didka_, така и не разбрах от какво недоволстваш ти. В КИРМ така или иначе правят само ИКСИ. За Кашева съм съгласна - и аз съм с много лошо впечатление от нея, но тя все пак е само на регистратурата, не ти е лекуващ лекар!
Твой си е избора да се насочиш към д-р Владимиров, но в конкретния случай наистина не виждам от какво недоволстваш. Ами при това положение с тръбите искаш да забременееш нормално ли? Извини ме за тона. Ми като не ти допада един доктор-ами не ходи при него. Какво си се юрнала да плюеш?
И като цяло, аз не съм пациентка на КИРМ в момента, не искам да бъда давокат на никого. Ходила съм там, много съм доволна от отношението на д-р Емин. Този човек ми отговаряше и в 12 през нощта!!! Дразня се от това, че тук се преекспонират мнения. Една мацка не е доволна от нещо и хайдее-голяма атака. Всеки греши! Аз лично имам близка приятелка, която при жестока хиперстимулация и се бяха образували над 50 фоликулчета (само 12 от тях с яйцеклетка, разбира се, а при следващата стимулация прекратиха всичко, тъй като се беше образувал само 1 фоликул) при един от светилата тук. Няма да споменавам кой. Тук се слагат на пиедестал едни доктори и жестоко се оплюват други. И кому е нужно това? Лично познавам много момичета, които очакват своите дълго чакани рожби след процедури и при д-р Емин, и при д-р Стаменов и при д-р Владимиров, и при д-р Александров. Недоволни пациенти винаги ще има. Докторите не са Господ. Правят грешки. Но една и съща грешка, направена от различни доктори тук се отразява по различен начин. И никой не може да ме обори.
Относно това, че д-р Емин е сдържан - ами честно казано аз не искам доктора ми да плаче с мен при неуспех, да ми държи ръката и да се лигави. Всеки от тях има стотици пациентки и работата му е да ги лекува, не да им оказва емоционална помощ. Сещам се едно момиче в АРТ-а плюеше Емин, въпреки, че беше бременна след процедура при него, защото бил много сдържан. Баси простотията, честно!
Вземете се малко в ръце!
Само за протокола-аз се разделих с мъжа си и вече не съм пациентка на никоя клиника. Преди това бях пациентка на клиника Щерев. Това го пояснявам, за да не ме обвинят, че съм адвокат на клиниката, която посещавам.