0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Моята цветна снимка мина вчера. Беше с пълна упойка и когато се събудих усетих единствено леки болки като при мензис и кървене. Иначе се чувствам добре и снимката показа проходимост и на двете тръби. Много се радвам от резултата и сега продължаваме напред с надежда да видя един ден
Благодаря момичета! Това за мен е първата хубава новина. Тази година беше трудна: хидротубации, открит хидросалпингс, многобройни изследвания, лапароскопия и сега цветна снимка. Дано светлинката в тунела не угасне, щото толкова се нуждая от нея, за да не загубя вярата, че отиваме към по-добро. Прегръдки на всички. И дай Боже на всеки само хубави резултати. И нали знаете , крачка по крачка към
Чакаме я да се похвали, интересно ми е какви са впечатленията от д-р Кисьов.
eli_v , радвам се, че все пак има решение след резултата. аз също, като тебе се колебах, но сега и за миг не съжелявам, че направих и лапаро-имало е какво да пипа и пооправя. Почини си, наслаждавай се на предстоящите празници и след това с нови сили към заветната ни цел. успех.
ето ме и мен ...в очакване на датата за цветната снимка - 11.12.07...защо ли ми е свито сърцето?дано всичко да е ок....