И аз се сетих, че още нещо не ми е ясно- док. каза да си запиша час за първия чист ден след МЦ. което, ако всичко е наред) ще се падне в неделя.. Та в неделя правят ли се тези неща или може и да се отложи с 1-2 дни самата снимка
Златулка, мисля че в неделя не правят снимки, но не съм съвсем сигурна. Най-добре се обади в клиниката за да черпиш вода от извора. Спроред мен няма да е проблем щом ти се пада в неделя, да я направят в понеделника. На мен ми казаха че
цв.сн. се прави ДО 8-мия ден от цикъла.
Рали, хидротубацията може и в неделя - тя се прави под УЗИ на магарето (поне така знам, щото не са ми правили) ама цв. снимка се прави долу в помещението където е ренгена. И жената дето си работи на ренгена и тя трябва да е там. Та за това май не става по всяко време. Но за да не объркам някой - момичета питайте си на място в клиниката.
Аз не мога да търпя на болка, и понеже първата ми снимка беше кошмарно болезнена, сега за втората даже исках пълна упойка някаква ако може... е, да де.... ама не може така.
Свещичките и течния аналгин свършиха добра работа.
Бих посъветвала всички момичета все пак да си вземат нещо обезболяващо преди манипулацията.
И разбира се по-важното - хубави резултати след снимката.