0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Преди цветна снимка :)
« Отговор #140 -: Декември 19, 2007, 21:49:10 pm »
здравейте момичета
пиша чак сега ,защото цял ден............спах.Всичко мина успешно.Резултата-две проходими тръби!(обаче с малки последици от прекарана хламидийна инфекция.леко срастване на едната тръба ама е външно-не пречело)Правих снимката при др.Кънев.В Ст.Загора май само той правел.Всичко започна днес в 7:30.Първо ме прегледа на магарето     
После ми би 1 и 1/2 ампули Атропин(болкоуспокояващо).Манипулацията беше леко болезнена,но не мога да кажа ,че не се издържаше.Боля ме само до около 10 мин след това.Изписа ми антибиотик Дурацеф.
Незнам защо, обаче в други градове е толкова трудно да се "вредиш" за цветната снимка.Аз се обадих на Кънев в петък и я направих днес-6 дена само чаках.
Дано съм помогнала.Ако някой иска инфо-имам мобилния на  на др.Кънев,но отговаря само следобед.
Успех на всички!Винаги съм казвала,че всеки човек има право да е щастлив.Акоо децата ни правят щастливи,тогава не се отказвайте. :babbycarrage:
*
« Отговор #141 -: Декември 20, 2007, 00:24:55 am »
Трудно ли? Че аз тука във варна като ми казаха че на втория чист ден след менструацията трябва да направя снимката, предния ден се обадих и на следващия ми я направиха.Но изрично ми казаха преди това още като се записвам да кажа че става въпрос за цветна снимка.
*
« Отговор #142 -: Декември 20, 2007, 07:29:06 am »
...
Незнам защо, обаче в други градове е толкова трудно да се "вредиш" за цветната снимка.Аз се обадих на Кънев в петък и я направих днес-6 дена само чаках. ...

Ох, миличка... Дали не можеш сама да си направиш извод защо при д-р Кънев не се чака много? Радвам се, че тръбите ти са проходими. Ако искаш, почети малко из форума. Ще намериш мнения за "прочутият" доктор по стерилитет в Стара Загора. За жалост, мненията са все негативни. Ако вече е минало достатъчно време, от както опитвате за детенце, по-добре се ориентирай към друг лекар. Все пак Пловдив е на 40 минути път.

*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
« Отговор #143 -: Декември 20, 2007, 10:53:48 am »
Аз искам да ти поздравя за хубави резултат!
Един голям товар пада от плещите!
и сега СМЕЛО НАПРЕД!!! дано резултатът дойде като малко закъснял коледен подарък !!!
« Отговор #144 -: Декември 26, 2007, 15:46:22 pm »
ами момичета,моят гинеколог не е Кънев.Той само ми прави снимката.Аз съм от пловдив ,но съм омъжена в Чирпан.Гинеколожката ми е от Пловдив.Наистина се поразчетох из форумите за Кънев и си отдъхнах,защото разбрах,че е добър именно в цветните снимки.Все пак благходаря за загрижеността. :P.Все още бебеправим и към 15 януари ще разбера дали най-после се е получило  :sucky:
*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
« Отговор #145 -: Декември 26, 2007, 23:40:03 pm »
 :crossfingers: :crossfingers:
успех ти желая!
скоро да се похвалиш с чудесен резултат
*
« Отговор #146 -: Януари 06, 2008, 11:33:43 am »
Трудно ли? Че аз тука във варна като ми казаха че на втория чист ден след менструацията трябва да направя снимката, предния ден се обадих и на следващия ми я направиха.Но изрично ми казаха преди това още като се записвам да кажа че става въпрос за цветна снимка.
ти при кой лекар си прави снимка във Варна? (защото още не съм решила при кой да отида . исках при д-р Александров , но той не правил ЦС .) другият ми въпрос е дали ти правиха ЦС с упойка?
*
« Отговор #147 -: Януари 08, 2008, 14:48:50 pm »
 Да споделя и аз, моята цс мина вчера в медикус алфа пловдив, резултата две проходими тръби,ура!! падна ми голям товар от сърцето!!
а сега малко подробностиза тези на които им предстои и ще я правят там - 6часа гладна и жадна , т.к. е с пълна упойка/така правят в клиниката не е въпрос на желание/трае около 15-20мин., около 15,45 ме сложиха в ренгена , дойде д-р Даскалов , чрез абокат анестезиолога ми би упойката/венозно/ ,заспах и след около 20 минути се събудих , нищо ми нямаше , само главата ми беше компот, иначе нищо не ме болеше ,помогнаха ми да си сложа бельото/ сложете си превръзка на него, не ми бяха казали предварително, но аз имах една ежедневна, свърши работа/ ,  и една сестра ме придружи до стаята , 16,20ч се обадих на половинката че всичко  е ок и него го пуснаха вътре , д-ра дойде към 16,30ч даде ми 3 ренг.снимки и каза че всичко е ок ,изписа ми антибиотик за всеки случай - 5 дни ,  полежах 2 часа и ме изписаха .
Аз се бях притеснила много ,вечерта сигурно дигнах кръвно , т.к. главата щеше да ми се пръсне от преживяното, легнах си рано и днес всичко ми е наред, имам само малко зацапване ,нищо не ме боли.
Дано помогна с написаното на тези на които им предстои ,но от това което аз преживях мога да кажа , по-спокойно, не се притеснявайте /поне не много/ , късмет и добри резултати!
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #148 -: Януари 08, 2008, 18:53:56 pm »
Да споделя и аз, моята цс мина вчера в медикус алфа пловдив, резултата две проходими тръби,ура!! падна ми голям товар от сърцето!!
Поздравления за добрия резултат. От опит знам как успокояващо и окураажаващо действа подобна новина. :D Благодаря ти и от името на всички, които ще прочетат полезната информация. Пожелавам ти както започва новата година за теб, така и да продължи и в края й да завърши с още по-добра новина :wink:

