
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #276 -: Септември 11, 2009, 16:18:56 pm »
Ейййй, защо три дни????? 8O
Моите също ми ги дадоха веднага.
*
« Отговор #277 -: Септември 11, 2009, 17:55:21 pm »
Ами нямам представа защо не веднага, аз си ги направих в часна клиника в испания и така ми казаха.
« Последна редакция: Септември 11, 2009, 18:01:13 pm от nena79 »
*
« Отговор #278 -: Септември 12, 2009, 03:54:21 am »
Момичета, предстои ми цветна снимка идния четвъртък. Въпросът ми е: мога ли да отида на работа след това? Може да звучи глупаво, но можехте ли да шофирате след процедурата?
Дадоха ми лист с инструкции, в които се твърди, че повечето жени са в състояние да прекарат остатъка от деня нормално, но съветват да се стои на спокойствие в къщи. :?
Моля ви дайте ми съвет.
« Отговор #279 -: Септември 12, 2009, 07:20:51 am »
Цигуларче лично аз не бях в състояние за нииищо-към вечерта се пооправих.НОо повечето момичета си тръгват самички без проблем и се чувстват добре :D Ако искаш все пак си вземи някой за компания  :wink: Не се страхувай всичко минава мноого бързичко-хубав резултат ти желая  :D

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."