0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Д-р Ж. Карагьозова
« -: Септември 18, 2007, 14:04:19 pm »
Моля, дайте информация за д-р Ж.Карагьозова от Майчин дом, ходилили сте при нея, доволни ли сте. Напишете ми къде приема и някакви телефони за връзка.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Д-р Ж. Карагьозова
« Отговор #1 -: Септември 18, 2007, 15:03:20 pm »
нямам лични впечатления, виждала съм я по време на работа в клиниката на 10-тия етаж в Майчин дом. тя се занимава основно с патологична бременност, раждания секцио, също така е добра на амниоцентезите. чувала съм добри отзиви за нея.
но ако питаш за проблемно забременяване и стерилитет, едва ли е най-подходяща.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #2 -: Септември 18, 2007, 15:44:32 pm »
аз съм попадала на нея,когато го нямаше доц.Ватев. заместваше го.правила ми е фоликулометрии.доволна бях за няколкото виждания и чувах добри отзиви относно патологията.но за стерилитет едва ли е специалист.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #3 -: Септември 18, 2007, 15:51:40 pm »
Здравей Марина, миналата година ходих при нея. Много е добра, но за стерилитета не съм сигурна...аз за това ходих при нея имам и координатите в една частна клиника.
При нея се чака мнооого но не за 4ас а за самия преглед. Аз се отказах поради тази причина а и не бях сигурна дали 6те успее да ми помогне.