Златулка, аз юли месец правих цв.снимка при д-рСтаменов.
И на мен не ми искаше микробиология. А, пък аз знам че трябва,нали толкова неща съм изчела из форума... та бях в голяма чуденка защо не иска. Щях да си пусна за собствено успокоение, но при мен нещата бяха малко объркани и до последно не се знаеше ще правя ли снимка или не... та не си пуснах никакви други изследвания. Но от предишни изследвания вл.секрет ми е бил чист, не съм имала течение... и за това оставих нещата така както ми е казал док. Не съм имала проблеми след това.
За обезболяването - може би док. ти е казал, ако не - 3 свещички Тиклотил (така ли се пишеше
) вечерта, сутринта и по някое време през деня. Моята снимка беше в 15.00 часа.
Като ми каза че ще се състои правенето на снимката, слезнах долу при ренгена дето се чака, изпих 1 ампула течен аналгин докато дойде доктора. Болка мога да кажа че почти е нямало, само леко неприятно, като при болезнен цикъл.
Имам база за сравнение, защото това ми беше 2ра цв. снимка. И 5 минути след нея вече припках и се разхождахме и пихме кафе. Първата ми цв.снимка беше малък кошмар който не искаш за нищо на света да се повтаря, ама ей го на - стигна се до втора снимка.
И с чиста съвест мога да кажа, че явно всичко си зависи от това кой и как я прави.
Мисля че можеш да си спокойна,не се страхувай, смятам че док. все пак си знае работата.
Пожелавам ти хубав резултат след снимката.