Да споделя и аз, моята цс мина вчера в медикус алфа пловдив, резултата две проходими тръби,ура!! падна ми голям товар от сърцето!!
а сега малко подробностиза тези на които им предстои и ще я правят там - 6часа гладна и жадна , т.к. е с пълна упойка/така правят в клиниката не е въпрос на желание/трае около 15-20мин., около 15,45 ме сложиха в ренгена , дойде д-р Даскалов , чрез абокат анестезиолога ми би упойката/венозно/ ,заспах и след около 20 минути се събудих , нищо ми нямаше , само главата ми беше компот, иначе нищо не ме болеше ,помогнаха ми да си сложа бельото/ сложете си превръзка на него, не ми бяха казали предварително, но аз имах една ежедневна, свърши работа/ , и една сестра ме придружи до стаята , 16,20ч се обадих на половинката че всичко е ок и него го пуснаха вътре , д-ра дойде към 16,30ч даде ми 3 ренг.снимки и каза че всичко е ок ,изписа ми антибиотик за всеки случай - 5 дни , полежах 2 часа и ме изписаха .
Аз се бях притеснила много ,вечерта сигурно дигнах кръвно , т.к. главата щеше да ми се пръсне от преживяното, легнах си рано и днес всичко ми е наред, имам само малко зацапване ,нищо не ме боли.
Дано помогна с написаното на тези на които им предстои ,но от това което аз преживях мога да кажа , по-спокойно, не се притеснявайте /поне не много/ , късмет и добри резултати!