« Отговор #149 -: Януари 09, 2008, 15:04:48 pm »
Моля Ви, дайте ми информация каде мога да си направя цветна снимка, но задължително с упойка. Само в Пловдив при др.Даскалов ли е възможно. Аз съм от София и искам тук, но ми омръзна всички да ми казват, че съм лигла и не било страшно и т.н. Много ме е страх и затова все отлагам, а времето и годините ми си текат. Надявам се да ми помогнете. Без ироничния въпрос - ако от цветна снимка те е страх как ще раждаш. Благодаря Ви предварително.
« Отговор #150 -: Януари 09, 2008, 16:17:34 pm »
Моля Ви, дайте ми информация каде мога да си направя цветна снимка, но задължително с упойка. Само в Пловдив при др.Даскалов ли е възможно. Аз съм от София и искам тук, но ми омръзна всички да ми казват, че съм лигла и не било страшно и т.н. Много ме е страх и затова все отлагам, а времето и годините ми си текат. Надявам се да ми помогнете. Без ироничния въпрос - ако от цветна снимка те е страх как ще раждаш. Благодаря Ви предварително.
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #151 -: Януари 10, 2008, 13:24:53 pm »
Иди в клиника Надежда. Не слагат упойка,но са много мили и внимателни.Няма никакъв проблем. Болка има но като при силен мензис,ни кой знае какво. И бързо отминава. Ти при кой д-р ходиш сега?
*
« Отговор #152 -: Януари 10, 2008, 13:42:30 pm »
аз съм същия случай! многоооо ме е страх. не мога да "нося" на болка. не съм от софия , но лекарят ми е в софия и често ходя там. и аз още не мога да се реша при кой да направя ЦС , защото задължително искам с упойка!
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #153 -: Януари 25, 2008, 14:30:15 pm »
Момичета,да ви питам,минали сте по този път и можете да ме посъветвате.
След премахната лява тръба заради извънматочна,лапароскопия за втора извънматочна вдясно,но запазена тръба,предстои цветна снимка след два месеца някъде.
Като мине всичко,ще пиша,но можете ли да ми кажете по принцип какво следва после,какви са вариантите.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #154 -: Януари 30, 2008, 11:24:10 am »
Момичета, накой правил ли си е от вас цветна снимка при доктор Владимиров?Интересувам се от самата процедура и дали е била болезнена.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #155 -: Януари 30, 2008, 11:47:40 am »
Момичета, накой правил ли си е от вас цветна снимка при доктор Владимиров?Интересувам се от самата процедура и дали е била болезнена.
Не мисля, че д-р Владимиров прави точно цветна снимка (хистеросаплпингография). По-скоро прави хидротубация. Процедурата е неприятна, но различните жени ги боли различно. Все пак това зависи и от прага на болка на всяка една от нас. Но се преживява. Не се притеснявай. Усещането е като при неприятен цикъл. Прочети напред в темата. Писани са впечатления на различни момичета. Ще те ориентират. Успех. :)

*
« Отговор #156 -: Февруари 03, 2008, 11:52:39 am »
Поздравления за добрия резултат. От опит знам как успокояващо и окураажаващо действа подобна новина. :D Благодаря ти и от името на всички, които ще прочетат полезната информация. Пожелавам ти както започва новата година за теб, така и да продължи и в края й да завърши с още по-добра новина :wink:
Какво е цената на подобна процедура?
*
« Отговор #157 -: Февруари 03, 2008, 12:12:55 pm »
Цветната снимка в Медикус алфа е 230лв.
« Отговор #158 -: Февруари 03, 2008, 17:55:22 pm »
Момичета, имам един въпрос дано не ви се види много тъп  :oops:.Та въпросът ми е: може ли ЦС да доведе до закъснение на менструацията? Този месец правих ЦС и днес вече 33 ден нямам М.   
*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #159 -: Февруари 06, 2008, 14:44:20 pm »
Не съм чувала цветната снимка да влияе в посока закъснение на МЦ. Да не е нещо друго :wink: :D